Forside Indtast Klubber Nyheder Viden Om sitet
  - Find et tilbud der passer til dig Udskriv siden!
Aktuelt

Salsa all summer every Wednesday at Reffen with ElStudio
Vandretur
Gymnastik
Dans på Bryggen
Sommer Spil

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Cubansk Salsa For Nye Dansere - Partner Ikke Nødvendig - 27. August Til 26. November 2019. Salsaundervisning for begyndere helt uden eller med en smule erfaring i dans generelt. Undervisningen gennemgår basale færdigheder, holdninger, musikforståelse og trin. Inden du ved af det, kan du danse en hæderlig salsadans. Salsaundervisning for begyndere helt uden eller med en smule erfaring i dans generelt. Undervisningen gennemgår basale færdigheder, holdninger, musikforståelse og trin. Inden du ved af det, kan du danse en hæderlig salsadans. Undervisningen løber over 13 undervisningslektioner a' 75 min. Holdstart tirsdag den 27. august kl. 18.15-19.30. Sidste undervisningsgang er tirsdag den 26. november 2019.

Der er IKKE undervisning i uge 42.

Prisen for sæsonen er 715 kr.
Tilmelding er åben fra onsdag den 16. juli 2019 kl. 19:00 via NemTilmeld. Betaling kan ske her: https://salsaviborg.nemtilmeld.dk/

SIDSTE FRIST for tilmelding er søndag den 20. august 2019 kl. 20:00. (Hvis der stadig er plads på holdet)
Du skal være medlem af foreningen for at deltage på det faste hold. Er du ikke det, koster det 50 kr. om året for medlemsskab (klik her: https://salsaviborg.nemtilmeld.dk/43/) Der vil være fortrinsret for deltagere på nuværende hold og ellers er det 'først til mølle'. Vi forbeholder os ret til at lukke holdet for kvinder, hvis fordelingen af køn bliver for skæv. Hvis I kommer som par, er I sikret plads. Underviserne er Søren Frølund (Silkeborg) og Sanni Dalsgaard (Viborg).

Søren er professionel underviser og har mange års erfaring med salsaundervisning. Søren har danset salsa siden midten af 80'erne og er meget inspireret af den cubanske kultur. Han har mange cubarejser på sit CV og blandt andet herfra, har han dyb indsigt i, og forståelse for den cubanske salsa. Han nyder at dele ud af sine erfaringer og han er en super dygtig instruktør, der evner at kunne forklare og overføre de meget grundlæggende kvaliteter i cubansk salsa. Sørens undervisning er altid festlig og tiden flyver af sted under hans kyndige instrukser.

Sanni har danset cubansk salsa siden 2015, men har en del flere år på bagen både som danser og som danseinstruktør. De sidste par sæsoner har hun været hjælpeinstruktør, men er nu mere end klar til at stå på egne ben.
Med sit altid gode humør får Sanni sine elever til at føle sig trygge i undervisningen og hun er den, der sørger at der er struktur og orden i sagerne. Byd hende hjertelig velkommen i den kommende sæson!.
Køb/bestil billet
Tirsdag den 27. august til tirsdag den 26. november 2019, kl. 18.15. Pris: 715 kr
Salsa Viborg, Lille Sankt Hans Gade 7, Viborg


Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet

Kontakt: Denni Pedersen       Tlf.: 2025 2174       E-mail: denped@stevns.dk