South West Denmark

Samlingen i perspektiv.

Hvordan kan museets samling vokse betydningsmæssigt? Hvordan kan kunstværker tale med hinanden på nye måder? Og hvordan kan de tale til netop dig? Med den aktuelle udstilling kan du opleve museets fine samling på ny! Mens Jytte Høys soloudstilling kan opleves på 1. sal, udfoldes museets fine samling yderligere i udstillingssalen i underetagen. Traditionen tro benytter vi sommerperioden til at eksperimentere med nye måder at præsentere netop samlingen på.

I 2019 vil forskellige stationer dukke op i selve udstillingen - en form for små kreative laboratorier, hvor de besøgende selv kan eksperimentere med de temaer og ideer, man kan opleve i værkerne. På den måde bliver der tale om en oplevelse, som veksler mellem fordybelse og fortolkning, mellem interaktion og muligheden for at lære noget nyt om de værker, man måske troede, man kendte.

Esbjerg Kunstmuseum rummer en af landets mest velrenommerede og helstøbte samlinger med en lang række værker af internationalt anerkendte kunstnere. Der er et vedholdende fokus på at holde den levende og nærværende. Derfor indgår værker fra samlingen ofte i museets særudstillinger, mens værker også ofte erhverves og indlemmes i samlingen i forlængelse af netop de skiftende udstillinger. Museets fokus på alternative formidlingsgreb og eksperimenterende udstillingsformater kombineres i år med erfaringerne fra vores mange samlingsinddragende samarbejdsprojekter i en total-præsentation, hvor publikum bliver aktive medskabere af deres egen oplevelse

Sat 13 April 2019 to Sun 1 September 2019, 10 am - 4 pm (sep-juni: Tuess-Sun, juli-aug: Mon-Sun).(Entrance fee: 60/40/0 DKK.)

Esbjerg Kunstmuseum, Havnegade 20, Esbjerg

Update update

From
To

Update update