Sydvestjylland

Mikkel Beha Erichsen.

Her er chancen for at opleve én af landets mest populære foredragsholdere i Tønder. Arrangeret af Tønder Kommunes Biblioteker. Mikkel Beha Erichsen har, efter sin deltagelse i TV2-serien "Kurs mod fjerne kyster", markeret sig som én af landets mest populære foredragsholdere. Denne aften besøger han Tønder med sit nye foredrag: "Mikkel og den store verden".

Mikkel Beha fortæller om familiens mange rejser og de valg og prioriteringer, der ligger forud for hver af dem. Vi skal også høre om familiens seneste projekt, hvor sejlskibet Havana er skiftet ud med motorskibet Wallenberg. Denne gang går rejsen mod Norge, Færøerne, Island og Grønland - og det hele bliver til en ny tv-serie, der bliver vist på TV2.

Udover postkortskønne billeder og glade sømands- anekdoter viser foredraget en mere alvorlig side af Mikkel Beha - hans usikkerhed når han tvivler på, om han slår til som menneske både fagligt og privat.

Mikkel Beha Erichsen har skrevet to bøger: "Alt godt fra Havana" og "Hej Far - Kære Emil". Herudover er han kendt som vært på "Go' morgen Danmark" og fra serien "Kurs mod fjerne kyster". Han er søn af globetrotteren Troels Kløvedal og selv far til tre drenge.

Du kan låne hans bøger på biblioteket

Køb/bestil billet
Tir. d. 5. marts 2019, kl. 19.30.(Entré: 175 kr)

Schweizerhalle - Tønder Kultuhus, Ribe Landevej 39, Tønder

Opdater update

Fra
Til

Opdater update