Sydvestjylland

Nytårskoncert.

Sopranen Julie Meera Albertsen og organist Anne Agerskov opfører musik af bl.a. Richard Strauss, Mendelssohn og N.W. Gade. Nytårskoncert i Ribe Domkirke

Julie Meera Albertsen er kandidat i sang fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og desuden uddannet fra Operaakademiet ved Det Kongelige Teater. Hun debuterede på Det Kongelige Teater i 2015 og har siden sunget som operasanger, oratoriesanger og koncertsanger, bl.a. med Prinsens Musikkorps og Giordano Bellincampi.

Anne Agerskov debuterede fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium i 2017 efter studier hos professor Ulrik Spang-Hanssen og domorganist Kristian Krogsøe. Siden 2014 er hun organist ved Sct. Marie kirke i Sønderborg, herunder dirigent for Sct. Marie Kirkes Motetkor, og fra 2016 desuden ansat som underviser i orgel på Musikalsk Grundkursus i Sønderborg, en uddannelse, der forbereder elever til en professionel musikerkarriere. Anne Agerskov har spillet koncerter i en række europæiske lande, ligesom hun har assisteret som musiker i Sønderjyllands Symfoniorkester.

På programmet står musik af Richard Strauss, Mendelssohn og N.W. Gade. Entréen koster 50 kr. med halv pris for studerende.

Dørene åbnes 15.30

Lør. d. 12. januar 2019, kl. 16.(Entré: 50 kr.)

Ribe Domkirke, Torvet 19, Ribe

Opdater update

Fra
Til

Opdater update