Sydvestjylland

Seniordag.

Endnu engang inviterer Musikhuset Esbjerg seniorer indenfor til en hyggelig dag med musik, lotteri og kage og kaffe I år er det ingen ringere end Helge Engelbrecht, der leverer den musikalske underholdning til seniordagen i Musikhuset Esbjerg. Helge Engelbrecht har gennem mere end 30 år underholdt med sine sange, oftest som forsanger og sangskriver i bandet Neighbours & Friends - som du i øvrigt kan opleve i Musikhuset Esbjerg den 26. oktober.
Til seniordagen optræder Helge Engelbrect uden sit store, trofaste orkester. I koncertens første del optræder han i stedet sammen med én anden musiker, mens han i koncertens anden del bliver bakket op af et kor. Der er altså lagt op til masser af dejlig musikalsk underholdning.
Udover Helge Engelbrect og hans musik kan du til seniordagen se frem til amerikansk lotteri, kaffe og kage og masser af hyggeligt samvær.
Grundet den store interesse omkring dette arrangement har vi igen i år valgt at lave et arrangement både kl. 10.00 og kl. 14.00. Der er gratis entre, men deltagelse kræver billet. Vær venligst opmærksom på, at antallet af billetter er begrænset og fordeles efter først til mølle-princippet. Billetter udleveres i Musikhusets Hovedfoyer onsdag den 7. august fra kl. 10.00.
Kage til arrangementet sponsoreres af Brødboxen, Esbjerg

Onsdag den 14. august 2019, kl. 10.(Fri entré)

Musikhuset Esbjerg, Havnegade 18, Esbjerg

Opdater update

Fra
Til

Opdater update