Sydvestjylland

Theesink og Møller.

Hans Theessink og Knud Møller er bluesmusikere i verdensklasse. De leverer gedigen, velspillet blues, og har et stort og dedikeret publikum både i Danmark og udlandet. Arrangeret af Musik og Kulturforeningen Quedens. Hver for sig er de kapaciteter i genren. Sammen leverer de en feinschmecker-oplevelse, der giver både gåsehud og smil på læben.

Repertoiret består af sange fra Hans Theessinks fyldige bagkatalog krydret med numre fra den traditionelle blues-root genre, som duoen mestrer så flot.

Både Hans Theessink og Knud Møller har i deres respektive hjemlande, Østrig og Danmark, høstet diverse priser og anerkendelser. Knud Møller har, blandt andet, opnået prisen som "Årets danske instrumentalist". Hans Theessink har - hele to gange - vundet den østrigske "Amadeus Music Award" for bedste udgivelse i kategorien Jazz World Blues.

Priserne er de glade for og stolte af, men selv sætter de allermest pris på bluesmusikken. At spille den og være i den - sammen med publikum. Det er det, de brænder for, og det, der brænder igennem, når de er sammen på en scene.

Spillested: Brorsonsminde, Fiskergade 13 Ribe

Billetpris: kr 250,-
Billetsalg: Quedens tlf. 75 41 10 50
Arr: Musik og Kulturforeningen Quedens

Torsdag den 26. marts 2020, kl. 20.(Entré: 250 kr)

Brorsonsminde, Fiskergade 13, Ribe

Opdater update

Fra
Til

Opdater update