Sydvestjylland

Online Foredrag: Homøopati - Det Hele Menneske V. Maj-britt Brusati.

Homøopati virker ved, at stimulere kroppen på dybt plan, så kroppens egne helende processer aktiveres. I udlandet findes centre som er specialiseret i homøopatisk behandling af patienter med cancer. Homøopati blev oprindeligt udviklet af læger der ønskede et effektivt medicinsk system, men som ikke havde skadelige bivirkninger. Det er stadig ret ukendt i Danmark, men i udlandet bruger læger som ønsker at give den bedste og mest skånsomme behandling deres patienter homøopati som alternativ eller komplementær behandling og der findes centre som er specialiseret i homøopatisk behandling af patienter med cancer.

Foredraget kommer ind på:

Hvad er homøopati?
Hvordan kan jeg som cancerpatient få hjælp fra homøopati?
Hvor kan jeg få behandling?
Homøopatiske midler til cancerpatienter.

Homøopati virker ved at hjælpe og stimulere kroppen på et meget dybt plan, ved at aktivere dens egne helende processer, det er en behandlingsform, hvor man hjælper det hele menneske og søger at behandle ikke kun symptomer, men selve rod-årsagen til sygdommen.

Der er forskellige metoder og skoler inden for den homøopatiske verden og vi vil komme ind på dem hver især og hvad de kan tilbyde i forhold til cancerbehandling.

Om Maj-Britt Brusati:

Maj-Britt Brusati er uddannet klassisk homøopat og arbejder som sådan fra sin klinik i København. Hun blev færdiguddannet i 2010, men har fra 2005 arbejdet med antroposofisk homøopati og biopati og har derfor et bredt kendskab til flere homøopatiske metoder. Klassiske homøopater er særligt grundigt trænet i forståelse af den fine sammenhæng der er mellem det fysiske, følelsesmæssige og mentale plan i et menneske og skolet til at give homøopatiske midler, der heler ved sygdommens udspring.

Yderligere info om foredragsholderen:
Maj-Britt Brusati
http://www.frb-homeopati.dk

Kursusleder: Christina Hovedskou, mobil 23373363

Inden foredraget starter, modtager du mail med link til ZOOM.


Gem den mail, du modtager ved tilmeldingen. Får du brug for at framelde, skal du benytte mailen. Efter tilmeldingsfristens udløb er det ikke længere muligt at framelde og samtidig få refunderet kursusgebyr.

Find dit medlemsskab her:


 • Emnefelt i mails fra foreningen starter ALTID med medlemsnummer.
 • I medlemsdatabasen - Log på med email og adgangskode. Har du ikke koden tryk på "Glemt adgangskode".
 • Det er muligt at betale medlemskontingent på samme side. Vælg fanen "Betal regning".


 • Ikke medlem? Tilmeld dig gerne Kræftforeningen Tidslerne her

  Det er IKKE et krav at være medlem for at deltage i foredraget, men du støtter en god sag og får din billet til 1/3-dels pris

  Køb/bestil billet
  Tirsdag den 30. juni 2020, kl. 19-20.30.(Entré: 75 kr)

  Kræftforeningen Tidslerne, Esbjerg, Ådalsparken 29, Esbjerg V

  Opdater update

  Fra
  Til

  Opdater update