Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
YogaKirke. YogaKirke er et sted, hvor voksne og børn kan give slip og finde ro gennem bevægelse. Vi går hverken op i, om man ser ud på en bestemt måde, eller om man kan alle stillinger.

YOGAKIRKE BESTÅR AF 3 SPOR 1: Målrettet voksne: 15 år og opefter laver yoga med fokus på at give slip og finde ro gennem bevægelse. 2: Målrettet mindre børn: De 3-7 årige får lov til at lave det, de bedst kan li' - at lege og bevæge sig i trygge rammer med voksne til stede, så det ikke går op i hat og briller. 3: Målrettet lidt større børn: De 8-14 årige udfolder kreativiteten gennem instrueret yoga, dans og gymnastik. PRAKTISK & PRIS Deadline for tilmelding er torsdagen før eventet sådan, at vi kan lave nok mad, men hvis du ikke har nået at tilmelde dig, er du velkommen alligevel. Vi starter i kirkerummet kl. 16.45, hvor alle samles til fælles leg, bøn og tema i 10 min. Herefter deler vi os op i de tre spor. Senest kl. 18 er der aftensmad. Du er velkommen til blot at deltage i yogaen. Det koster 70. kr for voksne (inkl. yoga og mad) - 30 kr. for børn (inkl. aktivitet og mad). INSTRUKTØRERNE Rie Frilund er Crossyoga-instruktør og har stor erfaring i rollen. Hun er dygtig til at forklare stillingerne og sikre, at alle kan være med på holdet. Rie er selv kirkegænger og elsker at vise Guds kærlighed gennem YogaKirke. Karen Skadkær-Munch er Crossyoga-instruktør og Christfulness-instruktør. Hun er dygtig til at skabe et rum, hvor du kan komme ned i gear og give slip. Karen er selv kirkegænger og elsker at dele Guds nærvær med andre gennem yoga og meditation. Du kan læse mere om Rie og Karen på Yogakirke.dk.
Man. d. 21. januar 2019, kl. 16.45.
Adventskirken, Sallingvej 90, Vanløse


Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet