Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Tirsdagskreds: Til minde om Kim Larsen. Til minde om Kim LarsenKim Larsen døde i september måned. En folkelig sangskriver og musiker blev tavs. I mange år har han beriget os alle sammen med sin kunst i ord og toner. Vi mindes ham denne tirsdag eftermiddag med fællessang i Tirsdagskredsen.

Vi skal synge om Susan Himmelblå, Masser af succes, Papirsklip og Smukke unge mennesker og flere andre. Kirkens sopran Christine Guildal Jensen hjælper os med at synge og musiker Oscar Mukherjee ledsager sangen med guitarspil. Provst Finn Vejlgaard knytter kommentarer til sangene. Tirsdagskredsens møder er tilrettelagt af Hyltebjerg Sogns Menighedspleje. I løbet af året er der foredrag, banko, udflugter og en traditionel julemiddag. Der er kun tilmelding til udflugterne i juni og oktober, og julemiddagen i december og alle er velkomne. Sædvanligvis slutter møderne ca. 15.45. Prisen for deltagelse er 20 kroner inkl. kaffen. Foto: Simon Wedege Petersen.
Tir. d. 22. januar 2019, kl. 14.
Hyltebjerg Kirke, Ålekistevej 91, Vanløse


Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet