ARRANGEMENTER, KONCERTER, UDSTILLINGER, GUIDEDE TURE

... find det hele i Sydvestjyllands kalender.

Vadehavsområdet - fra Tønder i syd til Nymindegab i nord - er rigt på begivenheder og guidede ture, hvor natur og historie ofte indgår som en del af en inspirerende scenografi.

Få oplevelser og sanseindtryk overalt, fra Nordens ældste by, 1300 år gamle Ribe, til scenerier langs Vestkysten.

I kalenderen finder du forslag til en række arrangementer og ture inden for musik, kultur, natur, kunsthåndværk, idræts- og handelsbegivenheder, som er et besøg værd, hvis de passer ind i din ferie i Sydvestjylland.

F.eks. er alle områdets store byer fulde af spændende juleoplevelser hele december måned.

Koncert med MidtVest Pigekor

   
Koncert med MidtVest Pigekor.
Lør. d. 16. marts 2019 , kl. 16. 

MidtVest Pigekor opfører musik af bl.a. Vivaldi og Schubert og nordiske og engelske korsatser under ledelse af Dorte Bille.
MidtVest Pigekor er grundlagt af Dorte Bille, som har været korleder og dirigent for koret siden begyndelsen i 2000. Vejen til MidtVest Pigekor går via Børnekoret og Juniorkoret. Tilsammen tæller de fire kor cirka 130 piger og unge kvinder i alderen 5 til 22 år. Alle sangerne modtager undervisning i sang og hørelære på Den Jyske Sangskole i Herning, og korets klangideal er klassisk som udgangspunkt, men repertoiret indeholder musik i forskellige genrer og med meget varieret musikalsk udtryk. Det er et flittigt kor, der besøger Ribe Domkirke med både et højt aktivitets- og ambitionsniveau. MidtVest Pigekor har to ugentlige korprøver, giver 25 til 30 koncerter om året, øver intensivt på arbejdsweekender og korlejre, og rejser ca. en gang om året på koncertturne i udlandet. Der udover bestiller og uropfører koret jævnligt nye korværker, ligesom de indspiller cd'er og musikvideoer

Ribe Domkirke, Torvet 19, Ribe

(Entré: 50 kr.)

 
Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel Skriv en kommentar til arrangementet Find stedet på kortet

Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet