ARRANGEMENTER, KONCERTER, UDSTILLINGER, GUIDEDE TURE

... find det hele i Sydvestjyllands kalender.

Vadehavsområdet - fra Tønder i syd til Nymindegab i nord - er rigt på begivenheder og guidede ture, hvor natur og historie ofte indgår som en del af en inspirerende scenografi.

Få oplevelser og sanseindtryk overalt, fra Nordens ældste by, 1300 år gamle Ribe, til scenerier langs Vestkysten.

I kalenderen finder du forslag til en række arrangementer og ture inden for musik, kultur, natur, kunsthåndværk, idræts- og handelsbegivenheder, som er et besøg værd, hvis de passer ind i din ferie i Sydvestjylland.

F.eks. er alle områdets store byer fulde af spændende juleoplevelser hele december måned.

Tide Lines

   
Søndag den 25. august 2019 , kl. 14.15. 

I 2016 forlod Robert Robertson og Ross Wilson det succesfulde skotske band Skipinnnish for at danne Tide Lines. Verden havde endnu ikke hørt om bandet, da sangen "Far Side of the World" efter blot 24 timer på iTunes havde overhalet sange med prominente na.
Rejsen til stjernerne var begyndt. Siden har Tide Lines turneret intensivt og udgivet albummet "Dreams We Never Lost" og senest EP'en "Let's Make Tonight". Tide Lines viderebringer den arv, som Runrig efterlod sig, da bandet sidste år sagde definitivt farvel. Tide Lines består af sanger og guitarist Robert Robertson, Alisdair Turner på guitar og sækkepibe, Ross Wilson på keyboards og trommeslager Gus Munro. Tide Lines er inspireret af de gæliske sange, sækkepibe-melodierne, den storslåede natur og den utæmmelige kærlighed. Bandet har skabt sig et nyt publikum med en succesfuld opdatering af den highland-sound, som også publikum i Tønder kender godt. Eneste danske festivalkoncert i 2019

Tønder Festival, Vestergade 80, Tønder

(Entré: 600 kr)

 
Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel Skriv en kommentar til arrangementet Find stedet på kortet

Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet