ARRANGEMENTER, KONCERTER, UDSTILLINGER, GUIDEDE TURE

... find det hele i Sydvestjyllands kalender.

Vadehavsområdet - fra Tønder i syd til Nymindegab i nord - er rigt på begivenheder og guidede ture, hvor natur og historie ofte indgår som en del af en inspirerende scenografi.

Få oplevelser og sanseindtryk overalt, fra Nordens ældste by, 1300 år gamle Ribe, til scenerier langs Vestkysten.

I kalenderen finder du forslag til en række arrangementer og ture inden for musik, kultur, natur, kunsthåndværk, idræts- og handelsbegivenheder, som er et besøg værd, hvis de passer ind i din ferie i Sydvestjylland.

F.eks. er alle områdets store byer fulde af spændende juleoplevelser hele december måned.

Breabach

   
Søndag den 25. august 2019 , kl. 11. 

Rødderne stikker dybt i de fem medlemmer, og på det seneste album "Frenzy of the Meeting" (2018) fortsætter de med at sende traditionsmusikken ud ad nye veje.
Med udgangspunkt i den skotske trad-folk tager Breabach hul på fremtiden med nye ideer og ny energi. De hektiske dansemelodier bliver spillet på violin, sækkepibe og fløjter og ændrer karakter, når de optræder som akkompagnement for de smukke sange. Alt i alt et intenst og meget varierende udtryk, hvor fortid og fremtid smelter sammen. Breabach har opnået stor anerkendelse i hjemlandet, hvor bandet tidligere har høstet Scot Trad Music Awards som bedste liveband og bedste folkband, samt er blevet nomineret til en BBC Radio 2 Folk Awards. Breabach tæller Megan Henderson (violin og sang), James Lindsay (kontrabas og sang), Calum MacCrimmon (sækkepiber, fløjter, bouzouki og sang), James Duncan Mackenzie (sækkepiber og fløjter) og Ewan Robertson (guitar, sang og cajon). Eneste danske festivalkoncert i 2019

Tønder Festival, Vestergade 80, Tønder

(Entré: 600 kr)

 
Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel Skriv en kommentar til arrangementet Find stedet på kortet

Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet