ARRANGEMENTER, KONCERTER, UDSTILLINGER, GUIDEDE TURE

... find det hele i Sydvestjyllands kalender.

Vadehavsområdet - fra Tønder i syd til Nymindegab i nord - er rigt på begivenheder og guidede ture, hvor natur og historie ofte indgår som en del af en inspirerende scenografi.

Få oplevelser og sanseindtryk overalt, fra Nordens ældste by, 1300 år gamle Ribe, til scenerier langs Vestkysten.

I kalenderen finder du forslag til en række arrangementer og ture inden for musik, kultur, natur, kunsthåndværk, idræts- og handelsbegivenheder, som er et besøg værd, hvis de passer ind i din ferie i Sydvestjylland.

F.eks. er alle områdets store byer fulde af spændende juleoplevelser hele december måned.

Calum Stewart

   
Søndag den 25. august 2019 , kl. 11. 

Skotske Calum Stewart (født 1982) er velkendt af mange herhjemme og har givet talrige koncerter i Danmark. Han er virtuos på uilleann pipes og er som musiker og komponist et af Skotlands betydeligste navne.
Den traditionelle skotske og irske musik er hans brændstof, og han trakterer sækkepibe og fløjter, så "musikken løber så rent som et vandløb i det skotske højland", som en anmelder har beskrevet det. Calum Stewart har indspillet og optrådt med flere symfoniorkestre, blandt andre The London Philharmonic Orchestra. I 2018 vandt Calum Stewart i kategorien "Instrumentalist of the Year" ved Scots Trad Music Awards. Hans seneste album er med Calum Stewart Quartet "Tales From The North" fra 2018. Calum Stewart har turneret flittigt med den bretonske guitarist Heikki Bourgault - blandt andet i Danmark. I efteråret 2018 var Calum Stewart Trio på turné herhjemme med ikke mindre end 12 koncerter landet over. Så det bliver uden tvivl et glædeligt gensyn for mange, når Calum Stewart gæster Tønder Festival i år

Tønder Festival, Vestergade 80, Tønder

(Entré: 600 kr)

 
Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel Skriv en kommentar til arrangementet Find stedet på kortet

Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet