ARRANGEMENTER, KONCERTER, UDSTILLINGER, GUIDEDE TURE

... find det hele i Sydvestjyllands kalender.

Vadehavsområdet - fra Tønder i syd til Nymindegab i nord - er rigt på begivenheder og guidede ture, hvor natur og historie ofte indgår som en del af en inspirerende scenografi.

Få oplevelser og sanseindtryk overalt, fra Nordens ældste by, 1300 år gamle Ribe, til scenerier langs Vestkysten.

I kalenderen finder du forslag til en række arrangementer og ture inden for musik, kultur, natur, kunsthåndværk, idræts- og handelsbegivenheder, som er et besøg værd, hvis de passer ind i din ferie i Sydvestjylland.

F.eks. er alle områdets store byer fulde af spændende juleoplevelser hele december måned.

Esben Just

   
Søndag den 25. august 2019 , kl. 13. 

Det siges at Esben Just må være den ukronede danske konge af "New Orleans rock'n'blues piano".
Når han lader fingrene rulle over tangenterne og leverer råswingende swamp-rhythm'n'blues, er der dømt rytmisk festfyrværkeri og høj håndværksmæssig standard. Esben Just (årgang 1965) har i årtier fordybet sig i New Orleans-musikkens gumbogryde af blues, roots, funk, soul, rumba, rock'n'roll med mere. Han mestrer den klassiske pianostil, som eksempelvis Dr. John, Fats Domino og Professor Longhair har udfoldet, og som har tråde tilbage til Jelly Roll Morton. Når Esben Just går på scenen, kan man være sikker på, at festen bliver fløjtet i gang. Mange kender Esben Just fra trioen SP Just Frost (med bassisten Henrik SP Poulsen og trommeslageren Søren Frost), som har udgivet en lang stribe plader, og som efter en pause i en årrække vendte tilbage til scenerne i 2018. På Tønder Festival 2019 står den på Esben Justs solo pianoshow, og der er garanti for en farverig musikalsk oplevelse

Tønder Festival, Vestergade 80, Tønder

(Entré: 600 kr)

 
Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel Skriv en kommentar til arrangementet Find stedet på kortet

Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet