DET SKER I ACTURE PARK

Fra:
Til:
 
11. Oktober
TørningExpressen
På sjov tur
Søndag den 11. oktober 2020 kl. 10:30
STED: Tørning Mølle, Tørningvej 6, Tørning, Vojens
PRIS: (Entré: Voksne 390 kr Børn 4-14 år 190 kr)
Oplev en enestående tur i Haderslev Tunneldal med Veterantog på damp, hestevogn og Dambåd, samtidig med at du for kendskab til 1000 års danmarkshistorie.

Du tager TørningExpressen fra Haderslev Vest Station kl. 10:30 til Hammelev Station via Vojens. Du stiger af toget, og herfra går turen videre til Tørning Mølle med hestevogn, hvor du får en rundvisning hvor der fortælles om Tørning Mølles 1.000 årige historie og stedets møllerivirksomhed. Børn kan fiske i stedet for rundvisning. Efterfølgende spiser vi samlet
Igen går det videre med hestevogn igennem Pamhule Skov med et kort ophold på Christiansdal Vandkraftværk, hvor vi ser elektricitetsværket. Herefter går turen videre til Damende til Dambåden Dorothea der sejler til Bispebroen i Haderslev med ankomst kl. ca. 17:15. Du skal selv sørge for transport fra Bispebroen tilbage til Haderslev Vest station ca. 1 km svarende til ca. 12 minuters gang.

Du kan også tage toget fra Vojens kl. 11:45 og køre til Hammelev hvor du stiger om til hestevogn. Du skal dog være opmærksom på, at du også selv skal sørge for transport fra Bispebroen i Haderslev og tilbage til Vojens Station.

Voksne - Kr. 390 inkl. sandwich og 1 øl eller 1 vand.
Børn under 14 år - Kr. 190 inkl. pølser m. brød og 1 sodavand.
Børn under 4 år gratis.