Fra:
Til:

Viser 1-20 ud af 434 resultater
Andet
Aa
Hedegårdskirken
Man. d. 25. marts 2019, kl. 19.
Hedegårdskirken
Hedeparken 21, Ballerup
Mandag
Mar
25
Gudstjenester
Gudstjeneste ved Morten Lydiksen Wassmer
Lundehaven Plejecenter
Tir. d. 26. marts 2019, kl. 14-15.
Lundehaven Plejecenter
Skovlunde Torv 8, Skovlunde
Tirsdag
Mar
26
Foredrag
Mødreklubben
Skovlunde Kirke
Tir. d. 26. marts 2019, kl. 14-16.
Skovlunde Kirke
Lundebjerggårdsvej 3 A, Skovlunde
Udsolgt - Husk adgangskort!
Tirsdag
Mar
26
Andet
Gravidsamtaler
Ballerup Kirke
Tir. d. 26. marts 2019, kl. 17.
Ballerup Kirke
Sankt Jacobs Vej 1B, Ballerup
Tirsdag
Mar
26
Andet
Seniorklubben
Skovlunde Kirke
Ons. d. 27. marts 2019, kl. 12.30-16.
Skovlunde Kirke
Lundebjerggårdsvej 3 A, Skovlunde
Onsdag
Mar
27
Andet
Kirkeklubben
Hedegårdskirken
Ons. d. 27. marts 2019, kl. 13.30.
Hedegårdskirken
Hedeparken 21, Ballerup
Sognepræst i Vangede Kirke Kasper Morville fortæller om pavedømmet i hans spændede foredrag, der ikke er for svage sjæle, lad det være sagt! Sidste år fejrede vi Refomationen i alle de lutherske kirker.
I dette foredrag ser vi nærmere på rækken af paver forud for Luthers oprør. Det er en perlerække af de mest vanvittige præster, som har beklædt det fornemme embede, og man forstår hvorfor mange med Luther følte behovet for en forandring. Pederstrup Sogns kirkeklub mødes hver onsdag kl. 13.30-15.30, hvis intet andet er anført. Én gang om måneden er der gudstjeneste forinden og dér begynder vi kl. 13.00. Kirkeklubben er for alle, som har tid og lyst til at mødes med andre mennesker. Programmet varierer mellem spændende foredrag, musikalske indslag, udflugter og hyggemøder, så der er noget for enhver smag! Pris for kaffe/te med brød er 20 kr. pr. person, hvor intet andet er anført. Tilmelding er KUN nødvendig, når det annonceret her på hjemmesiden, ellers kommer man bare
Onsdag
Mar
27
Andet
Åben Kirke BK 15-17
Ballerup Kirke
Ons. d. 27. marts 2019, kl. 15.
Ballerup Kirke
Sankt Jacobs Vej 1B, Ballerup
Ballerup Kirke er åben for besøgende hver onsdag kl. 15-17.
Onsdag
Mar
27
Andet
Menighedsrådsmøde
Skovlunde Kirke
Ons. d. 27. marts 2019, kl. 19-22.
Skovlunde Kirke
Lundebjerggårdsvej 3 A, Skovlunde
Onsdag
Mar
27
Andet
VK Bisættelseskaffe
Vestkirken
Tor. d. 28. marts 2019, kl. 11.
Vestkirken
Platanbuen 6, Ballerup
Torsdag
Mar
28
Gudstjenester
Gudstjeneste ved Henning Sundby Pedersen
Ballerup Kirke
Tor. d. 28. marts 2019, kl. 12.
Ballerup Kirke
Sankt Jacobs Vej 1B, Ballerup
Torsdag
Mar
28
Andet
Torsdagscafé
Ballerup Kirke
Tor. d. 28. marts 2019, kl. 13.
Ballerup Kirke
Sankt Jacobs Vej 1B, Ballerup
Andagt i Ballerup Kirke kl. 12. Derefter en let frokost med kaffe og en god fortælling i Præstevænget 2A. Pris for frokost 35 kr. inkl. øl/vand. Vi slutter kl. 15.
Torsdag
Mar
28
Børn
Familieklub
Vestkirken
Tor. d. 28. marts 2019, kl. 17.
Vestkirken
Platanbuen 6, Ballerup
Familieklubben i Vestkirken er et tilbud til familier, der gerne vil bruge et par timer aktivt sammen med deres børn og andre familier. Alle er velkomne uanset alder - og man må naturligvis også gerne komme alene.
Vi mødes i Vestkirken kl. 17 og spiser sammen, mens de frivillige kræser for os - og vi er så heldige, at de også tager opvasken. Efter spisning laver vi forskellige aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Spisning: 30 kr. for voksne / børn gratis. Tema: Julehygge Menu: Flæskesteg m. det hele
Torsdag
Mar
28
Børn
En aften i Chokoladens Verden
Toms Fabrikker
Tor. d. 28. marts 2019, kl. 17.
Toms Fabrikker
Toms Allé 1, Ballerup
Pris: (Entré: 250,00 DKK)
Besøget er kun for personer over 15 år. Der kan max. bookes fire pladser pr. person. Alle deltagere skal medbringe billed-ID (kørekort eller pas). Toms forbeholder sig retten til i særlige tilfælde at aflyse besøget.
Bemærk at adgangsforholdene på Toms ikke er handicapvenlige
Der vil være et varieret udbud af smagsprøver, men ikke salg af produkter

Program
17.00 - Velkomst
Der nydes lidt chokolade, frugt grønt.

17.15 - Foredrag, film dialog
Lidt om Toms, historie brands. Hvordan kombinerer vi Danmarks største chokoladeproduktion med en socialt ansvarlig profil? Introduktion til kakaoens forunderlige verden. Hvilke faktorer er afgørende for en god chokolade - hvorfor?

18.15 - Chokoladenydelse - smag viden går hånd i hånd
Hvilke chokoladetyper findes der? Hvordan opnås den største smagsoplevelse? Hvad passer til dine smagsløg? Giver chokoladeindtag med omtanke en større smagsoplevelse?

19.00 - Et kig i produktionen
Vi tager gangbroen igennem dele af produktionen ser ned på maskinerne. Undervejs fortæller vi dig lidt om de produkter der produceres netop nu. Bemærk: Fabrikken kører på aftenblus.

20.00 - Ekstra chokoladenydelse & tak for i dag
Vi udfordrer din smagssans med flere chokoladefristelser giver en chokoladegave med hjem.

Varighed: 3 timer.
Ingen pause
Torsdag
Mar
28
Foredrag
Olsen Banden
Ballerup Bibliotek
Tor. d. 28. marts 2019, kl. 18.45.
Ballerup Bibliotek
Banegårdspladsen 1, Ballerup
Pris: (Entré: Standard 50 kr)
Vi har en plan! Vi skal bruge en rigtig god bog, en forfatter, tre kasser øl og et publikum.
I 50 år har vi været inviteret indenfor hos Egon, Benny, Kjeld og Yvonne til en verden af kolde Tuborg, planer i brune pakker, bandeord og hygge.

Kom med til en aften, hvor vi genbesøger den berømte forbryderbande i selskab med filmredaktør og forfatter Christian Monggaard. Med udgangspunkt i sin nye bog "Olsen Banden" vil han tage os med om bag de karrygule gardiner og fortælle om hidtil ukendte manuskriptudkast, optagelser af filmenes ikoniske scener, og hvorfor Olsen Banden har så mange fans i det tidligere Østtyskland den dag i dag.

Foredraget starter kl. 19.00, så kom 18.45 og få en øl, før vi starter - vi giver selvfølgelig den første pilsner.

Det bliver skidegodt at se jer!

Torsdag den 28. marts 19-21
Ballerup Bibliotek
Billetter: 50 kr.
Torsdag
Mar
28
Musik
Toner fra himlen - et viseforedrag om Kai Normann Andersen
Kulturhus Måløv
Tor. d. 28. marts 2019, kl. 19.
Kulturhus Måløv
Måløv Hovedgade 60, Måløv
Pris: (Entré: Standard 30 kr)
Kulturhus Måløv og Ældre Sagen inviterer atter til et hyggeligt arrangement. Denne gang godt i selskab af Kai Normann Andersens livsbekræftende toner.
PH-duoen fortæller om komponisten Kai Normann Andersen og hans plads i dansk musikliv og kulturhistorie. Han skrev over 600 melodier og var den mest betydende komponist inden for den danske underholdningsmusik.

Duo'en består af kirkesanger Helene Gerup, som synger viserne og tidligere museumsinspektør Per Karlsson, som akkompagnerer på guitar.

Arrangementet består af en kort præsentation af komponisten Kai Normann Andersen efterfulgt af et musikalsk intermezzo med 17 af hans melodier fra 20erne, 30erne, 40erne, 50erne som f.eks. "Du gamle måne", "Pige træd varsomt", "Man binder os på mund og hånd", Alle går rundt og forelsker sig" og "Musens sang".

I viseforedraget får vi måske svar på, hvorfor hans musik dengang blev folkeeje. En befolknings hverdag og dagligliv vil til enhver tid danne baggrund for noget, man kunne kalde "tidens stemning". Musik kan mere end noget andet medie skabe stemninger, følelser og musikalske billeder. Når hans musik blev så populær, var det fordi den ramte tidens stemning.

Hver vise bliver introduceret med en fortælling om melodiernes og teksternes tilblivelse og historiske baggrund. Publikum er velkomne til at synge med på viserne.

Torsdag d. 28. marts kl. 19-21

Kulturhus Måløv

Billetpris 30 kr. inkl. kaffe og kage
Torsdag
Mar
28
Teater
Liget og Lottokuponen
Baltoppen Live
Fre. d. 29. marts 2019, kl. 10 & 12.
Baltoppen Live
Baltorpvej 20, Ballerup
Fredag
Mar
29
Musik
Lis Sørensen
Baltoppen Live
Fre. d. 29. marts 2019, kl. 20.
Baltoppen Live
Baltorpvej 20, Ballerup
Pris: (Entré: 385 kr + evt. gebyr)
Fredag 29/3 20:00. Lis Sørensen. Lis Sørensen er en af Danmarks mest eftertragtede sangerinder! Her er virkelig en sangerinde, som skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem på hver en scene.
Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk væren i øjeblikket. Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier og nye forrygende, stærke numre fra det anmelderroste album 'Bedre Tider'. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, 'Fuld af Nattens Stjerner', 'Tæt på Ækvator', 'Mine Øjne De Skal Se' og mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret. Lis Sørensen er lige nu højaktuel i Toppen af Poppen og er mere end klar til at indtage scenerne. Med sig bringer hun en af Danmarks stærkeste bandopsætninger: Jonas Krag. Mikkel Riber. Steen Rasmussen. Mads Michelsen. 385,-. Siddepladser på stolerækker. Mulighed for tilkøb af menu før koncerten (fra kl. 18:00): Filet royal på svampespidskål med kartoffel/spinattimbale og aspargessalat - 150,-
Fredag
Mar
29
Musik
Bobby Rush
Baltoppen Live
Lør. d. 30. marts 2019, kl. 20.
Baltoppen Live
Baltorpvej 20, Ballerup
Pris: (Entré: 305 kr + evt. gebyr)
Lørdag 30/3 20:00. Bobby Rush (US). Bobby Rush er en Grammyvindende og legendarisk R&B, Soul, Funk og Blueskunstner.
Rolling Stone Magazine kalder Bobby Rush "The King of the Chitlin 'Circuit" for hans konstante levende live shows med base i hans gamle medspillere som Jimi Hendrix, B.B. King, James Brown og andre sorte ikoner. Han modtog i 2014 "B.B. King Entertainer of the Year" prisen af Blues Music Awards. I 2018 modtog han endnu en nominering til samme pris, og hans roaster rummer nu 12 vinderpriser samt 47 nomineringer her iblandt Grammys. I 2006 blev han optaget i Blues Hall of Fame. 305,-. Mulighed for tilkøb af menu før koncerten (fra kl. 18:00): Lamme culotte med pommes Rissolles forårsurter og rabarberkompot kr. 150,00
Lørdag
Mar
30
Gudstjenester
Højmesse ved Inge Meibom
Ballerup Kirke
Søn. d. 31. marts 2019, kl. 10.
Ballerup Kirke
Sankt Jacobs Vej 1B, Ballerup
Midfaste.
Søndag
Mar
31
Gudstjenester
Højmesse ved Morten Lydiksen Wassmer
Skovlunde Kirke
Søn. d. 31. marts 2019, kl. 10-11.
Skovlunde Kirke
Lundebjerggårdsvej 3 A, Skovlunde
Midfaste.
Søndag
Mar
31