Fra:
Til:

Viser 1-20 ud af 563 resultater
Børn
Babysalmesang
Skovlunde Kirke
Tor. d. 20. september 2018, kl. 10-11.
Skovlunde Kirke
Lundebjerggårdsvej 3 A, Skovlunde
Torsdag
Sep
20
Andet
Torsdagscafé
Ballerup Kirke
Tor. d. 20. september 2018, kl. 13.30.
Ballerup Kirke
Sankt Jacobs Vej 1B, Ballerup
Torsdagscaféen er for alle, som har tid og lyst til at mødes over en kop kaffe med brød - pris kr. 10. Torsdage kl. 13:30 - ca. 16:00. Tilmelding er ikke nødvendig. Præstevænget 2A - 2750 Ballerup.
Torsdag
Sep
20
Gudstjenester
Plejehjems- og institutionsgudstjeneste ved Lars Rosengaard
Plejecenter Rosenhaven
Tor. d. 20. september 2018, kl. 13.30-14.30.
Plejecenter Rosenhaven
Bybjergvej 11-13, Skovlunde
Torsdag
Sep
20
Andet
Fodboldkamp Herre-DS pulje 1 - BSF mod AB Tårnby
Ballerup Idrætspark
Lør. d. 22. september 2018, kl. 12.
Ballerup Idrætspark
Marbækvej 2, Ballerup
Lørdag
Sep
22
Musik
Gentlemen & Gangsters (Sverige)
Baghuset
Lør. d. 22. september 2018, kl. 20.
Baghuset
Sct. Jacobsvej 1, Ballerup
Pris: (Entré: 120/80)
Gentlemen & Gangsters spiller traditionel New Orleans hot autentisk jazz med et strejf af swing og med respekt for og i stil med de store gamle som Louis Armstrong, Bix Beiderbecke, Muggsy Spanier, Sidney Bechet og Duke Ellington.
Bandet fra Gøteborg har ikke overrendt de storkøbenhavnske jazzscener, men de er et fint bekendtskab, når de her. Og de har f.eks. spillet til stor musik- og danseglæde ved Copenhagen Jazz Festival på Nationalmuseet i 2016 og 2017, med mere end 500 lyttere og dansere begge gange. Gentlemen & Gangsters siger selv, at de spille jazz som det var meningen, den skal spilles, og det er der meget om. Besætning: Henrik Johnsson: trombone, Thomas Rylander, klarinet og saxofon, Pål Walfridsson: trompet og vokal, Petter Sundin, guitar, Martin Olsson, bas og Anton Jonsson, trommer. God energi og fuld fart.
Lørdag
Sep
22
Gudstjenester
Højmesse ved Lisbeth Hannibal og Frede Jørgensen
Måløv Kirke
Søn. d. 23. september 2018, kl. 10.
Måløv Kirke
Kratvej 10, Måløv
17. s. e. trin.
Søndag
Sep
23
Gudstjenester
Højmesse ved Henning Sundby Pedersen
Ballerup Kirke
Søn. d. 23. september 2018, kl. 10.
Ballerup Kirke
Sankt Jacobs Vej 1B, Ballerup
17. s. e. trin.
Søndag
Sep
23
Gudstjenester
Højmesse ved Henriette Thorup Ringgaard
Skovlunde Kirke
Søn. d. 23. september 2018, kl. 10-11.
Skovlunde Kirke
Lundebjerggårdsvej 3 A, Skovlunde
17. s. e. trin.
Søndag
Sep
23
Gudstjenester
Højmesse ved Vibeke Fuglsang Olsson/Kirsten Jørgensen
Hedegårdskirken
Søn. d. 23. september 2018, kl. 11.
Hedegårdskirken
Hedeparken 21, Ballerup
17. s. e. trin. Udendørs jazzgudstjeneste Kom med til denne lidt anderledes højmesse der vil foregå under trækronerne uden for Hedegårdskirken med alle kirkens tre præster Vibeke, Kirsten og Karen, og musik og akkompagnement ved Lars Grangaards Jazztrio.
Lars Grangaards Jazztrio består af Lars Grangaard, tenorsaxofon og piano, Tue Bjerborg, guitar, og Morten Østerlund Larsen, bas. Der er kirkekaffe i det grønne efter gudstjenesten
Søndag
Sep
23
Andet
HK Kirkekaffe
Hedegårdskirken
Søn. d. 23. september 2018, kl. 12.
Hedegårdskirken
Hedeparken 21, Ballerup
Søndag
Sep
23
Musik
Intimkoncert Med Nina Pavlovski Og Christen Teglbjærg
Lautrupgår Musik- og Kulturhus
Søn. d. 23. september 2018, kl. 15-17.
Lautrupgår Musik- og Kulturhus
Lautrupvej 2, Ballerup
Pris: (Entré: 150.00 kr)
Operasanger!!! - hva' laver De så om dagen. En munter eftermiddag med operahits og - anekdoter om arbejdet som operasanger i Danmark - og i verden. Oplev Ninas sangstemme der kan fylde rum og sjæl med varme og begejstring samt med en glød af temperam.
Intimkoncert
Operasanger!!! - hva' laver De så om dagen
En munter eftermiddag med operahits og - anekdoter om arbejdet som operasanger i Danmark - og i verden: Operaskolen, freelancetilværelsen og blokvognene - Det kgl Teater og Rostropovitj - Rejserne, operahusene - og dronning Margrethe. Oplev Ninas sangstemme der kan fylde rum og sjæl med varme og begejstring samt med en glød af temperament. Christen akkompagner Nina med en musikalitet og medlevende klang. Kom og vær i selskab med sang og musik til en salonkoncert i hyggelige og intime omgivelser i den smukt restuarerede pejsestue, hvor der er en tæt kontakt mellem publikum og udøvere. Sopranen Nina Pavlovski har russisk-polske-mønske aner, men er født i København og opvokset i et farverigt russisk folkemusikmiljø. Hun er uddannet i klassisk sang på konservatoriet /Opera Akademiet i København, og videreuddannet hos den berømte russiske sopran, Galina Visjnevskaja i Paris og hos prof. Kirsten Buhl Møller i København! Operadebut i 1996 som Madame Butterfly på Det kongelige Teater, hvor hun har sunget flere store roller, rolledebut som Tosca i Puccinis opera 2001 (Den Jyske Opera), en rolle hun har sunget flere steder i Europa. Christen Stubbe Teglsbjærg er pianist og coach. Han har studiet ved Det kgl. danske Musikkonservatorium og hos docent Karen Levinsen, tog diplomeksamen i 1985, fortsatte i solistklassen og studerede derefter i Wien hos Prof. Joseph Dichler. Han arbejdede derefter freelance som repetitør/ akkompagnatør bl.a. på musikkonservatoriet i akkompagnatør. Han er fastansat som docent ved Det Kongelige danske Musikkonservatorium. Arrangør: Brugerrådet i samarbejde med Lautrupgaard Musikfabrik og LautrupVærterne med støtte fra Ballerup kommunes Kultur og Fritidsudvalg
Søndag
Sep
23
Udstilling
Krydderurter i Skomagerhuset
Ballerup Museum
Tir. d. 12. juni til søn. d. 23. september 2018, I åbningstiden.
Ballerup Museum
Pederstrupvej 51-53, Ballerup
Pris: (Fri entré)
Vi sætter spot på krydderurter. En gruppe frivillige har gennem længere tid arbejdet med formidling af krydderhaven. I den forbindelse har museets lille tegne-/malegruppe lavet akvareller af en lang række krydderurter.
Oplev akvarellerne samt historiske genstande, der handler om krydderurter og naturens helbredende planter
Torsdag
Sep
20
Andet
AA
Hedegårdskirken
Man. d. 24. september 2018, kl. 19.
Hedegårdskirken
Hedeparken 21, Ballerup
Mandag
Sep
24
Børn
Babysalmesang
Hedegårdskirken
Tir. d. 25. september 2018, kl. 10.30.
Hedegårdskirken
Hedeparken 21, Ballerup
Tirsdag d. 18. september 2018 begynder efterårsholdet med babymusik i Hedegårdskirken. Babymusik er en sjov og utraditionel måde at være sammen med sit barn og andre forældre.
Babyerne kan naturligvis ikke synge sange og salmer i almindelig forstand, men de kan sanse musikken, stemmerne og bevægel-serne. Hver gang vil vi voksne synge både almindelige børnesange og salmer, sige rim og remser og sammen vil vi lege og danse. Formålet med musikken til de små er at styrke båndet mellem barnet og dets mor eller far gennem musik og sang. Musikken er et fantastisk redskab, når der skal soves, leges og trøstes. Derudover er forløbet en slags hjælp til selvhjælp, hvor man kan hente inspiration til, hvordan man kan synge, danse og lege musik og livsglæde ind i sit barn. Forløbet strækker sig over 8 tirsdage, og undervisningen foregår i kirkerummet. Kirkerummet har en dejlig akustik, og giver både børn og voksne en større fortrolighed med kirken. Forløbet afsluttes med en lille babyandagt. Aktiviteten ledes af organist Atsuko Tofte, Hedegårdskirken. Efter 45 minutters intens aktivitet er der mulighed for at få en kop kaffe, lidt brød og frugt + en hyggelig snak med de andre fremmødte. Her får de små ofte deres frokost. Spørgsmål kan rettes til Atsuko Tofte på vindlade@yahoo.dk eller ?22 54 21 75. Tilmelding foregår på formularen her, alle oplysninger sendes krypteret og håndteres kun af relevante medarbejdere
Tirsdag
Sep
25
Gudstjenester
Plejehjems- og institutionsgudstjeneste ved Henriette Thorup Ringgaard
Lundehaven Plejecenter
Tir. d. 25. september 2018, kl. 14-15.
Lundehaven Plejecenter
Skovlunde Torv 8, Skovlunde
Tirsdag
Sep
25
Andet
Gravidsamtaler kl. 17-18:30
Ballerup Kirke
Tir. d. 25. september 2018, kl. 16.30.
Ballerup Kirke
Sankt Jacobs Vej 1B, Ballerup
Er du gravid? - Forbered dig på livet som mor Jordemoder Anne Vils Pedersen og sognepræst Trine Brandsborg tilbyder gratis samtalegrupper for gravide, der ønsker at forberede sig til livet som mor til et lille nyt menneske.
Graviditeten kan sætte gang i mange forskellige tanker og følelser, som det er vigtigt at sætte ord på, og det er netop, hvad man får mulighed for i samtaleforløbet for gravide i Ballerup kirke. "Det er mirakuløst, når man som kvinde venter barn," forklarer Trine Brandsborg. "Livet i maven vokser, og det samme gør kærligheden, men også bekymringerne. Hvad sker der med mig, når jeg bliver mor? Hvordan vil jeg takle ikke at få min søvn? Hvad nu, hvis det går galt?" Samtaleforløbet er tilrettelagt i samarbejde med forskningschef Henrik Norholt, der forsker i småbørnspsykologi og familiedannelse, og det tager udgangspunkt i den nyeste forskning inden for mødres tilknytning til barnet i maven. Samtalerne fungerer som en slags mental forberedelse til rollen som mor og det nye forældreliv. Det er åbne og fordomsfrie gruppesamtaler med maks. fire deltagere, hvor man frit kan tale om alt fra de store spørgsmål i livet til hverdagens problematikker. Hver gang med udgangspunkt i ét af følgende 6 temaer: Graviditeten, Det ufødte barn, Dig som mor, En ny familie, Fødslen og Livet med et lille barn. Alle gravide er velkomne -både de, der er i starten og de, der er i slutningen af deres graviditet. Tid og sted: Ballerup kirke kl. 17-18.30 På flg. tirsdage: 28/8, 11/9, 18/9, 25/9, 2/10 og 23/10 Det er gratis at deltage. Tilmelding og yderligere oplysninger fra 14. august hos Trine Brandsborg på tlf. 30 73 00 14 eller mail tsbr@km
Tirsdag
Sep
25
Andet
Fyraftensmeditation i Skovlunde
Skovlunde Kulturhus
Tir. d. 25. september 2018, kl. 16.30.
Skovlunde Kulturhus
Bybjergvej 10, Skovlunde
Pris: (Gratis billetter)
Lær at meditere med Heartfulness.
Heartfulness-instruktør Kaj Hammargren byder velkommen til fire gratis meditationseftermiddage, hvor du kan lære en let og effektiv måde at meditere på.

Heartfulness er en meditationsform, der hjælper dig til at slappe af og få fred i sindet, og som du kan bruge i din hverdag.

Ud over råd og vejledning til selve meditationen hører du, hvad meditation er, og hvordan den bl.a. kan minimere stress. Der er mulighed for at stille spørgsmål.

Du er velkommen til at deltage alle fire eftermiddage, men du kan også få udbytte af at deltage en enkelt gang.

Tirsdag den 11/9, 18/9, 25/9 og 2/10.
Skovlunde Kulturhus - Salen
Gratis billetter
Tirsdag
Sep
25
Andet
Menighedsrådsmøde
Ballerup Præstegård
Tir. d. 25. september 2018, kl. 17.45.
Ballerup Præstegård
Præstevænget 2 A, Ballerup
Almindeligt offentligt menighedsrådsmøde.
Tirsdag
Sep
25
Andet
IT-sikkerhed og cybercrime
Ballerup Rådhusplads
Ons. d. 26. september 2018, kl. 08.30.
Ballerup Rådhusplads
Hold-An Vej 5-7, Ballerup
Pris: (Fri entré)
IT-sikkerhed er for mange virksomheder topprioritet - og med rette. Kom og få inspiration til dit videre arbejde med IT-sikkerhed.
Cybercrime bekymrer erhvervslivet som aldrig før, da udfordringerne på området kun bliver sværere at håndtere. For virksomhederne handler det om at kende til angrebsformer og forstå, hvordan de kan forebygge angreb - fra den fysiske tilgængelighed i datacenteret til sikker kodning og online værktøjer, der kan forebygge hacking.

Kom og få inspiration til dit videre arbejde med IT-sikkerhed, når BusinessBallerup og DANSK IT inviterer til morgenbrief. Hør om det aktuelle trusselsbillede, se hvor nemt I kan blive hacket og få værktøjer og metoder til at forebygge cybercrime.

Mødet er åbent for alle og deltagelse er gratis.

Tilmelding: https://ballerup.nemtilmeld.dk/113

Program

Kl. 8.30 - 9.00 Drop-in med morgenmad


Kl. 9.00-9.05 Velkommen
v/ Jette Rau, Erhvervsudviklingschef Ballerup Kommune

Kl. 9.05 - 9.35 Det aktuelle trusselsbilledet og introduktion til, hvordan man kan forsvare sig
Hvordan er det aktuelle trusselsbillede samt hvilke trusler og trusselsaktører er relevante for virksomheder at kende. Thomas vil fortælle, hvordan truslerne kan opdages og modvirkes med virksomheders eksisterende værktøjer.
v/ Thomas Kristmar, It-sikkerhedschef Nordea og medlem af DANSK IT's Informationsikkerheds fagråd

Kl. 9.35 - 10.05 Hack din egen virksomhed - se hvor nemt din virksomhed kan blive offer for cyberkriminelle og hør hvad du skal gøre for at forebygge det
Oplev hvor nemt din virksomhed kan blive det næste offer for cybercrime. Mortens oplæg vil primært have fokus på e-mail og SMS som angrebsvinkel. I vil få dgang til selv at prøve simple online værktøjer, der viser, hvor nemt de kriminelle har det.
v/ Morten Eskildsen, Tidl. kaptajn Danske Cyberlandhold, Ejer Mdevelopment

Kl. 10.05 - 10.20 Pause

Kl. 10.20 - 10.50 IT-sikkerhed starter i dit datacenter - sådan sikrer du den rette tilgængelighed
Peder vil i sit oplæg komme ind på den udvikling, der er sket hos datacentre over de senere år, og du vil blive klogere på, hvilke krav, kunderne stiller til et datacenter anno 2018 og hvilke procedurer, som Interxion arbejder med for at sikre høj fysisk sikkerhed og en tilgængelighed på 99,999%.
v/ Peder Bank, Adm. dir., Interxion

Kl. 10.50 - 11.00 Tak for i dag og networking
Onsdag
Sep
26
Andet
AA
Hedegårdskirken
Ons. d. 26. september 2018, kl. 10.
Hedegårdskirken
Hedeparken 21, Ballerup
Onsdag
Sep
26