Fra:
Til:

Viser 1-20 ud af 524 resultater
Andet
Slægtsforskningscafé i Skovlunde
Skovlunde Kulturhus
Torsdag den 16. september 2021, kl. 10.
Skovlunde Kulturhus
Bybjergvej 10, Skovlunde
Pris: Entré: Gratis billetter
Kom godt i gang med slægtsforskning.
Vil du have hjælp til at finde dine aner på nettet? Vil du hjælpe andre med det? Eller vil du være sammen med andre, der dyrker slægtsforskning?

Der er mulighed for at få hjælp til søgning i forskellige databaser.

Biblioteket har nogle undervisningsdage, hvor du kan få lille introduktion til søgning på nettet. Det vil være en fordel, hvis du har deltaget i dette eller noget lignende, men det er ikke en forudsætning.

Medbring så mange personoplysninger som muligt fra dåbs-/navne/vielsesattest (far, mor, fødested, sogn mm) på den person eller dennes familie, hvis aner du vil søge.

Medbring gerne din egen PC.

Torsdag den 16. september kl. 10-12

Skovlunde Kulturhus

Gratis billetter
Torsdag
Sep
16
Andet
Bog og Bio 1 - Særvisning
Format Bio
Torsdag den 16. september 2021, kl. 10.
Format Bio
Ballerup-Centret 2, 1. sal, Ballerup
Pris: Entré
Torsdag
Sep
16
Andet
Mød sundhedsplejersken
Bibliotek & Kulturhus Måløv
Torsdag den 16. september 2021, kl. 14-15.
Bibliotek & Kulturhus Måløv
Måløv Hovedgade 60, Måløv
Pris: Fri entré
Få dit barn vejet og få gode råd om trivsel, søvn, mad og meget andet.
Når man er forældre til små børn, står spørgsmålene ofte i kø, og så kan det være længe at skulle vente flere uger på et besøg fra sundhedsplejersken.

Med Måløvs barselscafé får de nybagte forældre en chance for at møde sundhedsplejersken en gang om ugen og få vejet den lille og endevendt tvivl og spørgsmål, der måtte presse sig på. Samtidig kan man møde andre forældre på barsel, udveksle erfaringer og hygge sig over en kop kaffe eller te.

Torsdage kl. 14-15
Kulturhus Måløv
Gratis - Bare mød op
Torsdag
Sep
16
Udstilling
Torsdagskrea - skære, lime, bore
Skovlunde Kulturhus
Torsdag den 16. september 2021, kl. 14.30-17.
Skovlunde Kulturhus
Bybjergvej 10, Skovlunde
Pris: Fri entré
Torsdag laver børnefamilier dimser og kunst i Skovlunde Kulturhus.
Man kan lave trylledejsdimser, tossede hatte og sommerfugle, hækle superhelte, male monstre, dekorere porcelæn og lave labyrinter ... når vi slipper fantasien løs og fanger den ind igen, kan vi lave de fineste og mest skøre ting sammen. Skovlundefamilier sørger for gode ideer og Kulturhuset sørger for materialer og te. I skal bare komme ned i Kulturhuset og være med. Når vejret er godt er vi ude i haven og ellers er vi i børnebiblioteket.

Hvis din familie har en idé til en sjov kreativ aktivitet, så skriv til aheb@balk.dk.

Denne torsdag skal vi save i stykker af træ og sætte det sammen på nye måder
Torsdag
Sep
16
Børn
Softball/Baseball for børn 7-12 år
Ballerup Baseball Softball Klub
Torsdag den 16. september 2021, kl. 17.20-19.
Ballerup Baseball Softball Klub
Rosenlundskolen, ved Ny Hal, Ejbyvej 47, Skovlunde
Pris: Fri entré
Tøj til at bevæge dig i udendørs. Gerne vindtæt. Arrangeret af Ballerup Baseball Softball Klub -- Vandals.
Torsdag
Sep
16
Teater
Christian Fuhlendorff - Det Sjovt!
Baltoppen Live
Torsdag den 16. september 2021, kl. 19.
Baltoppen Live
Baltorpvej 20, Ballerup
Pris: Entré: 275 kr + evt. gebyr
Torsdag 16/9 19:00. Christian Fuhlendorff - Det Sjovt. Mit nye show hedder "Det sjovt!". Fordi det er det, det er - Sjovt! Den røde tråd er klippet over og budskab og den påklistrede moral er droppet, for at få plads til endnu mere sjov.
Mellem os, det er faktisk meget lettere at finde på en rød tråd og alt det der pjat, end det er at skrive en god joke. Det er derfor så mange af os gør det - og anmelderne lader ikke til at opdage noget. Men ikke denne gang! Lad os ikke bruge så meget spalteplads på, hvem jeg er. Jeg har lavet tv, radio og podcast, men det er nok som stand-up komiker, de fleste kender mig, eller burde kende mig. Det er i hvert fald her, jeg føler mig mest hjemme. Og hvis du ikke ved, hvem jeg er, hvad er så chancen for, at du gider gå ind og se det her show alligevel? Plakaten ligner jo for fanden en komedie fra 90'erne. Hvilket det ikke er - Jeg synes bare, det er sjovt! Hver aften skal være unik. Jeg kommer ikke bare til at stå og lire et manus af, for så kan I sgu lige så godt vente til showet kommer på tv. Selvfølgelig er jeg velforberedt, har gennemøvet materialet og har ikke gjort brug af tekstforfattere. Jeg vil bare gerne tilbage til udgangspunktet - én person og én mikrofon - gribe aftenen og bare smadre salen! Nul revy-sange, nul udklædning og ingen kæmpe scenografi. Og for guds skyld ingen for-producerede tv-klip! Jeg vil tilbage til det, der gjorde, at jeg forelskede mig i genren for 20 år siden. Hvad kan jeg ellers fortælle om showet? Altså, jeg er jo kendt for at være personlig og hudløs ærlig, selvom jeg selvfølgelig krydrer det med lidt Fuhlendorff. Alt jeg siger om min kone, er til gengæld 100 procent rigtigt. Folk må sgu også godt blive lidt stødt. Os, der kan lide at blive skubbet lidt til, skal også ha' komik, og tro mig, der bliver lavet nok af alt det andet, der ikke skubber til en skid. På den anden side skal det heller ikke være sådan noget holdnings-komik, hvor folk sidder og klapper, fordi de bliver bekræftet i deres ihhh så korrekte meninger. Prøv og hør, jeg er fra Amager og har en lunken 10. klasses eksamen - hvad fanden ved jeg om noget? For mig er verden én stor joke og jeg vælger at grine af den for at overleve, for hvis jeg skulle tage det hele seriøst, så kunne jeg lige så godt skyde hovedet af mig selv. Pis, det lød næsten som et budskab! "Ikke at have et budskab, er også et budskab". Fuck off! 275,-. Nummererede siddepladser på stolerækker. Fotografering- lyd- og videooptagelser er ikke tilladt
Torsdag
Sep
16
Andet
Jiu-Jitsu Træning for seniorer (14+ år)
Rosenlundskolen
Torsdag den 16. september 2021, kl. 19-20.45.
Rosenlundskolen
Ejbyvej 47, Skovlunde
Pris: Fri entré
Som begynder går vi ud fra, at du aldrig har prøvet det før og starter der. det skal være en fornøjelse at gå til Jiu-Jitsu hos os. Arrangeret af Skovlunde Jiu-Jitsu, "KI".
Torsdag
Sep
16
Andet
Softball (Baseball) fra 15 år (også voksne)
Softballbanen ved Ny Hal
Tirsdag den 14. til torsdag den 16. september 2021, kl. 17.50-20.
Softballbanen ved Ny Hal
Skovlunde Skole, Ejbyvej 47, Skovlunde
Pris: Fri entré
Softball er avanceret rundbold, så hvis du holder af rundbold, holder du af softball. Softball er i familie med baseball, men bolden er større og banen mindre. Vi har alt udstyr - kom som du er.
Arrangeret af Ballerup Baseball Softball Klub -- Vandals
Torsdag
Sep
16
Andet
Bog og Bio 1 - Særvisning
Format Bio
Fredag den 17. september 2021, kl. 10.
Format Bio
Ballerup-Centret 2, 1. sal, Ballerup
Pris: Entré
Fredag
Sep
17
Teater
Men's Room 4
Baltoppen Live
Fredag den 17. september 2021, kl. 20.
Baltoppen Live
Baltorpvej 20, Ballerup
Pris: Entré: 250 kr + evt. gebyr
Fredag 17/9 2021 kl. 20.00. Men's Room 4: Mega Men. Men's Room består af to af Danmarks mest produktive komikere: Thomas Hartmann og Torben Chris.
Igennem de tre første shows med Men's Room har man kunnet opleve de to komikere vende og dreje den lille forskel - som faktisk ikke er i ental, og sjældent lille. Der er, nu som før, ingenlunde tale om de store, tunge ligestillingsemner, men derimod bare jokes! Jokes om de hverdagsproblematikker, vi alle kan genkende, og som vi er bedst tjent med blot at grine af. De er her for at blive. Det hele er naturligvis en stærkt subjektiv version, set fra den efterhånden knapt så moderne mands synsvinkel, men man skal ikke tro, at showet kun er for mænd. Faktisk har man, igennem de tre første shows, kunnet opleve det hidtil mest kønsneutrale tiltag i dansk kultur, hvis man har skuet ud over publikum. Dette skyldes nok i høj grad Chris' og Hartmanns ironiske distance til emnet, og deres evne til at lade kærligheden til det modsatte køn (og de iboende sære vaner) skinne igennem. Én af de tilbagemeldinger, de ofte har fået er, at "Men's Room" er bedre end parterapi. Par kan se det sammen, og derved få taget hul på nogle samtaler, og nok så vigtigt. grine sammen. De fire shows kan sagtens ses uafhængigt, men ser man dem alle, vil man samtidig få indblik i den udvikling, der undervejs har været i de to komikeres privatliv. Fra at have været to ungkarle - i faste forhold, men ugifte - er de begge i mellemtiden blevet gift og er sammenlagt indehavere af to huse på veje med stillebump, to stationcars, to børn og en hund. Dette bevidner naturligvis, at livet med kvinderne slet ikke er så slemt - men morsomt er det stadig! 250,-. Varighed: 2 sæt á 50 min. + pause. Siddepladser på stolerækker. Vedr. COVID-19 og billetkøb: Baltoppen LIVE følger myndighedernes retningslinjer for kulturinstitutioner, og det er derfor trygt og sundhedsmæssigt forsvarligt at besøge os. Grupper, der i forvejen har "tæt kontakt", kan sidde ved sammenhængende sæder. Enkeltpersoner eller grupper, der ikke har "tæt kontakt" med andre, kommer til at sidde med én plads ledig på hver side af den eller de pladser, der købes. Når du køber billetter, skal du derfor købe billetter til de personer i din gruppe, der kan sidde tæt sammen, i ét køb. Køber du også billetter på vegne af andre, som du, eller dem du må sidde tæt sammen med, ikke kan sidde tæt sammen med - bedes du købe disse billetter i et andet køb. Vi tager forbehold for, at vi ikke kan garantere de eksakte nummererede siddepladser, der fremgår af de købte billetter. Det kan blive nødvendigt at omplacere publikum efter myndighedernes aktuelle forskrifter. Hvis det bliver aktuelt, vil de berørte publikummer modtage en mail om dette. Bemærk: Mails kan kun sendes til billetkøbere, der har oplyst e-mail. Vi glæder os til at se dig og dine kulturoplevelsesbekendte på Baltoppen LIVE! Se mere om hvordan vi passer på dig her. https://baltoppenlive.dk/kom-trygt-til-vores-arrangementer-se-hvordan-vi-passer-paa-dig/: https://baltoppenlive.dk/kom-trygt-til-vores-arrangementer-se-hvordan-vi-passer-paa-dig/
Fredag
Sep
17
Musik
Ballerup jazzklub
Baghuset
Fredag den 17. september 2021, kl. 20.
Baghuset
Sct. Jacobsvej 1, Ballerup
Pris: Entré: Medlemmer 80. kr Gæster 120 kr
Adrian Cox & Björn Ingelstam Quartet.
Så er der mulighed for genhør med den engelske klarinettist Adrian Cox sammen med Bjørn Ingelstam Ouartet.

Fik man ikke mulighed for at høre dem i oktober 2020, er det værd at benytte lejligheden her.

Adrian Cox har været professionel jazzmusiker siden han var 15 år. Hans forbilleder i den traditionelle jazz er George Lewis og Edmond Hall. Han har spillet flere gange i Danmark, blandt andet sammen med pianisten og vokalisten T.J. Johnson.

Også denne gang får vi Adrian Cox i selskab med Björn Ingelstam, Calle Brickman, Andreas Svendsen og Matthias Petri - alle yderst velanskrevne og dygtige jazzmusikere, som sammen med Adrian Cox vil kunne give tilhørerne en oplevelse ud over det sædvanlige, idet de formår at fortolke både traditionelle og nye jazznumre på spændende og udfordrende måder.

Besætning:

Adrian Cox, klarinet, altsax og vokal (UK)

Bjørn Ingelstam, trompet og vokal (S)

Calle Brickman, piano (S).

Andreas Svendsen, trommer(DK)

Matthias Petri, bas (DK)
Fredag
Sep
17
Andet
Bog og Bio 1 - Særvisning
Format Bio
Lørdag den 18. september 2021, kl. 10 & 10.30.
Format Bio
Ballerup-Centret 2, 1. sal, Ballerup
Pris: Entré
Lørdag
Sep
18
Gudstjenester
Højmesse
Skovvejskirken
Søndag den 19. september 2021, kl. 10.
Skovvejskirken
Digterparken 1, Ballerup
Søndag
Sep
19
Andet
Bog og Bio 1 - Særvisning
Format Bio
Søndag den 19. september 2021, kl. 10 & 10.30.
Format Bio
Ballerup-Centret 2, 1. sal, Ballerup
Pris: Entré
Søndag
Sep
19
Gudstjenester
Højmesse
Måløv Kirke
Søndag den 19. september 2021, kl. 10-11.
Måløv Kirke
Kratvej 10, Måløv
Søndag
Sep
19
Musik
Four Jacks Show med James Rasmussen trio
Lautrupgård Musik- og Kulturhus
Søndag den 19. september 2021, kl. 15-17.
Lautrupgård Musik- og Kulturhus
Lautrupvej 2, Ballerup
Pris: Entré: 150 kr
James Rasmussen fra det tidligere Four Jacks kommer med sin trio. De underholder publikum med de allerstørste radio-hits fra dengang, og undervejs fortæller James Rasmussen anekdoter, fra hans tid i legendariske Four Jacks.
James Rasmussen fra det tidligere Four Jacks kommer med sin trio.

Mere end tyve år er det blevet til, siden James startede med at underholde, med Four Jacks og John Mogensen sange.

Kom og oplev en musikalsk stjerne-eftermiddag, i selskab med James Rasmussen Trio.

James var en fjerdedel af den hæderkronede sang kvartet Four Jacks, hvor også John Mogensen, Bent Werther og Poul Rudi deltog. James afløste Otto Brandenburg i 1958.

James Rasmussen Trio underholder publikum med de allerstørste radio-hits fra dengang, og undervejs fortæller James Rasmussen anekdoter, fra hans tid i legendariske Four Jacks.

Her er en enestående mulighed, for at høre og se den ægte varer som Four Jacks havde så stor succes med synge bl.a. Mandalay, Tom Dooley, Op til Alaska, Chaio Chaio Bambina, og Åh Marie A`ve`hjem te`dig.

Samtidig kommer der også nogle af John Mogensens sange med. Det er et godt stykke Dansk kultur som repræsenteres.

James Rasmussen Trio er: James Rasmussen Vokal og guitar, Søren Engel, Bas og vokal, samt Jimmi Koldenborg, Trommer og vokal.

Søren Engel, er kendt fra bl.a. Delta Cross Blues band, og Jimmi Koldenborg, Kendt fra Fede Finn og Funnyboys

James Rasmussen sang i 5 år med John Mogensen, Bent Werther og Poul Rudi i vokalgruppen Four Jacks. Han har nu været ude i 25 år og underholde med dette stykke danske musikkultur sammen med Jimmi Koldenborg, kor og trommer kendt fra Fede Finn og funny boys, samt Søren Engel kor og bas kendt fra "Delta Cross Blues Band" og det populære John Mogensen teaterstykke "En nat med John Mogensen"

Arrangør: Lautrupgård Musik- og Kulturhus i samarbejde med Lautrupværterne

Støttes af Ballerup Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg og Nemtilmeld
Søndag
Sep
19
Andet
Hunde-topmøde i København
TopDanmark Hallen
Lørdag den 18. og søndag den 19. september 2021, kl. 10.
TopDanmark Hallen
Ballerup Idrætsby 36, Ballerup
Pris: Entré: 60/10 kr
Ingen anden dyreart fås i så mange forskellige udgaver: Pelset eller nøgen. Krøllet eller glat. Hurtig eller langsom. Fra 2 kilo til 100 kilo. Og du kan møde dem alle - 3.500 forskellige hunde af 300 forskellige racer - til hundemesse i Ballerup Idrætsby.
Drømmer du om at få et knus af den bamsede sankt bernhardshund, der stammer fra de schweiziske alper? Eller om at løbe om kap med den elegante men lynhurtige afghanske mynde? Måske vil du bare gerne se vores nationale sejtrækker, grønlandshunden, spille med musklerne?

I weekenden den 18. og 19. september er muligheden der, når Dansk Kennel Klub inviterer til hundemesse i Balleup Idrætsby.

Her kan du møde ikke færre end 3.500 hunde af op til 300 forskellige racer til en weekend pakket med opvisninger, hundesport, konkurrencer og aktiviteter.

Du kan opleve hundenes skønhedskonkurrence, hundeudstillingen, hvor Københavns smukkeste hund bliver kåret.

Se også de dygtige unge "juniorhandlere", der kæmper om at blive udstillingernes bedste i konkurrencer, hvor samarbejdet mellem hund og fører er i fokus.

Og har du en hund, der "giver dig poten", når du kalder, kan du lade dig imponere af landets dygtigste hunde, der konkurrerer i lydighed.

Sidst men ikke mindst kan du møde de engagerede opdrættere, der kan give dig uvurderlig rådgivning om hunderacer.

Man kan ikke købe en hund med hjem fra en hundemesse, men man kan blive meget klogere på, hvad det er for et lille pelset kræ, man selv eller børnene måske er på vej til at forelske sig hovedkulds i.

"En hundemesse en virkelig god lejlighed til at lære de forskellige racer at kende og få en snak med de mennesker, som kender racerne bedst. Det giver en større sikkerhed for, at man får valgt en hund, som passer til hele familien," fortæller adfærdskonsulent i Dansk Kennel Klub Lise Lotte Christensen.

Selv om hundeudstillinger nærmest er at sammenligne med en skønhedskonkurrence for hunde, er det vigtigste ved valg af hund ikke, hvordan den ser ud, men hvordan den er - og hvordan det, den er skabt til, passer til dig og din familie:

"Det er en klassisk brøler, at man køber hund efter udseendet og ikke har sat sig ind i »brugsanvisningen«. De enkelte racer ser ikke kun meget forskellige ud - de er også vidt forskellige indvendigt," fortæller Lise Lotte Christensen.

Uanset om du er på udkig efter en selskabshund, en servicehund, en jagthund, en brugshund, en slædehund eller en familiehund vil opdrætterne kunne svare på, om den race, du har forelsket dig i, kan passes ind i dit liv og til dine behov - og, ikke mindst; om du kan tilbyde hunden det liv, den har brug for set ud fra dens medfødte instinkter, mentalitet, fysik og behov.

Har du allerede besluttet dig for en hunderace, eller har du hund i forvejen, får du rig mulighed for at købe lidt nyt med hjem i en af de mange boder med specialprodukter til hund og ejer
Lørdag
Sep
18
Andet
Motion for alle, løb og gang (hurtig-langsom)
Ballerup Atletik Stadion
Mandag den 20. september 2021, kl. 09-10.40.
Ballerup Atletik Stadion
Marbækvej 10, Ballerup
Pris: Fri entré
Mød op på stadion om mandagen og vær med. Arrangeret af Ballerup Atletik Klub.
Mandag
Sep
20
Andet
Advokatvagten
Ballerup Bibliotek
Mandag den 20. september 2021, kl. 16.30-17.30.
Ballerup Bibliotek
Banegårdspladsen 1, Ballerup
Pris: Fri entré
Få hjælp til juridiske spørgsmål.
På Ballerup Bibliotek kan du få hjælp til at få svar på juridiske spørgsmål og få en overordnet indledende juridisk vurdering af din sag.

Bemærk at der ydes mundtlig rådgivning. Dvs. ingen papirer.

NB! Rådgivningen gives i et lille rum. Derfor er der kun plads til én person ad gangen sammen med advokaten.

Du kan træffe advokatvagten på mandage kl. 16.30-17.30.

Vi lægger 8 numre frem kl. 16.15. på 1. sal i Ballerup Bibliotek ved lysgården i café-området.

Advokatvagten holder ferie på helligdage, skolernes vinterferie, hele juli og ugen op til påske og nytår.

Mandage kl. 16.30-17.30
Ballerup bibliotek
Gratis - bare mød op
Mandag
Sep
20
Andet
Løbe og Motion
Ballerup Atletik Stadion
Mandag den 20. september 2021, kl. 17.30-19.
Ballerup Atletik Stadion
Marbækvej 10, Ballerup
Pris: Fri entré
Vi er hold glade motionister der løber og hopper - tager idrætsmærke mm. Arrangeret af Ballerup Atletik Klub.
Mandag
Sep
20

SOCIALE MEDIER