Skip navigationen
icon-Brug-og-oplev-Dragør

Arrangementer

 • -
Din søgning har givet 206 resultater
 • Dokumentar Til Sama

  I denne smukke og rørende krigsdokumentar forsøger Sama's mor at finde svar på de håbløse spørgsmål krigen i Syrien efterlader. Hvad har krigen betydet for de indvolverede og hvorfor er der overhovedet nogen der bliver i det krigshærgede land?

  Sted: Dragør Bio
  Adresse Jan Timanns Plads 1, Dragør
 • Gudstjeneste Gudstjeneste: Morgensang uden kaffe

  Morgensang. To salmer, et fadervor.

  Sted: Dragør Kirke
  Adresse Kirkevej 170, Dragør
  Webadresse: Se hjemmeside
 • Foredrag En aften i godt selskab: Informationssamfundet, og hvad det gør ved os - med Bent Meier

  Skærmens magi Onsdag d. 7 oktober kl 19:30 De sidste 10 år har bragt os i en stadigt tættere symbiose med vores smartphone. Det er techgiganternes drøm, men skal det også være vores drøm?

  Tvivler man på, at der er en symbiose mellem skærm og menneske, skal man bare prøve at tage en skærm fra en femårig. Men den lokale kamp i hjemmet er også en del af en kamp mellem civilisationer: De amerikanske techgiganter Facebook, Amazon, Google og Apple er ikke kun på vej til at have opnået monopolstatus, de er også kommet langt med at forandre hvordan vi er, når vi er alene, hvordan vi mødes og hvordan vi taler sammen. Foredraget vil beskrive, hvordan vores liv er blevet fundamentalt forandret på få år, og pege på, hvilken ideologi eller ligefrem religion, vi via skærmene importerer. Bent Meier Sørensen er professor på CBS har senest skrevet bogen: Skærmens magi - at træne modstandskraften i en digital tid

  Sted: Dragør Kirke
  Adresse Kirkevej 170, Dragør
  Webadresse: Se hjemmeside
 • Andre Film Sagen Collini

  Marco Kreuzpaintner har instrueret den eksplosive, fascinerende film, der tester grænserne mellem moral og retfærdighed. SAGEN COLLINI har været en stor succes i de tyske biografer med 1 million solgte billetter.

  I over 30 år har Fabrizio Collini arbejdet flittigt for en tysk bilproducent, før han dræbte en mand, tilsyneladende helt uden grund. Sagen virker som et mareridt for den unge forsvarsadvokat Caspar Leinen: Han er personligt involveret, da offeret, den respekterede industrimand Jean-Baptiste Meyer, er bedstefar til hans gymnasiekæreste Johanna, hans mordanklagede klient vil ikke tale med ham, og han står over for en modstander, der synes langt overlegen i den legendariske anklager professor Richard Mattinger. Da Leinen alligevel beslutter at føre sagen, begynder han at afdække en af de største juridiske skandaler i Tyskland nogensinde, der strækker sig helt tilbage til 2. verdenskrig. Men hvor meget er han villig til at ofre for at afsløre sandheden?
  Bygget på den internationale bestseller-roman SAGEN COLLINI af Ferdinand von Schirach.
  Kilde: Filmbazar

  Sted: Dragør Bio
  Adresse Jan Timanns Plads 1, Dragør
 • Dokumentar Til Sama

  I denne smukke og rørende krigsdokumentar forsøger Sama's mor at finde svar på de håbløse spørgsmål krigen i Syrien efterlader. Hvad har krigen betydet for de indvolverede og hvorfor er der overhovedet nogen der bliver i det krigshærgede land?

  Sted: Dragør Bio
  Adresse Jan Timanns Plads 1, Dragør
 • Lyrik/oplæsning Tilmelding til DR-Romanklubben - hold 2

  Tilmelding fra 10. september. Hold 2 mødes onsdage kl. 14.00-16.00. Få et indblik i ny dansk litteratur og diskuter din oplevelse af litteraturen med romanklubben.

  Læs seks nye danske romaner

  Grib chancen for at få læst og diskuteret seks nye danske romaner i løbet af romanklubsæsonen fra september til maj. DR-Romanklubbens diskussioner giver nye indsigter og vinkler på de læste romaner. De første nominerede til DR Romanprisen 2021 er Stine Askovs Katalog over katastrofer og Malene Ravns Hvor lyset er.

  Velskrevne og originale

  Romanerne er valgt af Danmarks Radio og skrevet af danske forfattere. Udvalget dækker bredt, og alle romaner er udvalgt, fordi de er velskrevne, originale og egner sig til en diskussion i læseklubben. Det skal være romaner, der kan give anledning til spændende diskussioner om alt fra familieliv, kærlighed, tab og traumer til samfundstendenser, fra konkrete historiske begivenheder til evigtgyldige livsvilkår.

  Tilmelding

  Du skal tilmelde dig ved at købe en billet, den koster 305 kr.

  Hold 2 mødes

  Onsdage kl. 14.00-16.00 på Dragør Bibliotek, Vestgrønningen 18.

  • Onsdag den 7. oktober
  • Onsdag den 11. november
  • Onsdag den 16. december
  • Onsdag den 27. januar
  • Onsdag den 10. marts
  • Onsdag den 14. april


  Romanklubafslutning onsdag den 5. maj.

  Mere om DR-romanklubben

  Læs mere om DR-Romanklubben.

  Arrangør: Dragør Bibliotekerne
  Sted: Dragør Bibliotek
  Adresse Vestgrønningen 18, Dragør
 • Andet motionstilbud Varmtvandsbassin

  Underviser: Külli Sass. Bevægelse i vand er en skånsom motionsform ideel for deltagere med smerter, spændinger eller andre fysiske skavanker. Her styrkes bevægelighed, muskelstyrke og koordinationsevne uden at overbelaste kroppen.

  Vandets bærende egenskaber giver dig større bevægelighed og det varme vand virker smertelindrende. Derfor erdette hold særligt egnet til dig med en fysisk skavank såsom gigt, osteoporose eller problemer i fx. ryg, skuldre, knæ, led eller muskler. Undervisningen varetages hovedsaglig af fysioterapeuter og psykomotoriske terapeuter, og foregår på små hold med mulighed for at give særlig opmærksomhed til hver enkelt deltager. For at kunne deltage i undervisningen skal man være "handicappet i forhold til undervisningen i det konkrete emne". Det vil sige at man på grund af en fysisk eller psykisk skavank har svært ved at træne på et almindeligt hold af samme type. Hold 021401

  Arrangør: Gigtskolen
  Sted: Hollænderhallen
  Adresse Halvejen 3, Dragør
 • Andet KirkeYoga

  Starter nu op igen. Det sker torsdag den 3. september kl. 17-18.30 og koster 40 kroner per gang. Der er på grund af corona en begrænsning af 10 deltagere og man skal tilmelde sig via formularen på hjemmesiden. Den åbner imorgen fredag.

  Der er yoga frem til 15. december med pause i uge 42. Grundet corona skal vi bede om at man holder afstand, bruger sprit og ikke røre ved flader der ikke er grund til at røre og man skal naturligvis ikke komme hvis man har symptomer. Vi glæder os til at se dig

  Sted: Dragør Kirke
  Adresse Kirkevej 170, Dragør
  Webadresse: Se hjemmeside
 • Andre Film Far til fire og Vikingerne

  Dansk tale. Far til Fire familien er i krise og tager derfor et ophold på en vikingegård, for at få harmonien tilbage.

  Med sig har de elefanten Bodil, hele familiens gamle krammedyr, som pludselig kommer til at spille en hovedrolle, da hun bliver inddraget i en af de ivrige terapeuters selvopfundne øvelser. Og hjælper terapien ikke på sammenholdet, så sker der til gengæld noget, når det er Bodils liv der er på spil!
  Kilde: Nordisk Film

  Sted: Dragør Bio
  Adresse Jan Timanns Plads 1, Dragør
 • Andre Film Madklubben

  Marie, Vanja og Berling har kendt hinanden lige siden skoletiden. De tre kvinder er i deres livs efterår og slås med hver deres.

  Marie bliver forladt af sin mand juleaften, Berling er den evige single, som fornægter alder og lever det søde liv, mens Vanja lever i minderne om sin afdøde mand. Efter en turbulent tid hjemme i Danmark beslutter de at tage på madkursus til Syditalien. Rejsen bliver dog ikke helt den tur, de havde regnet med, og de hede sydlandske aftener byder på både flirt, jalousi og sandheder, der pludselig skal på bordet. Midt i virvaret opdager de tre dog, at livet har langt mere at byde på og at det aldrig er for sent...

  En livsbekræftende og livsklog komedie om, at livet absolut ikke slutter ved de 50...
  Med Kirsten Olesen, Stina Ekblad, Kirsten Lehfeldt, Troels Lyby, Rasmus Botoft og Mia Lyhne.

  Kilde: Filmkompagniet

  Sted: Dragør Bio
  Adresse Jan Timanns Plads 1, Dragør
 • Vis de næste 21-30 af i alt 206 resultater