Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 111 events i Faxe Kommune fra/efter 22. feb. 2020

3. Mar Foredrag

Livet blev ikke som forventet - så hvad nu?

Tirsdag den 3. marts 2020, kl. 18.
Pris: (Entré: 150-200 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Danhostel - Faxe, Østervej 4, Faxe
Foredrag med Christine David @MenDuSerJoIkkeSygUd Om livet med kronisk sygdom og/eller smerter..

Kom med til et medrivende og ærligt foredrag, som kan inspirere dig til at få det bedst mulige liv med kroniske smerter eller sygdom.

Christine deler denne aften sin historie om vejen til et godt liv på trods af kronisk sygdom og smerter.
Der bliver taget hul på emner som sorg, accept, at miste, dialog med pårørende, sårbarhed, frygt, forventninger, ensomhed, isolation etc.
Christine vil også komme med konkrete redskaber til at leve med kroniske smerter og inspirere til at sætte realistiske forventninger til livet.

Tag din pårørende med
Det er ikke kun kronikerne, der lever med andre livsvilkår, det er i høj grad også de pårørende. Netop derfor har Christine egne pårørende med, som vil fortælle om, hvordan de finder balancen i et liv med kroniske smerter helt tæt på. Vil du gerne indvi dine tætte relationer i, hvordan man som kroniker har begrænsede livsvilkår, og hvilke tanker man kæmper med, så tag dem under armen og deltag sammen. Bemærk rabat ved køb af 2 billetter.

Andre siger.....
"Af hjertet tak for et fantastisk inspirerende foredrag. Det bragte smil, grin og tårer frem i aften, men satte også tankerne i gang. Og jeg har helt sikkert fået redskaber jeg vil få glæde af. Så af hjertet tak"

"Det er det bedste foredrag jeg har været til - ever! Jeg sad det ene øjeblik med tårer i øjnene og det næste med smil på læben. Du rørte mig SÅ MEGET og du fortalte bare så ærligt"

"Du er fantastisk til at sætte ord på det, som rigtig mange mennesker går igennem hver eneste dag. Sorgen er der, ja helt bestemt, men lige pludselig mærker man, at man ikke er den eneste i verden. Du giver trøst, opmuntring og deler måden du selv mestre dine smerter og dit liv på, og det hjælper mange og det hjælper mig utrolig meget. Når man lige pludselig står i sit livs krise og ser verden fortsætter ufortrødent, så er dine ord guld"

"Hvis ikke jeg havde hørt dig til et foredrag lige da det var ved at gå op for mig at det her er for altid, så ved jeg ikke hvor jeg ville være i min proces i dag. Dine ord er som pillet ud af mig, og når jeg læser så er det som om der falder lidt på plads hver gang. Jeg kan ydmygt sige dig stort tak, for at dele din historie og liv med os, for mig betyder det virkelig meget"

Om Christine....
Christine selv er kronisk smertepatient. Hun har på egen krop erfaret igennem 10 år, hvordan man kommer igennem sorgen ved at miste 'det man engang kunne'. Christine gik fra fuldtidsjob, et aktivt og socialt liv, til at være udfordret af smerter, døgnet rundt. Med 3 børn måtte Christine skifte fokus og finde en ny rytme og en ny dagligdag, med hendes nye livsvilkår. I dag har Christine genfundet både balancen og hendes fokus på hvordan man kan lære at leve med smerterne, og hvordan man trods smerterne, kan finde en positiv tilgang til livet. Christine bruger sin historie, sit livssyn og egne redskaber til at hjælpe og rådgive andre smertepatienter og kronisk syge. Igennem sin velbesøgte blog www.MenDuSerJoIkkeSygUd.dk deler Christine med sine læsere, hvordan hverdagen og livet som kronisk smerteramt er - og understøtter disse oplæg, ved at afholde inspirationsforedrag rundt i hele Danmark. Christine deler sin private historie og hvilke værktøjer hun finder glæde i, og deler processen om, hvordan hun har fundet accept i sine nye livsvilkår.

Kom med til et foredrag der med garanti giver dig mod på at leve med smerterne, i stedet for at lade smerterne leve dit liv.
Vis kort
3. Mar Undervisning

Giv dit liv et serviceeftersyn med Peter Qvortrup Geisling

Tirsdag den 3. marts 2020, kl. 19.
Pris: (Pris: 200 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: LOF Haslev
Haslev Seminarium, Søndergade 12, Haslev
"Giv dit liv et serviceeftersyn" Foredrag ved Peter Qvortrup Geisling Tirsdag d. 3. marts 2020, kl. 19:00 på Kultunariet. Peter Qvortrup Geisling er hele Danmarks højt begavede og dygtige TV-læge med uddannelser både som journalist og læge..

Han har i årevis fungeret som DR's lægefaglige ekspert, hvor han blandt andet har oplyst danskerne om sundhed, sygdomme og veje til et bedre helbred i programmerne "Lægens Bord", "Diagnose søges", "Ha' det godt", "Aftenshowet", "Gal eller Normal" og i "Sundhedsmagasinet". Samtidig er Peter sundhedskorrespondent på TV Avisen. Publikum skal først og fremmest have en rigtig sjov aften, når jeg er på besøg. Humor skal jo være så sundt, så jeg har en masse sjove og tankevækkende historier med fra "Lægens bord", "Ha' det Godt", "Diagnose Søges" og de andre tv-programmer, jeg har lavet igennem årene, når jeg kigger forbi", siger TV-lægen Peter Qvortrup Geisling. I modsætning til Peters TV-programmer, bliver livet ikke genudsendt, så TV-lægen vil inspirere publikum til at give livet et serviceeftersyn. Det er aldrig for sent at udleve sine drømme. Peter holder foredrag om finurlige historier fra TV-konsultationen. Der kan købes drikkevarer i pausen til foredraget. Billetter koster 200,- kr. pr. stk. Hold 201803
Vis kort
3. Mar Foredrag

TV-Lægen giver dit liv et serviceeftersyn

Tirsdag den 3. marts 2020, kl. 19.
Pris: (Entré: 200 kr) Køb/bestil billet
Kultunariet, Søndergade 12a, Haslev
Peter Qvortrup Geisling har de seneste fakta med om danskernes sundhed, når han kigger forbi Kultunariet..

Livet er jo så kort, og der er mange modstridende budskaber i luften på sundhedsområdet, så hvad skal man stole på? Og sundhed er meget mere end kost, rygning, alkohol og motion. Det skal også handle om vores mentale sundhed. Endelig skal humor jo også være så sundt, så Peter har en masse sjove og finurlige historier med fra tv-konsultationen, når han kigger forbi i Haslev. For eksempel det bedste brev, han nogensinde har fået fra en seer.

Tid: Tirsdag d. 3. marts kl. 19

Sted: Kultunariet, Søndergade 12A, Haslev

Arrangører: AOF Østsjælland, LOF Haslev, Faxe Kommunes Biblioteker

Billetpris: 200 kr.(ingen særpris for biblioteksklubmedlemmer og læseklubmedlemmer)
Vis kort
3. Mar Foredrag

Giv dit liv et serviceeftersyn

Tirsdag den 3. marts 2020, kl. 19-21.30.
Pris: (Entré: 200 kr) Klik her for at tilmelde dig
Haslev Seminarium, Søndergade 12, Haslev
Underviser: Se I Programtekst. Foredrag ved Peter Qvortrup Geisling. Peter Qvortrup Geisling er hele Danmarks højt begavede og dygtige TV-læge med uddannelser både som journalist og læge..

Han har i årevis fungeret som DR's lægefaglige ekspert, hvor han blandt andet har oplyst danskerne om sundhed, sygdomme og veje til et bedre helbred i programmerne Lægens Bord, Diagnose søges, Ha' det godt, Aftenshowet, Gal eller Normal og i Sundhedsmagasinet. Samtidig er Peter sundhedskorrespondent på TV Avisen.
Publikum skal først og fremmest have en rigtig sjov aften, når jeg er på besøg. Humor skal jo være så sundt, så jeg har en masse sjove og tankevækkende historier med fra Lægens bord, Ha' det Godt, Diagnose Søges og de andre tv-programmer, jeg har lavet igennem årene, når jeg kigger forbi, siger TV-lægen Peter Qvortrup Geisling.
I modsætning til Peters Tv-programmer, bliver livet ikke genudsendt, så TV-lægen vil inspirere publikum til at give livet et serviceeftersyn
Det er aldrig for sent at udleve sine drømme. Peter holder foredrag om finurlige historier fra TV-konsultationen.

Hold: 19501
Vis kort
3. Mar Skuespil

2 på tur

Tirsdag den 3. marts 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: Abonnement/Klub: 230-260 kr, Børn/Unge: 205-235 kr, Løssalg: 280-310 kr, Prisforhøjelse, særlige dage: 100 kr)
Sofiendalskolen, Sofiendalsvej 42, Haslev
En komedie om at gribe dagen. Komedie. Varighed: 90 min uden pause..

Peter Schrøder og Kurt Ravn spiller to ældre herrer, som nægter at give op, selvom det egentlig er for sent. De er indlagt på hospitalet med hver sin terminale sygdom. Der er de dog ikke længe, før de beslutter sig for, at de ikke bare vil ligge og vente på døden. Så de griber dagen og flygter. Med dropstativ og iklædt pyjamas stiller de sig op ved den nærmeste landevej og blaffer; klar til nye - sidste - eventyr

Medvirkende: Kurt Ravn, Peter Schrøder, Paw Henriksen, Kristine Yde

Instruktør: Geir Sveaass
Scenograf: Marianne Nilsson
Koreograf: Jeanette Binderup-Schultz
Vis kort
4. Mar Undervisning

Skab en nutidig festopdækning

Onsdag den 4. marts 2020, kl. 18.30-21.
Pris: (Pris: 160 kr) Klik her for at tilmelde dig
Haslev Bibliotek & Borgerservice, Jernbanegade 62, Haslev
Underviser: Jeanette Winther. Få masser af inspiration, tips og ideer til, hvordan du skaber den flotte og indbydende bordopdækning, som er din runde fødselsdag, konfirmationen eller dit bryllup værdigt..

Vi vender bl.a. tidens trends, taler om moodboards, farvesammensætning og materialer samt prøver den nye viden af på fysiske opdækninger.

Workshoppen er for alle, der har et ønske om at dække et stemningsfyldt bord, men mangler lidt hjælp til det ekstra "wow".

_

Hold: 19249
Vis kort
5. Mar Show/stand up

Stand-up 5 marts 2020

Torsdag den 5. marts 2020
Pris: (Entré: 135 kr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Bykroen, Jernbanegade 46, Haslev
Så er der Stand-Up på Bykroen!Kom ned og få trænet lattermusklerne og på en ellers helt almindelig torsdag.Der er lagt i ovnen for en rigtig god aften, som ikke kan gå galt..

Netop denne gang er en helt speciel gang, det er første gang i mange år og derfor en helt speciel aften.Denne aften kan du opleve:- Thomas Haartmann- Anders FjeldstedOg 2 æsler
Vis kort
5. Mar Ekskursion

Rundvisning på Københavns Politigård

Torsdag den 5. marts 2020, kl. 17.
Pris: (Pris: 175 kr) Klik her for at tilmelde dig
LOF Haslev, Bellisvej 12, Haslev
Underviser: Guidet rundvisning. En rundvisning på Københavns Politigård indeholder både arkitektoniske og historiske fortællinger..

Rundvisningen indeholder bl.a. den ikoniske runde gård, som slet ikke skulle have været rund og den firkantede gård, der i dag er mest kendt som mindegården. Alle rundvisningerne bliver varetaget af nuværende eller tidligere politifolk. Københavns Politigård er hovedsæde forPolitiet og derfor kan der opstå situationer, hvor aflysningfinder sted med kort varsel. Vi henstiller til, at man som deltager i rundvisning på Københavns Politigård respekterer Politigården som en arbejdsplads og udviser passende adfærd. Det erIKKE tilladt at medbringe store tasker på rundvisningen og at parkere langs Politigården. Af sikkerhedsmæssige årsager skalalle deltageres navn og adresse oplyses til politiet forud for rundvisningen. Alle deltagere skal have adresse i Danmark. Det er vigtigt at skrive sig på venteliste ved fyldt hold, da vi opretter nye rundvisninger i takt med, at ventelisten er stor nok. OBS: Ved tilmelding af flere personer på samme tid, skal der opgives navn, adresse, telefonnummer, email-adresse, samt fødselsdag på samtlige personer.Deltagerne skal have adresse i Danmark. Det er ikke muligt at ændre i navne på deltagere, senere end tilmeldingsfristen. Rundvisningen starter kl.17:00; man skal være der en halv time før, at hensyn til sikkerhedstjek. NB. Det ikke er muligt at ændre i navne på deltagere, senere end en uge før rundvisningen. HUSK: At medbringe billede-id, da det skal fremvises ved indgangen til Politigården. MØDESTED: Indgangen til Politigården ved Polititorvet i København. Tilmeldingsfrist den25. februar 2020. Hold 201902
Vis kort
5. Mar Foredrag

Foredrag med Jesper Jørgensen

Torsdag den 5. marts 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 95 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Østsjællands Museum, Rådhusvej 2, Faxe
Østsjællands Museums Foredragsaften Denne aften er Jesper Jørgensen på programmet og fortæller om Gjorslev Gods..

Østsjællands Museum serverer...
Et foredragsprogram i 2020, hvor du kan høre om spioner i Danmark, Dinosaurekspeditioner og Troels Kløvedal.
Foredragene afholdes om torsdagene kl. 19.30-21.30
Med i prisen er et glas vin.

Foredragene foregår i museets nye bygninger på Rådhusvej 2 i Faxe.
Book billet på museum@oesm.dk
Vis kort
7. Mar Billedkunst

Reception på udstilling med Pil Anna Tesdorpf i Rollosalen

Lørdag den 7. marts 2020, kl. 13:00.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Faxe Bibliotek & Borgerservice, Rådhusvej 4, Faxe
Udstillingen åbnes den 7.3. 2020 og varer måneden ud..

Pil Anna Tesdorph er en ung kunstner, der har udstillet i forbindelse med Åbne Atelierdøre. Pils spændened og anderledes billeder er enkle motiver med nøje udvalgte farver og en gennemarbejdet komposition
Vis kort