Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 330 events i Faxe Kommune fra/efter 14. okt. 2019

26. Okt Undervisning

Meditation og fordybelse - lørdagskursus

Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 10.
Pris: (Pris: 225 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: LOF Haslev
Haslev Seminarium, Søndergade 12, Haslev
Meditation og fordybelse - lørdagskursus Alle kan deltage uanset erfaringer med meditation. Meditation er et valg, en relation til livet og en rejse ind i kroppen og sindets krinkelkroge og finurligheder..

Jeg tager udgangspunkt i klassisk meditation og mindfulness. Her gennemgår vi en enkel meditationsform, som du kan bruge hjemme. Vi arbejder opmærksomt med krop, sind og åndedræt. Der vil være små oplæg, øvelser, delvist guidede meditationer og udveksling. Medbring tæppe, tekop og evt. meditationspude. Anette Ring Kjær, 25814600 - Psykomotorisk terapeut, dap. Hold 192256
Vis kort
26. Okt Ekskursion

Herlufsholm Kostskole - rundvisning

Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 14.
Pris: (Pris: 115 kr) Klik her for at tilmelde dig
LOF Haslev, Bellisvej 12, Haslev
Underviser: Claus Kronborg. Rundvisning på Herlufholm Skole og Gods Kom på rundvisning på Danmarks ældste kostskole - Herlufsholm Skole og Gods..

LOF Haslev inviterer til atfå et unikt kig indenfor på Herlufsholm Skole, som blev grundlagt i 1565. Skolen har for få år siden fejret sit 450-års jubilæum. Med sin historiske - nærmest Harry Potter-agtige stemning - er Herlufsholm Skole bestemt et besøg værd. Herlufsholm Skole var oprindeligt et benediktinerkloster, der blev stiftet ved et gavebrev af 29. november 1135. I sidste halvdel af 1100-tallet blev kirken og klosteret opført og står stadig i dag på samme sted. Man mener, at klosteret oprindeligt hed Næstved Sct. Peders Kloster, men i løbet af årene skiftede det navn til Skovkloster. Under reformationen i 1536 overtog kong Christian III det katolske bidspegods og således også Skovkloster. Selvom han lod munkene blive, forlod den sidste alligevel stedet i 1559 til fordel for et munkekloster i Sorø. Herluf Trolle og hans hustru Birgitte Gøye overtog Skovkloster ved et mageskifte i 1560, hvorefter det blev navngivetHerlufsholm. Selve skolen blev grundlagt i 1565, men desværre nåede skolens ene grundlægger, Herluf Trolle, aldrig at se sin drøm realiseret, da han blev dødelig såret under Slaget ved Femern i den store Nordiske Syvårskrig. I dag er Herlufsholm Skole en dag- og kostskole for både piger og drenge og tilbyder 6. klasse til 3.g. Det er vigtigt for skolen at holde fast i sine rødder, vise taknemmelighed mod grundlæggerne og give eleverne mulighed for at være en del af en historisk tradition for lærdom, nysgerrighed og opdragelse. Vi mødes lørdag den 26. oktober 2019,kl.14:00 foran Herlufsholm Kirke - HERLUFSHOLM SKOLE OG GODS - Herlufsholm Allè 170 - 4700 Næstved. Hold 192907
Vis kort
26. Okt Ekskursion

Herlufsholm Kostskole - rundvisning

Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 14.
Pris: (Pris: 110 kr) Klik her for at tilmelde dig
LOF Faxe, Præstøvej 94, Faxe
Underviser: LOF Oplevelser. Kom på rundvisning på Danmarks ældste kostskole - Herlufsholm Skole og Gods. Skolen blev grundlagt i 1565 af Herluf Trolle og hans hustru Birgitte Gøye, der ønskede at skabe en skole for egnede og motiverede unge mennesker..

I dag er Herlufsholm Danmarks største kostskole og tilbyder foruden enhedsskolen fra 6. klasse til 3.g også en international grundskole og den internationale studentereksamen IB. LOF inviterer til at få et unikt kig indenfor murene, hvor vi vil høre historien om det gamle benediktinerkloster stiftet i 1135 og hvordan stedet er blevet til en moderne skole, som samtidigholder fast i sine rødder med en historisk tradition for at give eleverne mulighed for lærdom, nysgerrighed og opdragelse. Hold 92825. Mødested: Herlufholm Kostskole, Næstved
Vis kort
27. Okt Marked/byfest

Lopperiets Loppe- og Kræmmermarked

Søndag den 27. oktober 2019, kl. 10-15.
Pris: (Entré: 30 kr børn u/14 år gratis ifølge voksen)
Arrangør: Lopperiet I/S
Faxe-Hallerne, Rådhusvej 6, Faxe
80 stader med alt i godt genbrug, samlerobjekter, loppefund, ting og sager, men også få stader med nye gode produkter..

På Lopperiets markeder sælger hovedparten af stadeholderne gamle/brugte ting og sager samt husflid. Der er også få stader med nye kvalitetsprodukter. Der er altid hyggelig stemning og mange gode fund. Mød op og mød andre mennesker, kig på de mange stader i tempererede omgivelser og måske prutte lidt om prisen. STØT KLIMAET - KØB GENBRUG
Vis kort
26. Okt Undervisning

Lav hjemmesider med WordPress

Lørdag den 26. og søndag den 27. oktober 2019, 2 kursusdage kl. 10-15.
Pris: (Pris: 860 kr) Klik her for at tilmelde dig
AOF Kursuscenter, Slagterivej 17, Haslev
Underviser: Brian Rønnow. WordPress gør det nemt for dig at komme ud i verden med det, som du har på hjerte..

Uanset om du vil præsentere dig selv, dine fotos, dine rejser, dine interesser, et firma, en forening eller noget helt tredje, så gør WordPress det nemt for dig.
Det er let at installere og komme i gang med.
Man kan oprette lige så mange sider som man vil, og det er næsten lige så nemt at redigere dem som at redigere et almindeligt word-dokument
Man kan skifte tema altså udseende på sin hjemmeside med få klik, og der findes både mange tusinder af gratis temaer og endnu flere rigtig flotte designs hvis man vil betale lidt for det.

860kr. - 2 gange - inkl. sandwich og vand
Hold: 19420
Vis kort
26. Okt Undervisning

Pileflet - weekendkursus

Lørdag den 26. og søndag den 27. oktober 2019, 2 kursusdage kl. 9.
Pris: (Pris: 620 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: LOF Haslev
Haslev Hallerne, Sofiendalsvej 42B, Haslev
Underviser: Jessie Lola Reedtz Adamsen. Weekendkursus lørdag den 26. og søndag den 27. oktober 2019. Har du fået lyst til at prøve at flette med pil eller bare vil lære mere, så er dette kursus måske noget for dig..

Det henvender sig både til nybegyndere og øvede, da vi arbejder individuelt. Begyndere vil starte med en nem ting og få en grundig vejledning i teknikker. For øvede vil der være mulighed for at flette ovale kurve, fuglehuse, krusedulledyr, blomsterstativer eller nogle af de andre spændende ting fra bøgerne, der findes. Hvis man har specielle ønsker vedrørende nogle ting eller materialevalg, kan man kontakte læreren inden kursusstart. Medbring beskærersaks, skarp dolk/kniv samt en rund sten evt. gammelt kornlod (ca. 5. kg). Tilmelding senest 10 dage før kursusstart. Materialer betales på kurset alt efter forbrug ca. kr. 100 - 200. Hold 192331
Vis kort
28. Okt Andet

I anledning af Spil Dansk-ugen byder vi på: Et musikalsk foredrag med Karen Sangvin

Mandag den 28. oktober 2019, kl. 19.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Haslev Bibliotek & Borgerservice, Jernbanegade 62, Haslev
Karen Sangvin er sangskriver, sanger og musiker, og optræder i ind- og udland med egne og andres numre..

Har udgivet 3 albums (kunstnernavne Karen S og Ankerdatter) samt flere singler, og medvirket på andre kunstneres udgivelser som hhv. musiker og/eller co-writer. Arbejder idag primært med at skrive sange for andre kunstnere.
Karen er ikke bleg for at fortælle gode historier; F.eks. om forskellen på at spille i Store Vega og på 'Happy Billiard' i Hamborg med dartpile flyvende om ørerne! Der er smil på læben og højt til loftet når Karen lukker op for skattekisten af ord og toner, og publikum føler sig godt underholdt fra start til slut.

Gratis entré og vi byder på et glas vin, øl eller vand
Vis kort
28. Okt Andet

Menighedsrådsmøder

Mandag den 28. oktober 2019, kl. 19-22.
Hylleholt Sognehus, Hovedgaden 15, Faxe Ladeplads
Off. MR møde..
Vis kort
29. Okt Møder

Cafémøde På Café Klinker Både For Dig Med Sclerose Og Pårørende!

Tirsdag den 29. oktober 2019, kl. 19-22.
Café & Restaurant Klinker, Jernbanegade 16C, Haslev
Lokalafdelingen Faxe/Stevns afholder café-møde den sidste tirsdag i lige måneder, undtagen december, hvor der typisk vil ligge et julearrangement. Dem, der ønsker at spise for egen regning, mødes kl. 17.30 og selve café-aftenen starter kl. 19..

Lokalafdelingen Faxe/Stevns afholder café-møde den sidste tirsdag i lige måneder, undtagen december, hvor der typisk vil ligge et julearrangement.
Dem, der ønsker at spise for egen regning, mødes kl. 17.30 og selve café-aftenen starter kl. 19.00, hvor lokalafdelingen giver den første tår at drikke.

Tilmeld dig her, så vi ved hvor mange pladser, vi skal reservere!
Vis kort
30. Okt Undervisning

Besøg Royal Unibrew / Faxe Bryggeri

Onsdag den 30. oktober 2019, kl. 17.
Pris: (Pris: 90 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: LOF Faxe
Royal Unibrew, Torvegade 35, Faxe
Helt exceptionelt har LOF Faxe fået arrangeret en rundvisning på Royal Unibrew. Det er tidligere Brygmesteren Bjarne selv der viser rundt og fortæller øllets historie..

Vi starter der hvor det hele startede, ved Nikoline's hus og går derefter gennem det meste af bryggeriet. Vi slutter af med at samles på første sal og høre Bjarne fortælle om øl og brygninggennem tiden, hvilket øl der sælges i Danmark og hvilket der kun kan exporteres. Der vil også her være mulighed for at smage på forskellige øl og vand, som kommer fra Royal Unibrew og også nogen af dem der kun kan sælges i udlandet. Gå absolutikke glip af denne aften. Hold 92811
Vis kort