Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 149 events i Faxe Kommune fra/efter 13. jul. 2020

26. Sep Undervisning

Lav hjemmesider med WordPress

Lørdag den 26. og søndag den 27. september 2020, 2 kursusdage kl. 10-15.30.
Pris: (Pris: 750 kr) Klik her for at tilmelde dig
Haslev Bibliotek & Borgerservice, Jernbanegade 62, Haslev
Underviser: Brian Rønnow. WordPress gør det nemt for dig at komme ud i verden med det, som du har på hjerte..

Uanset om du vil præsentere dig selv, dine fotos, dine rejser, dine interesser, et firma, en forening eller noget helt tredje, så gør WordPress det nemt for dig.
Det er let at installere og komme i gang med.
Man kan oprette lige så mange sider som man vil, og det er næsten lige så nemt at redigere dem som at redigere et almindeligt word-dokument
Man kan skifte tema altså udseende på sin hjemmeside med få klik, og der findes både mange tusinder af gratis temaer og endnu flere rigtig flotte designs hvis man vil betale lidt for det.

Hold: 20420
Vis kort
28. Sep Andet

Off. Menighedsrådsmøde

Mandag den 28. september 2020, kl. 16-20.
Hylleholt Sognehus, Hovedgaden 15, Faxe Ladeplads
Vis kort
1. Okt Foredrag

Foredrag med Brian Sandberg i Haslev Bio

Torsdag den 1. oktober 2020, kl. 20.
Haslev Bio, Sofiendalsvej 4, Haslev
Kom og oplev Danmarks mest kontroversielle eks rocker, Brian Sandberg, uden filter i Haslev Bio. Han er kendt som Stein Baggers bodyguard og jetset rockeren..

Han er forfatter til 3 bøger, har overlevet 3 skudatientater, sigtet i Danmarks historiens største og dyreste retsag, dømt 12 år i byretten og frifundet i landsretten. Kom og hør hans vanvittige livs historie helt tæt på og uden filter
Vis kort
6. Okt Foredrag

I verdens tjeneste. Mogens Lykketoft

Tirsdag den 6. oktober 2020, kl. 19-15.03.
Pris: (Entré: 150 kr) Klik her for at tilmelde dig
Haslev Bibliotek & Borgerservice, Jernbanegade 62, Haslev
Underviser: Se I Programtekst. Mogens Lykketoft fortæller i dette foredrag engageret om sin tid i New York under sin formandskab for den 70. generalforsamling i FN, 2015-2016. Vi hører om arbejdet og hans hverdag som formand..

Foredraget er også en kort introduktion til FN som organisation, og de udfordringer verdenssamfundet står over for - ikke mindst set i lyset af de seneste års terrorhandlinger, miljøudfordringer og chokerende valgresultater. Verden står over for en lang række udfordringer f.eks. klimaforandringer, miljøkatastrofer, rystende fattigdom og ulighed, krige og terror, der simpelthen ikke kan overkommes medmindre nationerne arbejder sammen og i den sammenhæng er FN uundværlig. I dette foredrag giver Mogens Lykketoft et enestående og topaktuelt indblik i FN's vigtige arbejde for de 17. verdensmål og sætter dem i et historisk perspektiv.

Hold: 20500
Vis kort
23. Okt Show/stand up

Kosmonauterne vender tilbage

Fredag den 23. oktober 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: Adgangsbillet 100 kr) Køb/bestil billet
Dalby Forsamlingshus, Karisevej 66, Haslev
"Kosmonauterne"; Impro Comedy af den bedste og sjoveste slags. Gik du glip af en hysterisk morsom aften sidst, så er det nu du skal slå til..

Kosmonauterne Skal det være sjovt - skal det være Kosmonauterne

Teatersport med Kosmonauterne er din garanti for en sjov oplevelse.

"Kosmonauterne" er tilbage i Dalby med deres Impro Comedy Show, som er en interaktiv underholdningsform, hvor publikum fodrer skuespillerne med steder, ord, jobs mm. og herfra improviseres små sketches. Oplev bl.a. skuespillerne blive udfordret ved hele tiden at skulle skifte følelser, replikker eller genrer. Eller se dem tegnsprogstolke et foredrag om netop dit emne. Der er garanti for latter når Kosmonauterne går på scenen
Vis kort
25. Okt Klassisk

Intimkoncert i en dagligstue i Permatopia

Søndag den 25. oktober 2020, kl. 15.
Pris: (Entré: 50 kr)
Permatopia 77, Permatopia 77, Karise
Fire solokoncerter med fire af Danmarks mest anerkendte solister. Tredie koncert med bratschisten Rafaell Altino. Fysisk musik, så tæt på, at den er lige til at gribe fat i. Tæt og nærværende musikoplevelse..

Tilmelding: mail til kontakt@bjoernhernes.dk. Kom ikke for sent; dørene lukkes klokken 3. Billet betales ved indgangen på MobilePay 22 75 59 81 eller kontant
Vis kort
24. Okt Undervisning

Portræt, tegning og maleri

Lørdag den 24. og søndag den 25. oktober 2020, 2 kursusdage kl. 10-15.30.
Pris: (Pris: 600 kr) Klik her for at tilmelde dig
Nordskovskolen, Bækvej 14, Haslev
Underviser: Mette Reinhold Nielsen. Vi arbejder med undersøgelser af muligheder for at skildre mennesker gennem portrættegning og maleri..

Vi øver os i at se og arbejder med klassiske teknikker inden for tegning og maleri, men der vil også være plads til eksperimenter med materialer og teknikker for at skabe både vellignende, levende og personlige portrætter

Hold: 20254
Vis kort
26. Okt Andet

Off. menighedsrådsmøde

Mandag den 26. oktober 2020, kl. 16-20.
Hylleholt Sognehus, Hovedgaden 15, Faxe Ladeplads
Vis kort
29. Okt Skuespil

Den gerrige

Torsdag den 29. oktober 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: Ung under 25 år 335 kr, Ung under 25 år 335 kr, Ordinær 410 kr, Ordinær 410 kr) Køb/bestil billet
Sofiendalskolen, Sofiendalsvej 42, Haslev
Klassisk forviklingskomedie af den franske dramatiker Moliére. OBS: Der er forhøjede billetpriser til denne forestilling..

Den gerrige Harpagon kan slet ikke tøjle sin angst for, at nogen skal stjæle fra ham. Han er en gnier af den værste slags, som elsker penge højere end sine børn.

Scenen er sat for en klassisk forviklingskomedie, hvor de to søskende har allieret sig med deres tjenere og med giftekniven Frosine for at slippe fri af deres fars tyranni og få lov til at gifte sig med dem, de elsker. I en ægte komedie ender de rette med at ægte hinanden.

Harpagon forbliver gift med sine penge, han tager ikke ved lære og må derfor gøres til grin til glæde for alle, der elsker en god komedie.

Folketeatret opfører

Dramatiker: Moliére
Instruktion: Geir Sveaass
Scenografi: Marianne Nielsson
Koreografi: Jeanette Binderup-Schultz
Medvirkende: Kristian Holm Joensen, Mette Horn, Kristian Boland, Alexander Mayah Larsen, Jacob Weble, Mathilde Passer, Mads Reuther, Sofia Cukic

Kontakt: info@haslev-teaterforening.dk
Vis kort
5. Nov Foredrag

Henrik Bjørn: Et liv med Kina

Torsdag den 5. november 2020, kl. 19-21.15.
Pris: (Entré: 150 kr) Klik her for at tilmelde dig
Haslev Bibliotek & Borgerservice, Jernbanegade 62, Haslev
Underviser: Se I Programtekst. Få danskere kender Kina så godt som Henrik Bjørn og har et så dybt og personligt indblik i de enorme forandringer, som regionen og dens folk har undergået gennem de seneste fire årtier..

Bjørn har oplevet det hele ved selvsyn fra de fjerneste hjørner til landets største by Shanghai
Siden 1983 har Henrik Bjørn opholdt sig i Kina i sammenlagt 14 år i vidt forskellige roller: Som antropolog på feltarbejde, som repræsentant for en amerikansk velgørenhedsfond, som direktør for et danskorienteret og kæmpemæssigt ældrecenter, som rejseleder og meget andet.
Med Henrik Bjørn kommer du helt ind under huden på Kina med perspektiver på alt fra den kinesiske hverdag til de storpolitiske armlægninger.

Hold: 20503
Vis kort