Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 5 events i Faxe kommune mellem 25. feb. og 26. mar. 2021

Sigurd fortæller

Søndag den 7. marts 2021, kl. 16.
Pris: Entré: Ordinær 200 kr, Ordinær 200 kr, Ung under 15 år 100 kr, Ung under 15 år 100 kr Køb/bestil billet
Sofiendalskolen, Sofiendalsvej 42, Haslev
En eventyrlig rejse gennem de græske gudersunivers..

Vælg pladser og skriv dine oplysninger nedenfor på siden.
Se billeder af salen.

Købsvejledning: PDF format, - Word format

Denne forestilling er uden medlemsrabat. Bliv medlem

Med musikere, dansere og skuespillere tager Sigurd børn, voksne og bedsteforældre på en eventyrlig rejse gennem de græske guders univers, og vi møder både Zeus, Odysseus, heksen Kirke, Mor Jord, Far Himmel, Poseidon - og ikke mindst Gud for Bøvl.

Forestillingen høstede stående applaus 24 gange på Østre Gasværk Teater

Varighed: 1 time og 50 minutter.
Målgruppe: 5 - 100 år

Kontakt: info@haslev-teaterforening.dk
Vis kort
12. Mar Show/stand up

Kosmonauterne vender tilbage

Fredag den 12. marts 2021, kl. 20.
Pris: Entré: Adgangsbillet 100 kr Køb/bestil billet
Dalby Forsamlingshus, Karisevej 66, Haslev
"Kosmonauterne"; Impro Comedy af den bedste og sjoveste slags. Gik du glip af en hysterisk morsom aften sidst, så er det nu du skal slå til..

Kosmonauterne Skal det være sjovt - skal det være Kosmonauterne

Teatersport med Kosmonauterne er din garanti for en sjov oplevelse.

"Kosmonauterne" er tilbage i Dalby med deres Impro Comedy Show, som er en interaktiv underholdningsform, hvor publikum fodrer skuespillerne med steder, ord, jobs mm. og herfra improviseres små sketches. Oplev bl.a. skuespillerne blive udfordret ved hele tiden at skulle skifte følelser, replikker eller genrer. Eller se dem tegnsprogstolke et foredrag om netop dit emne. Der er garanti for latter når Kosmonauterne går på scenen
Vis kort

Benny Holst Trio i Haslev Folk Club

Fredag den 12. marts 2021, kl. 20.
Pris: Entré: 200 kr
Arrangør: Haslev Folk Club
Kultunariet, Søndergade 12a, Haslev
Et af de allerstørste koryfæer i dansk folkemusik..

Med Benny Holst kan vi virkelig præsentere et af dansk folkemusiks største koryfæer. Han startede som professionel musiker i 1968 og har spillet sammen med og øvet indflydelse på en lang række af dansk musiklivs store navne, bl.a. Trille.

Hans kærlighed til de gamle danske sange fik han med fra barnsben, hvor han voksede op hos sin bedstemor, Julie, som altid sang til sine daglige gøremål. Udover selv at optræde med disse gamle sange har Benny Holst også selv skrevet en masse sange. Alt hvad han synger, har rod i en ømhed over for de små i samfundet og indignation over for uretfærdighed.

Siden ca. 2004 har Benny Holst optrådt i triosammenhæng med guitaristen Jacob Rathje og violin-troldmanden Martin Andersen. Glæd jer til aften med genhør med sange - og til virtuos musik
Vis kort
15. Mar Klassisk

Gustav Piekut

Mandag den 15. marts 2021, kl. 20.
Pris: Entré: Ikke medlem 200 kr, Medlem 150 kr Køb/bestil billet
Vemmetofte Kloster, Vemmetoftevej 42, Faxe
"Det største klavertalent, vi har haft herhjemme længe". Medlem? - Hvis ikke, klik her og få rabat..

"Her er en 23-årig musiker, der spiller som en international stjerne", skrev POLITIKENS musikanmelder Thomas Michelsen i fjor om danske GUSTAV PIEKUT, der samtidig blev udnævnt til årets P2 talent. "Efter min mening er han det største klavertalent, vi har haft herhjemme længe", skriver Neel Teilmann. Gustav udkom i 2019 med sin debut-CD med Beethovens Diabelli-variationer og fik fremragende anmeldelser i både danske og internationale medier.

Faxe Kunst- og Musikforening er stolte af at kunne præsentere ham i et program med bl.a. Beethovens klaversonate i Asdur opus 110 og Rachmaninovs store sonate nr. 2 i b-mol opus 36
Vis kort

Body sds grundtræning

Mandag den 15. marts til mandag den 7. juni 2021, 10 kursusdage kl. 17-19.
Pris: Entré: 940 kr Klik her for at tilmelde dig
Haslev Seminarium, Søndergade 12, Haslev
Underviser: Jeannette Johnsen. Body sds står for Body Self Development's System et behandlings- og træningssystem, som er secifikt designet til at afhjælpe moderne menneskers fysiske og følelsesmæssige problemer..

Det er en dybtgående og dynamisk træningsform, som genopbygger og stimuler kroppen, så den kan blive en stærk, levende og harmonisk enhed. I træningen opbygger vi kroppen gennem unikke og specielt udviklede øvelser, der som nøgler låser kroppens blokeringer op, afspænder, smidiggør, styrker samt bremser sygdoms- og aldringsprocesser. Træner du denne form regelmæssigt, vil du på kort sigt forbedre din bevægelighed i låste led og usmidige muskler, og på længere sigt ændre indgroede skader, som f.eks. kroniske nakke og skulderspændinger, dårlig ryg og kropsholdning. Du får øget velvære og energi, samtidig med at du opnår en dyb afspænding. Prøv det - du vil ikke fortryde det.

I første del af træningen gennemarbejdes muskler, led og kredsløb, som på samme tid afspændes og aktiveres, samtidig med, at åndedrættet frigøres og kroppen centreres
Anden del består af sammentrækkende og udvidende energi- og strækøvelser og så afslutter vi med meditations og afspændings øvelser. Som en deltager på holdet siger: "Denne træning gør en helt fantastisk forskel, i forhold til noget andet jeg har prøvet", men træningens effekt og forløb er svær at beskrive - den skal opleves!
Træningen egner sig til alle over 18 år, med en rimelig motorisk bevægelighed, og som ikke er for hårdt psykisk belastet.

Medbring: Behageligt træningstøj, et tæppe, evt. ekstra T-shirt og VAND. Det vil glæde mig at se dig

Mvh Jeannette

Hold: 20101
Vis kort