• Vælg Alle
  • Nulstil

Viser 457 events i Fredensborg Kommune fra/efter 19. mar. 2018

Sted: Egedalsvej 3, Kokkedal
Meditation og bøn er en kort gudstjeneste, hvor vi synger en salme og hører en af næste søndags tekster. Præsten beder en bøn, der er også lejlighed til at fremføre ønsker om forbøn, og der er stilhed. Vi slutter med Fadervor, velsignelsen og en salme. Alle interesserede er velkomne
Man. d. 19. marts 2018, kl. 19.30.

Studieaften.

Sted: Egedalsvej 3, Kokkedal
Først er der oplæg ved sognepræst Jørgen Sejergaard over De ti Bud - grundlaget for den kristne etik. Dernæst er der forfriskning og debat. Alle interesserede er velkomne.
Man. d. 19. marts 2018, kl. 14.

Loving Vincent.

Sted: Ny Strandvej 100, Humlebæk
Entré: (Entré: 74 kr) Køb/bestil billet
Animeret, biografisk beretning om kunstneren Vincent Van Gogh, der er skabt som verdens første 100 % olieanimerede film. 150 kunstnere har malet hvert eneste ene af de malerier, der krævedes til filmens 65.000 frames.
Man. d. 19. marts 2018, kl. 18.30.

Et tysk liv - Goebbels sekretær.

Sted: Ny Strandvej 100, Humlebæk
Entré: (Entré: 89 kr) Køb/bestil billet
Prisbelønnet dokumentarfilm, hvor den 103-årige Brunhilde Pomsel, der arbejdede i hjertet af nazisternes propagandamaskine, fortæller om sin mangel på samvittighedsnag - og om sine private indtryk af Nazitysklands propagandaminister, Joseph Goebbels.
Man. d. 19. marts 2018, kl. 20.40.

Så længe jeg lever.

Sted: Ny Strandvej 100, Humlebæk
Entré: (Entré: 89 kr) Køb/bestil billet
Dramatisk, humoristisk og poetisk rejse gennem musikeren John Mogensens liv, der er instrueret af Ole Bornedal. Filmen følger ham fra barndommen til hans første gennembrud med Four Jacks for så at gå i glemmebogen - indtil det enorme gennembrud i 1971.
Man. d. 8. januar til man. d. 19. marts 2018, 10 kursusdage kl. 17.

Klaverundervisning.

Sted: Bakken 19, Humlebæk
Entré: (Pris: 0 kr) Klik her for at tilmelde dig
Klaverundervisning alle ugedage. Klaver undervisningen tilrettelægges efter elevens personlige ønsker og behov, f.eks. forberedelse til videre uddannelse. Der undervises i at spille fra bladetsamt gehørspil med akkordledsagelse. Der indgår node- og akkordlære, klaverteknik, hørelære og øveteknik. Individuel undervisning og små hold oprettes i forhold til den enkeltes niveau. Kontakt derfor klaver underviser inden tilmelding. Ugedag og tid for klaverundervisning aftales med lærer, statsprøvet musikpædagog Torben Herbøl, 4919 1315. Spil fra bladet: Evnen til at spille fra bladet kan opøves og udvikles. Det sker ved at forbinde de sete helheder med klang og rytme, og teknisk at kunne gribe akkord- og melodimønstre. Det sker gennem melodisk og harmonisk analyse, visualisering af tangentbilledet og motorisk at kunne forbinde det sete med de rigtige spillebevægelser. Den spillende aflæser musikalske helheder, akkorder, motiver, fraser og stemmernes indbyrdes liv Klaverteknik: Undervisningen i klaverteknik er baseret på den danske pianist Alexander Stoffregens system. Denne opfattelse af klaverteknik er fingrenes aktivitet, hånd og arms passive medbevægelser. Disse bevægelser føles kraftbesparende for fingrene. Fingrene har to funktioner: De anslår tangenterne og hjælper hinanden på plads. Hold 181410 3p
Tir. d. 20. marts 2018, kl. 10-11.

SMS og mobiltelefon-vejledning v/ Jan Petersen...

Sted: Jernbanegade 28 B, Fredensborg
Entré: (Gratis)
Jan Petersen kan hjælpe dig med din nye mobiltelefon, hvis den skulle drille. Og det gælder selvfølgelig også den gamle.
Tir. d. 20. marts 2018, kl. 10.30.

Intro. for nye brugere.

Sted: Jernbanegade 28 B, Fredensborg
Entré: (Fri entré)
Hvis du er nysgerrig og har lyst til, at vide noget om Lindehuset og de aktiviteter, som foregår i huset, skal du kigge ind og få noget mere information om det.
Tir. d. 20. marts 2018, kl. 10.30-15.

Malergruppen.

Sted: Jernbanegade 28 B, Fredensborg
Entré: (Fri entré)
Akvarel og akrylmaleri v/Søren Treldal. Søren underviser og guider i malerkunstens håndværk.
Tir. d. 20. marts 2018, kl. 11.

Plejehjems- og institutionsgudstjeneste ved...

Sted: Humlebæk Strandvej 21A, Humlebæk