• Vælg Alle
  • Nulstil

Viser 309 events i Fredensborg Kommune fra/efter 28. maj 2016

Lør. d. 28. maj 2016, kl. 12-17.

Dyrene i søen ved Egedal Medborgerhus i...

Sted: Egedalsvej 2, Egedal, Kokkedal
Entré: (Fri entré)
Hjemmeside: link
I forbindelse med Kokkedal Byfest 26. 28. maj kan du gå på opdagelse i den lille sø i haven. Vi har inviteret en biolog til at komme og fortælle om de dyr, der lever i søen. Du kan selv fange dyrene og finde ud af, hvad det er for en slags Der vil også være hjælp at hente fra Rasmus Offersen, hvis du tænker på at holde bier.
Egedalsvænge Bilaug udstiller levende bier og søger nye deltagere.
Lør. d. 28. maj 2016, kl. 13.30, 14.30 og 15.30.

Hestevogn i Store Dyrehave.

Sted: Kirkeltevej 101, Kirkelte, Allerød
Entré: (Entré: 60 kr, børn uder 3 år gratis)
Kør en tur i skoven med Anne (kusk) og hendes flotte heste. Turen starter fra engen ved caféen kl. 13.30, 14.30 og 15.30 og varer ca 40 min. Bestil i forvejen hos Nina, nina@naturcafe.dk, hvis I vil være sikre på en plads Husk fornuftigt tøj/paraply efter vejret!
Lør. d. 28. maj 2016, kl. 12 & 14.

Angry Birds - Dansk tale - 2D.

Sted: Ny Strandvej 100, Humlebæk
Animationsfilm baseret på det meget populære spil, der udspiller sig på en øde ø, som er befolket af lykkelige, men ikke flyvende fugle, næsten altså. En dag invaderes deres ø af mystiske grønne grise
Lør. d. 28. maj 2016, kl. 16.

Min fars store rejse.

Sted: Ny Strandvej 100, Humlebæk
Fransk drama, der er en humoristisk hyldest til levet liv. Hovedpersonen Claude er en galant herre tæt på de 82. Han blevet en kende excentrisk og fordriver gerne tiden med at gøre livet surt for husholderskerne. Hovedrollen spilles af Jean Rochefort
Lør. d. 28. maj 2016, kl. 18.05.

Mon roi.

Sted: Ny Strandvej 100, Humlebæk
Romantisk drama, der var med i hovedkonkurrencen ved festivalen i Cannes. Filmen handler om kvinden Tony, der under en indlæggelse på et rehabiliteringscenter efter en skiulykke, bruger tiden på at tænke tilbage på sin affære med den forførende Georgio
Lør. d. 28. maj 2016, kl. 20.30.

En mand der hedder Ove.

Sted: Ny Strandvej 100, Humlebæk
Komediedrama om Ove på 59 år som folk kalder bitter og en nabos værste mareridt. Der er nu heller ikke meget at grine af, når Ove hver morgen går en inspektionsrunde i kvarteret. Men under huden på den rigide regelrytter findes en historie og en sorg
Tor. d. 26. til lør. d. 28. maj 2016, Se program.

Kokkedal Byfest.

Sted: Egedalsvej 2, Egedal, Kokkedal
Entré: (Fri entré)
Hjemmeside: link
Arrangør: Kokkedal På Vej
Velkommen til den tre dage lange kulturfest i Kokkedal. mere end 40 lokale aktører har skabt et spændende program for børn og voksne. Oplev mad, musik, dans, boder, underholdning og en masse glade mennesker Det er femte gang Kokkedal Byfest samler byen. Byfesten viser, hvor levende, mangfoldig og rig på kultur Kokkedal er.
Lokale foreninger, institutioner, klubber og ildsjæle står for indholdet, og i år har over 40 aktører meldt sig klar til at skabe en masse oplevelser for børn og voksne i de 3 skønne majdage. I programmet kan du læse om det hele.

Kokkedal Byfest er først og fremmest en kulturfest - her vil du opleve musik, dans, mad, sjov og masser af glæde, når de mange frivillige viser at: KOKKEDAL KAN !

Vi er mange lokale frivillige, der i fællesskab har skabt rammerne for dette års Kokkedal Byfest. Og vi håber på en stor interesse og stort fremmøde fra jer mange - både inden og uden for bygrænsen - for vi ved, at det i sidste ende er jeres deltagelse og gode stemning, der skaber festens liv !
Søn. d. 29. maj 2016, kl. 09-10.

Gudstjeneste ved Kirsten Søgaard.

Sted: Karlebovej 12, Kokkedal
Søn. d. 29. maj 2016, kl. 10.

Fuglenes Dag - Nivå Bugt Strandenge.

Sted: Strandvejen 381, Nivå
Entré: (Fri entré)
Hjemmeside: link
Vi fejrer 'Fuglenes Dag' i fugletårnet ved Nivå Bugt Strandenge Fra rørskoven, i krattet bag fugletårnet og på strandengene høres der dagen lang fuglesang og kald. Og så vrimler det jo med fugle lige ud for fugletårnet! Kom og vær med - der er rigtig meget at se på i denne tid.

Medlemmer af Fugleværnsfondens arbejdsgruppe er til stede på tangen med kikkerter og teleskoper og hjælper til med artsbestemmelse.