• Vælg Alle
  • Nulstil

Viser 463 events i Fredensborg Kommune fra/efter 19. jul. 2018

Tor. d. 19. juli 2018, kl. 10.

Falkonershow.

Sted: Davidsvænge 11, Fredensborg
Entré: (Entré: Voksne kr. 110. Børn 4-12 år kr. 90)
På Falkonergården oplever de besøgende 4.000 års jagthistorie, hvor 6-7 forskellige falke, høge og ørne bliver trænet helt tæt på publikum. En oplevelse for både børn og voksne. Falkonergården ligger lidt udenfor Fredensborg i naturskønne omgivelser mellem smukke skove, søer og bakker. Her i noget af Danmarks smukkeste natur kan besøgende opleve træningen af en række af falkonerens rovfugle. Blandt udvalget af falkearter finder man blandt andet den amerikanske tårnfalk, der med sine blot 100 gram, er den mindste Derudover huser Falkonergården også - nævnt efter størrelse - eleonorafalke, berberfalke, lannerfalke, vandrefalke og til sidst slagfalke, som er 10 gange større end den amerikanske tårnfalk, samt store amerikanske musvåger og russiske steppeørne.

Programmet starter i en af Falkonergårdens stråtækte længer, hvor man ser et par af falkonerens rovfugle flyve helt tæt foran de besøgende. Herefter går man udenfor og oplever træningen af de hurtigere falke og meget større ørne udendørs.

Programmet varer ialt ca. 1 time og gennemføres uanset vejrlig.

Fotoudstilling og billetsalg åbner 30 minutter før programstart
Tor. d. 19. juli 2018, kl. 12.

Spisefællesskab.

Sted: Ida Tesdorpfsvej 2, Humlebæk
Entré: (Entré: 53- kr)
Her kan du nyde et velsmagende måltid mad i godt og hyggeliget selskeb med andre. Bestil mad dagen før inden kl.12.00.
Tor. d. 19. juli 2018, kl. 12.10.

Fredensborg Slot og slotshaven med Dansk...

Sted: Stationsvej 2, Fredensborg
Entré: (Pris: 30kr, medlemmer og børn gratis)
Vi går ad gågaden gennem byen, i roligt tempo, til Fredensborg Slot, forbi Kancelihuset, Kongebroen, Tehusene, Skipperhuset, Nordmandsdalen til "den reserverede have". Tur : Ca. 6 km. ledere: Ole Bjørn Andersen: tlf. 6071 9915 og Annette Nysom
Tor. d. 19. juli 2018, kl. 18.30.

Anden gudstjeneste ved Jørgen Sejergaard.

Sted: Egedalsvej 3, Kokkedal
Tor. d. 19. juli 2018, kl. 13.30.

Hotel Transylvania 3: Monsterferie - Dansk...

Sted: Ny Strandvej 100, Humlebæk
Entré: (Entré: 89 kr) Køb/bestil billet
Animeret familiefilm, hvor Mavis beslutter sig for at overraske Dracula og resten af familien med en krydstogtsferie. Med på turen følger snart også resten af monster-slænget til alles fælles fornøjelse.
Tor. d. 19. juli 2018, kl. 15.20.

Landet af glas.

Sted: Ny Strandvej 100, Humlebæk
Entré: (Entré: 89 kr) Køb/bestil billet
Dansk fantasy og familiefilm om drengen Jas, der finder en pige og en gammel dame, som skjuler sig i en lade. De hedder Neia og Alva og er to elvere, som er på flugt fra nogen. Filmen er skrevet og instrueret af Marie Rønn og Jeppe Vig Find.
Tor. d. 19. juli 2018, kl. 17 & 19.

Mamma Mia 2: Here We Go Again.

Sted: Ny Strandvej 100, Humlebæk
Entré: (Entré: 89 kr) Køb/bestil billet
Sequel til filmatiseringen af musicalen fra 2008, hvor Meryl Streep igen ses som Donna. Sophie er blevet gravid, og samtidig begynder hun at grave i sin mor Donnas fortid. Andre medvirkende er blandt andre Amanda Seyfried, Julie Walters og Pierce Brosnan.
Tor. d. 19. juli 2018, kl. 21.

Huset ved Havet.

Sted: Ny Strandvej 100, Humlebæk
Entré: (Entré: 89 kr) Køb/bestil billet
Fransk drama af Robert Guédiguian, hvor tre voksne søskende genforenes efter at deres far er blevet ramt af et slagtilfælde. Gamle konflikter kommer for en dag, men opholdet i det fædrene hus åbner også op for nye muligheder - også på kærlighedsfronten.
Fre. d. 20. juli 2018, kl. 15-ca 16.30.

Strikke-café.

Sted: Kirkeltevej 101, Kirkelte, Allerød
Entré: (Fri entré)
Kom med jeres strikketøj, og bliv inspireret af de andres, og få en snak om mønstre, garn o.ma. Nybegyndere er velkomne - her er kyndig vejledning at få. Tag en færdig striktrøje med, vi sidder som regel ude på terrassen.
Fre. d. 20. juli 2018, kl. 17.

Brønshule Festival.

Sted: Brønshulevej 5, Fredensborg
Entré: (Fri entré)
Kom med til Nordsjællands hyggeligste udendørs musikfestival. Det er gratis, og alle er velkomne. Kom med til Nordsjællands hyggeligste udendørs musikfestival. Det er gratis, og alle er velkomne.

Ambitionerne er at skabe rammerne om en stor udendørs musikfestival med alt hvad det indebærer af bålhygge, grillpølser, fadbamser, ølbowling, camping og ikke mindst god musik.

Årets festival åbner dørene klokken 17:30. Her vil der være mulighed for at snuppe en grillpølse og fadøl, mens man sætter sit telt op på teltpladsen. Da der er begrænsede siddepladser skal man huske at medbringe campingstol.

Når live-musikken stopper, vil der være festmusik til langt ud på natten. Festen slutter, når sidste mand har lagt sig i sit telt. Det er naturligvis frivilligt, om man overnatter på teltpladsen :-)

Man bestemmer naturligvis også selv, hvor lang tid man bruger på pladsen. Eventet er åbent, og der er fri adgang. Dog meget begrænset med parkeringspladser