Dato

Museer


Viser 4 events fra/efter 10. aug. 2020

Ny dato: Teatervandring: Det besatte teater
11 Aug Ekskursion

Ny dato: Teatervandring: Det besatte teater

Tirsdag den 11. august 2020, kl. 16-17.30.
Pris: (Pris: 75 Billet købes via Billetto eller på Mobilepay på selve dagen)

Hjemmeside: Se hjemmeside
H.C. Andersen-statuen på Rådhuspladsen, Rådhuspladsen, København V
Nazisternes besættelse af Danmark satte hurtigt sit præg på dansk teater. Med censur, udgangsforbud, modstandsvilje - men også store succeser. Besøg nogle af besættelsens centrale kulturspots som Deutches Eck, Apolloteatret, Saga biografen og Valencia..

Mødested: Rådhuspladsen ved H.C. Andersen statuen

Guide: museumsinspektør Rikke Rottensten

Køb billet på Mobilepay på dagen eller via Billetto: https://billetto.dk/e/teatervandring-det-besatte-teater-billetter-413087/

Max 20 deltagere, først til mølle
Vis kort
Syng festsange med Karen-Marie Lillelund

Syng festsange med Karen-Marie Lillelund

Onsdag den 19. august 2020, kl. 17.
Pris: (Fri entré)

Hjemmeside: Se hjemmeside
Alhambra - museet for humor og satire, Allégade 5, Frederiksberg
2020 går næppe over i historien som et festligt år. Men det råder entertainer og foredragsholder Karen-Marie Lillelund bod på i samarbejde med museet Alhambra den 19. august i Alhambras have på Frederiksberg..

Sammen med pianist Mickey Pless gentager hun succesen fra sidste år. Her fejrede en stor forsamling sangglade publikummer den unikke danske tradition for at synge festsange sammen til bryllupper, runde fødselsdage og andre festlige lejligheder.

Karen-Marie Lillelund står for et nøje udvalgt repertoire af morsomme, underfundige og velskrevne festsange. Selvfølgelig akkompagneret af sjove anekdoter fra hendes eget festlige liv eller fra historien bag sangene.

Aftenens festsange er både skrevet af professionelle, kendte mennesker og sangskrivende borgere i det ganske land.

Gratis entré

OBS: Først til mølle: På grund af myndighedernes restriktioner vil vi desværre blive nødt til at sætte en begrænsning på antallet af publikummer til arrangementet.

Ligger du selv inde med en eller flere gode festsange? Så send dem meget gerne til os og måske bliver de sunget fra scenen. Send senest 5. august til: info@museetalhambra.dk
Vis kort
Alsang: Man binder os på mund og hånd

Alsang: Man binder os på mund og hånd

Onsdag den 26. august 2020, kl. 17.
Pris: (Fri entré)

Hjemmeside: Se hjemmeside
Alhambra - museet for humor og satire, Allégade 5, Frederiksberg
Endelig kan vi mødes og synge igen! Onsdag den 26. august står vores Alsang i revykomedien "Dyvekes" tegn..

I anledning af jubilæet for befrielsen i 1945 og vores udstilling "Latterfronten" synger vi populære viser og sange fra revykomedien "Dyveke" - suppleret med et par ekstra viser fra besættelsen.

Museumsinspektør Rikke Rottensten fortæller undervejs om premieren på "Dyveke" og revyens særlige status under besættelsen.

NB: På grund af de skærpede regler for især fællessang under Covid-19 vil der være plads til færre deltagere. Udendørs er der god plads. Men er vejret dårligt, så vi må rykke ind, vil der være noget mindre plads.

Stolene og pladsen fordeles efter først-til-mølle princippet, så vi er sikre på at overholde alle retningslinjer. Det håber vi på jeres forståelse for.

Fri entré
Vis kort
Satirequiz: Politisk satire
23 Sep Andet

Satirequiz: Politisk satire

Onsdag den 23. september 2020, kl. 19.
Pris: (Entré: 65 kr inkl. en øl eller vand)

Hjemmeside: Se hjemmeside
Alhambra - museet for humor og satire, Allégade 5, Frederiksberg
Vær med, når vi quizzer om politisk satire! Nu gælder det om at være skarp på breaking bjælker, lovforslag, Christiansborg og danske politikere. Set gennem Kirsten Birgits, Jonathan Spangs, Ulf Pilgaards og alle de andre satirikeres øjne..

Aftenens quiz tager afsæt i Alhambras og Storm P Museets særudstilling, "Latterfronten", der handler om politisk satire.

Der er naturligvis præmier på højkant til det mest vidende - eller heldige? - hold.

Grundet restriktionerne i forbindelse med Covid-19 skal I komme med et hold på 2-4 personer, som I på forhånd har sammensat. Det vil desværre ikke være muligt at lave hold med andre denne aften.

Billetten inkluderer en øl eller en vand. Købes på Billetto (link nedenfor) eller i døren, hvis der stadig er ledige pladser.

https://billetto.dk/e/satirequiz-politisk-satire-billetter-461979
Vis kort