Dato

Museer


Viser 3 events fra/efter 20. jan. 2019

12 Feb Workshop

Helt hen i skoven!

Tir. d. 12. til tor. d. 14. februar 2019, kl. 11-15.
Pris: (Entré: Voksen: 50 kr. Senior/Stud.: 40 kr. Børn og medlemmer gratis)
Storm P. Museet, Frederiksberg Runddel, Frederiksberg
Kom og byg dit eget fantasifulde skovunivers, inspireret af museets Louis Moe udstilling "Langt, langt borte i skoven". Vinterferieworkshoppen ledes af arkitekt Julie Dufour og billedkunstner Serine Sinding Yde..

Julie og Serine står klar med masser af finurlige materialer, tips og ticks, så du kan gå hjem med din helt egen version af et eventyrligt, mystisk og dragende skovscenarie. Museet viser en række af kunsneren Louis Moes grafiske værker, der måske kan inspirere dig.

Om sommeren boede Louis Moe dybt inde i de norske skove, og mange af hans dragende billeder forestiller trolde, skovfolk og andre mystiske væsner, som han fik glimt af derinde mellem træerne.

Workshoppen er primært for børn i den skolesøgende alder (6-12 år) og deres medfølgende voksne, en rigtig (u)hyggelig familieaktivitet. Vi har desværre ikke plads til institutionshold.

I vælger selv hvilke(n) dag(e) I vil komme og hvor lang tid, I vil være med - der er ingen tilmelding
Vis kort
14 Mar Foredrag

Louis Moe foredrag med omvisning

Tor. d. 14. marts 2019, kl. 17.
Pris: (Entré: Voksen: 50 kr. Senior/Stud.: 40 kr. Børn og medlemmer gratis)
Storm P. Museet, Frederiksberg Runddel, Frederiksberg
Foredrag om den dansk-norske kunstner Louis Moe i rammerne af museets aktuelle særudstilling "Langt, langt borte i skoven. Tegninger og grafik af Louis Moe"..

Et af Storm P. Museets vigtigste fokusområder er tegnekunsten og i særdeleshed den rige tradition for såkaldt illustrationskunst skabt til at blive reproduceret både som billedkunst i traditionel forstand og som tegneserier, illustrationer i bøger, tidsskrifter og aviser. Louis Moe må - som også Storm P. - regnes blandt de dygtigste og mest originale grafiske kunstnere i Skandinavien i sin generation. Med udstillingen Langt, langt borte i skoven - tegninger og grafik af Louis Moe sætter museet fokus på en kunstner, som ikke har fået meget plads i kunsthistorien, trods en stor og bred folkelig popularitet i sin samtid
Vis kort
20 Jan Billedkunst

Langt, langt borte i skoven - Louis Moes liv og værk

Lør. d. 6. oktober 2018 til søn. d. 21. april 2019, tirsdag-søn 10-16.
Pris: (Entré: Voksen 50 kr., Senior/stud. 40 kr., Børn og medlemmer gratis)
Storm P. Museet, Frederiksberg Runddel, Frederiksberg
Storm P. Museet har fået en enestående mulighed for at skabe en udstilling dedikeret til den norsk-danske kunstner Louis Moe (1857-1945)..

Med udstillingen "Langt, langt borte i skoven, Louis Moes liv og værk" sætter museet fokus på en kunstner som ikke har fået meget plads i kunsthistorien, trods en bred folkelig popularitet som illustrator af talrige eventyr og ikke mindst som grafisk virtous udi forførende bizarre, mystiske, morbide og erotiske drømmesyn på papir. Det er en stor glæde for museet at kunne præsentere det danske publikum for Moes eventyrlige univers.
Louis Moe er i Danmark mest kendt for sin ekstraordinære evne som billedfortæller og illustrator af børnebøger og eventyr. Han var imidlertid en meget sammensat kunstner. Kun de færreste kender til hans mere dystre symbolistiske værker, som ikke desto mindre udgør en stor del af hans samlede produktion.
Udstillingen opbygges med udgangspunkt i hovedtemaer i Moes kunstneriske univers og viser en bred vifte af Moes værker, fra eventyrillustrationer og børnebøger til symbolistiske raderinger og litografier. En verden af overnaturlige væsner fra mytologien og folketroen befolker museet, når den mytiske og eventyrlige side af Moes værk udfoldes i udstillingens fire rum
Vis kort
Download denne liste som pdf