Dato

Museer


Viser 41 events fra/efter 18. aug. 2019

Sommerdans afslutning

Torsdag den 5. september 2019, kl. 17.
Pris: (Gratis)
Alhambra - museet for humor og satire, Allégade 5, Frederiksberg
Kom og vær med til at slutte Sommerdanssæsonen i Alhambras have. Så saml venner og familie til et par festlige, folkelige og fornøjelige timer i vores have på Allégade 5. Aftenens instruktør er Dennis Keller..

Med Sommerdans genopliver Alhambra den gamle stemning fra Frederiksbergs lystige haver.

Alle kan være med, uanset rytmesans og danseben. Drikkevarer kan købes.

Vi åbner baren kl. 16.30, og Dennis Keller går på kl. 17.00
Vis kort
7 Sep Andet

Leg og gøgl med Cirkus Panik i museumshaven

Lørdag den 7. september 2019, kl. 13-15.
Pris: (Fri entré)
Alhambra - museet for humor og satire, Allégade 5, Frederiksberg
Lær at gøgle med Cirkus Panik. Slå jer løs med jonglering, ethjulet cykel, linedans, hullahop-ringe eller andre gøglerier på Cirkus Paniks legeplads i Alhambras have. Det er sjovt og alle kan være med - store som små..
Vis kort
7 Sep Revy/kabaret

Solisterier på Alhambra museet for humor og satire

Lørdag den 7. september 2019, kl. 15-16.
Pris: (Entré: Alm. museumsentré kr 50. senior og studerende 40. kr gratis under 18 og medlemmer af danske revyvenner. reserver gratis plads på 3810 2045)
Alhambra - museet for humor og satire, Allégade 5, Frederiksberg
Solisterier med det musikalske skuespillerinde-ensemble 'De Damer' med bl.a. Ann Hjort, Jette Sievertsen, Linnea Voss, Tine Gotthelf m.fl..

Dansk Solistforbund arrangerer festlige og fornøjelige koncerter og forestillinger på museet. Formanden Chresten Speggers præsenterer dagens gæster
Vis kort
10 Sep Foredrag

Søren Pind om Ronald Reagan

Tirsdag den 10. september 2019, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 115 kr)
Storm P. Museet, Frederiksberg Runddel, Frederiksberg
I anledning af særudstillingen 'Storm P. og drømmen om Amerika' har Storm P. Museet inviteret tidligere minister Søren Pind til at fortælle om sit store idol Ronald Reagan. Der er mulighed for at se udstillingen efter oplægget..

"Mr. Gorbatjov, tear down this wall!" lød det i 1987 fra den amerikanske præsident og skuespiller Ronald Reagan. Hør om den usædvanlige præsidents rolle under den kolde krig og danskernes delte meninger om hans politik. Arrangementet er blevet til i samarbejde med Golden Days Festivalen. Bestil billetter på Billetto. Begrænsede pladser
Vis kort
12 Sep Foredrag

Dengang stand-up'en kom til Danmark

Torsdag den 12. september 2019, kl. 17.
Pris: (Entré: 75 inkl. 1 øl, vin eller vand. Billetter købes på Billetto (link nedenfor))
Hjemmeside: Se hjemmeside
Alhambra - museet for humor og satire, Allégade 5, Frederiksberg
Da Casper Christensen i tidernes morgen blev opdaget af Danmarks Radio var det med en mikrofon i hånden på caféen DIN's i Lille Kannikestræde. Her ankom stand up'en nemlig for første gang til Danmark for præcis 30 år siden i 1989..

På Din's fik han, Lars Hjortshøj og andre store navne deres debut. I anledning af jubilæet hører vi kassettebånd med originale optagelser og masser af sjove anekdoter fra komikeren Thomas Wivel. Som for eksempel dengang Lars Hjortshøj vandt DM i stand up under lidt specielle omstændigheder.

Øjenvidnet Thomas Wivel var en del af truppen på DIN's og vil få modspil af Alhambras humor- og satire-ekspert Rikke Rottensten.

Arrangeres i samarbejde med Golden Days.

Billetter købes på Billetto: https://billetto.dk/e/dengang-stand-up-en-kom-til-danmark-billetter-357828
Vis kort
13 Sep Andet/Ukendt

Eksternt arrangement: Release af ny Kai Normann Andersen cd

Fredag den 13. september 2019, kl. 16-19.
Pris: (Fri entré)
Alhambra - museet for humor og satire, Allégade 5, Frederiksberg
Eksternt arrangement: Release af cd'en "Stemningsmelodier -musikken er af Kai Normann Andersen". Duo Askou // Andersen har indspillet 21 Kai Normann Andersens melodier på accordeon og violin..

Eksternt arrangement: Release af ny Kai Normann Andersen cd.

Nogen vil sikkert allerede begynde at nynne blot de ser titlen på Hanne Askou og Frode Andersens cd: "Stemningsmelodier". I hvert fald vil mange vide, at så er det den legendariske revy- og filmkomponist Kai Normann Andersens melodier, der er tale om.

Duo Askou//Andersen har indspillet 21 af komponistens mest elskede numre på accordeon og violin. Denne fredag præsenterer de deres nye cd ved et releaseparty, hvor de også vil spille et par af numrene.

Der er gratis adgang til arrangementet. Alle er velkomne!
Vis kort
19 Sep Andet

Årets Storm P. Pris uddeles

Torsdag den 19. september 2019, kl. 17-18.30.
Pris: (Fri entré)
Storm P. Museet, Frederiksberg Runddel, Frederiksberg
Storm P. Museets Venner markerer Storm P.s fødselsdag og uddeler traditionen tro Storm P. Prisen. Prisen gives til en person eller en gruppe, der i det offentlige rum har udtrykt en ekstraordinær form for humor - i slægt med Storm P.s budskab..

Programmet omfatter musikalsk underholdning, prisuddeling, fødselsdagstale for Storm P. ved prismodtageren og afslutter med optog til Storm P.s grav, hvor der synges viser og drikkes en dram
Vis kort
21 Sep Foredrag

Da Olsen banden brød gennem muren i Østtyskland

Lørdag den 21. september 2019, kl. 15.
Pris: (Entré: Pris: 95,-. Billetten inkluderer én øl eller vand samt filmvisning. Billetter købes på Billetto (link nedenfor))
Hjemmeside: Se hjemmeside
Alhambra - museet for humor og satire, Allégade 5, Frederiksberg
I dag har Olsenbanden næsten flere fans syd for Femern end i Danmark. Men hvorfor blev den danske bande så populær i DDR? Og hvordan slap de igennem Stasis strenge censur?.

Kom forbi til en tysk øl og hør forfatter Christian Monggaard og humor- og satire-ekspert Rikke Rottensten introducere en af de mest populære film i DDR: Olsenbanden i Jylland.

Christian Mongaard er filmanmelder og forfatter til en omfattende bog om Olsenbanden, der udkom sidste år. Rikke Rottensten er tidligere teateranmelder på Berlingske og siden 2016 museumsinspektør på Alhambra - Museet for humor & satire.

Arrangeres i samarbejde med Golden Days

Køb billetter på Billetto: https://billetto.dk/e/da-olsen-banden-brod-gennem-muren-i-osttyskland-billetter-357832
Vis kort

Maria Finn: Careless Nature

Lørdag den 10. august til søndag den 22. september 2019, kl. 11-16.
Pris: (Fri entré)
Møstings Hus, Andebakkesti 5, Frederiksberg
Maria Finns soloudstilling Careless Nature viser video, fotografi og tegning, som tager udgangspunkt i to ødegrunde, der er groet til uden indblanding..

Det drejer sig om Beauvais-grunden på Østerbro, København samt Ellstorp-grunden i Malmö. Grundene har udviklet sig uden et egentligt program og levn fra byen er blevet blandet med en varieret vegetation. På den måde udgør de to grunde en form for frirum i byen
Vis kort
18 Aug Billedkunst

Storm P. og drømmen om Amerika

Torsdag den 9. maj til søndag den 22. september 2019, kl. 10-16.
Pris: (Entré: Voksen 50 kr, Senior/Stud. 40 kr/Børn u.18 gratis)
Storm P. Museet, Frederiksberg Runddel, Frederiksberg
Udstillingen markerer 100-året for Storm P.s rejse til USA i 1919. Et fascinerende eventyr om drengedrømme og professionelle ambitioner, begejstring og fortvivelse og tidens kulturforskelle Europa og USA imellem..
Vis kort