Dato

Museer


Viser 3 events fra/efter 28. jan. 2021

Frog Chorus
28 Jan Billedkunst

Frog Chorus

Lørdag den 9. januar til søndag den 21. februar 2021, kl. 11.
Pris: Fri entré

Møstings Hus, Andebakkesti 5, Frederiksberg
En gruppeudstilling af Mo Maja Moesgaard, Mia Isabel Edelgart, Hannah Toticki Anbert, Deirdre J. Humphrys, Calder Harben, Hannah Lutz og Selini Halvadaki. Centralt for udstillingen er den kollektive proces..

Gennem interne seminarer og brevvekslinger har kunstnerne arbejdet sammen og hver for sig, og med Frog Chorus lægger de sig i forlængelse af den kunstneriske tradition af den kollektive gruppeudstilling
Vis kort
Søren Jensen: Folkets Bibliotek
27 Feb Billedkunst

Søren Jensen: Folkets Bibliotek

Lørdag den 27. februar til søndag den 11. april 2021, kl. 11.
Pris: Fri entré

Møstings Hus, Andebakkesti 5, Frederiksberg
Med udgangspunkt i sit eget hjemmebibliotek undersøger Søren Jensen de dialoger og relationer, der opstår i mødet mellem kunstneriske praksisser og folkelig kultur..

Udstillingen tager form af en læsesal, hvor beskueren kan fordybe sig i kulturelle bøger, samt en kurateret del, hvor værker af udvalgte kunstnere, med relationer til læsesalens emner, vil præge udstillingsvæggene.
Med udstillingen udfolder Søren Jensen sin interesse i, hvordan der kan skabes performative relationer mellem værk og beskuer, når den kunstneriske praksis bevæger sig ind over grænsen til virkeligheden
Vis kort
Sophie Hjerl: En Suite
17 Apr Billedkunst

Sophie Hjerl: En Suite

Lørdag den 17. april til søndag den 30. maj 2021, kl. 11.
Pris: Fri entré

Møstings Hus, Andebakkesti 5, Frederiksberg
På udstillingen En Suite forrykker billedkunstneren Sophie Hjerl den fysiske virkelighed ved hjælp af skulptur og virtual reality..

Gennem de to medier skabes en totalinstallation, der indbefatter de konkrete rum i Møstings Hus og et parallelunivers, der først manifesterer sig, idet man ifører sig virtual reality-brillen.

Sophie Hjerl er med VR-mediet interesseret i dét, hun kalder "kroppen som bevidsthed i rum". Ved at kombinere den besøgendes fysiske tilstedeværelse i selve skulpturen med brugen af virtual reality, bliver man på én gang en del af kunstværkets fysiske virkelighed, samtidig med at man inviteres med på en virtuel rejse, der rækker langt ud over værkets konkrete rumlighed.

I udstillingssalene præsenteres publikum for et kar, der kan minde om et badekar, men også giver associationer til en sarkofag, eller en form for kapsel som kan transportere en til og fra fjerne egne. Det er fra karet, at VR-værket udspiller sig, fysisk som virtuelt. Den besøgende tages herfra med på en virtuel rejse gennem tiden, hvor Møstings Hus' historiske rum spiller en væsentlig rolle, og hvor menneskekroppen undersøges som beholder for erindringer og oplevelser. Gennem rejsen transformeres og manipuleres publikums oplevelse af det omgivende rum. På denne måde udfordrer Sophie Hjerl forholdet mellem sted og rum - mellem ét enkelt geografisk punkt og en uendelig flade
Vis kort