Dato

Museer


Viser 33 events fra/efter 19. okt. 2019

1 Nov Foredrag

Nu udkommer den - den Jørgen Ryg-biografi mange har ventet på

Fredag den 1. november 2019, kl. 14-16.
Pris: (Fri entré)
Alhambra - museet for humor og satire, Allégade 5, Frederiksberg
Forfatterne Peter Borberg og Henrik Busborg har gravet dybt i arkiver og talt med en række af de personer, der kendte og arbejdede sammen med komikeren Jørgen Ryg. Det hele er samlet i "Jeg vil prøve det hele - en biografi om Jørgen Ryg",..

der udkommer på Turbine Forlag i efteråret.

Fredag den 1. november holder forlag og forfattere lancering af bogen på Alhambra fra kl. 14-16. Der vil undervejs være en samtale mellem museumsinspektør Rikke Rottensten og de to forfattere om bogen og om Jørgen Ryg.

Bogen vil kunne købes på museet
Vis kort

Syng i Cisternerne med DR KoncertKoret

Fredag den 1. november 2019, kl. 20.
Pris: (Fri entré)
Cisternerne, Søndermarken - Overfor Frederiksberg Slot, Frederiksberg
Vær med til en magisk aften med fællessang i Cisternerne. Cisternerne + fællessang + levende lys + 17 sekunders rumklang + aftenstemning + professionelle sangere fra Vokalselskabet DR KoncertKoret som synger for..
Vis kort

Syng i Cisternerne med Københavns Domkirkes Kantori

Lørdag den 2. november 2019, kl. 20.
Pris: (Fri entré)
Cisternerne, Søndermarken - Overfor Frederiksberg Slot, Frederiksberg
Vær med til en magisk aften med fællessang i Cisternerne. Cisternerne, fællessang, levende lys, 17 sekunders rumklang, aftenstemning, professionelle sangere fra Københavns Domkirkes Kantori som synger for..
Vis kort

Syng i Cisternerne med Det Kongelige Operakors Assistentkor

Søndag den 3. november 2019, kl. 20.
Pris: (Fri entré)
Cisternerne, Søndermarken - Overfor Frederiksberg Slot, Frederiksberg
Vær med til en magisk aften med fællessang i Cisternerne. Cisternerne + fællessang + levende lys + 17 sekunders rumklang + aftenstemning + professionelle sangere fra et Kongelige Operakors Assistentkor som synger for..
Vis kort
19 Okt Installation

Louise Haugaard Jørgensen: Den Demente Konge

Lørdag den 28. september til søndag den 3. november 2019, kl. 11-16.
Pris: (Fri entré)
Møstings Hus, Andebakkesti 5, Frederiksberg
Kunstner Louise Haugaard Jørgensen vil skabe et total-installatorisk miljø i Møstings Hus fire udstillingslokaler..

Menneskeheden er årsag til mange fænomener, hvis indre mekanik og efterfølgende konsekvenser vi ikke forstår. F.eks. aktiemarkedet, hvis virkelighed vi alle lever i men ikke evner at forudse. Som demente konger bevæger vi os mod en fremtid hvor vores verden rystes af ny teknologi, kunstig intelligens og konsekvenserne af forrige århundreders imperialisme. I Møstings Hus vil Louise Haugaard Jørgensen vise en række værker, som fabulerer over denne demens: fotos fra turistparadiset Puerto Rico de Gran Canaria, en installation med mere end 400 kasserede håndklæder og aluminiumsskulpturer med gevækster af coprolit - forstenet afføring. Coprolitterne bliver konkrete metaforer for handlinger, som overgår deres skaberes fatteevne. For måske 10.000 år siden var nogen ude at skide, men resultatet "forsvandt" ikke, som den slags plejer, så nu sidder vi med lorten.
I forbindelse med udstillingen opføres desuden to performanceværker i henholdsvis Møstings Hus og Christian IV's Børsbygning
Vis kort

Solisterier arrangeret af Dansk Solistforbund

Lørdag den 9. november 2019, kl. 15-16.
Pris: (Entré: Alm. museumsentré kr 50. Senior og studerende 40. kr Gratis under 18 og medlemmer af Danske Revyvenner. Reserver gratis plads på 3810 2045)
Alhambra - museet for humor og satire, Allégade 5, Frederiksberg
Solistforbundets formand Chresten Speggers byder velkommen og præsenterer den internationale multikunstner Peter Nørgaard som optræder med et magisk show, en levende bugtaler-dukke og sangklassikere som "Viva Las Vegas" og "What A Wonderful World"..

sunget af blandt andet Louis Armstrong. Alt dette af en multikunstner på højt plan.

Peter Nørgaard er uddannet Musicalperformer og dukkefører fra Sesame Street (Muppet Show)
Vis kort

Styrer du din stemme, eller styrer den dig?

Søndag den 10. november 2019, kl. 15-16.30.
Pris: (Fri entré)
Alhambra - museet for humor og satire, Allégade 5, Frederiksberg
Bliver du for eksempel hæs eller overanstrengt, eller mister du stemmen efter en lang dags møder og samtaler? Matcher din stemme din personlighed og de budskaber, du ønsker at formidle til dine kunder og kolleger? Understøtter din stemme, at du..

er troværdig, skaber tryghed og tillid og dermed fundamentet for en god kontakt?

Med udgangspunkt i sin nyudkomne bog Stemmen er en sladrehank fortæller operasanger, gestaltterapeut og forfatter LISBETH HULTMANN om stemmetyper, stemmens lag, og hvad stemmen afslører om vores følelser. Sammen med sanger og revyskuespiller BENJAMIN LUNDBERG viser hun, hvordan stemmetyperne lyder og forklarer, hvilke karakteristiske adfærdsmønstre der er tilknyttet.

Undervejs optræder Lisbeth Hultmann og Benjamin Lundberg med sange akkompagneret af kapelmester Henrik Krogsgaard.

Arrangementet slutter med et glas vin og snacks samt mulighed for at købe bogen 'Stemmen er en sladrehank' med 20 % rabat (normalpris kr. 280 inkl. moms)
Vis kort

Karen-Marie Lillelund: Ålborg møder New York - og sjov musik opstår

Onsdag den 13. november 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 150 kr Køb billetter på Billetto eller reserver på tlf. 3810 2045 - billetter skal hentes senest dagen før. Ledige billetter kan købes i døren)
Alhambra - museet for humor og satire, Allégade 5, Frederiksberg
Mød humorist, foredragsholder og sangerinde Karen-Marie Lillelund, når hun forener den amerikanske tradition for musikalsk entertainment med god, solid, nordjysk humor. Alle sange er på dansk og krydret med gode historier og sjove anekdoter..
Vis kort
13 Nov Klassisk

Romantisk klarinetsoiré

Onsdag den 13. november 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 150 kr) Køb/bestil billet
Møstings Hus, Andebakkesti 5, Frederiksberg
Klarinettisten Jens Vrå og den hollandske koncertpianist Frederic Voorn fremfører en række af smukke værker for klarinet og klaver, bl.a. Brahms' klarinetsonate nr. 1, Schumanns Tre romancer og Chopins Polonaise i es-mol. Varighed: ca. 1½ time..
Vis kort
20 Nov Omvisning

Valhalla fyraftensomvisning

Onsdag den 20. november 2019, kl. 17-18.30.
Pris: (Entré: Voksen: 50 kr Senior/Stud.: 40 kr Børn og medlemmer gratis)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Storm P. Museet, Frederiksberg Runddel, Frederiksberg
Oplev den nye særudstilling "Valhalla - Historien bag succesen" i selskab med udstillingens kuratorer, Louise Trier og Nikolaj Brandt, der viser rundt i udstillingen, fortæller om Valhallas succes og samarbejdet med tegneren Peter Madsen..
Vis kort