Dato

Museer


Viser 2 events mellem 18. feb. og 19. mar. 2019

Teaterhold for børn

Tir. d. 19. februar 2019, kl. 16.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Odin Teatret - Nordisk Teaterlaboratorium, Særkærparken 144, Holstebro
Så starter to nye teaterhold for børn i Børneteaterlaboratoriet på Odin Teatret..

Skal dit barn være med til at fordybe sig i kreativitet, fantasi og skuespilkunst i sammenspil med jævnaldrende børn med samme interesse?

Hver sæson fordyber børnene i de faste teaterhold sig i fokusforløb med forskellige scenesprog, træningsformer og kunstarter, der præsenteres af internationale gæstelærere. Vi holder flere små visninger på teatret i løbet af sæsonen, men teaterholdene er ikke decideret forestillingsorienterede, så der er også tid til teaterleg og til at gakke ud med improvisation, volapyk og andre skøre påfund. Den faste undervisning varetages af dramaturg Anna Marie Houe (kommunikationsmedarbejder og projektleder på Nordisk Teaterlaboratorium), som sammen med børnene går på opdagelse i forskellige forløb som fx pantomime, masketeater, improvisation til afrikanske trommespil, dansk eller noget helt helt andet.

Teaterundervisningen finder hovedsageligt sted på Odin Teatret og teaterbørnene bliver en del af stedets puls og møder kunstnere fra mange forskellige lande, blandt andet når vi bliver inviteret ind i teatersalen for at se brudstykker på forskellige teaterforestillinger, der øves af Odin Teatrets mange internationale kunstnere i residens. Naturligvis kommer børnene også til at møde skuespillerne fra Odin Teatret og teaterundervisere fra Dansk Talentakademis teaterlinje i undervisningen.

Alle børn er velkomne og - såfremt der er plads - må dit barn gerne komme til en prøvegang den første gang. Tilmelding er påkrævet og vi har max. 10 børn per hold.

TILMELDING OG YDERLIGER INFO HER

https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=4xsjzjrz8a

Begivenhed Navig

  Vis kort

  Sigurds Danmarkshistorie

  Søn. d. 3. marts 2019, kl. 16.
  Pris: (Entré: Løssalg b: 135,00. Abonnent b: 90,00 Løssalg v: 175,00. Ab.v: 135,00 kr.) Køb/bestil billet
  Arrangør: Herning Teater
  MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37, Herning
  Teaterkoncert for hele familien. I Sigurds vanlige humoristiske fortællestil og med masser af musik og sangnumre føres børn og voksne gennem vores forunderlige fælles historie..

  Det hele begynder med, at Sofies far har opfundet en tidsmaskine, og ved en fejl bliver Sofie tryllet tilbage til dnmarkshistoriens begyndelse. Dramaet bygger på, om Sofie og hendes far kan genforenes.

  Medv.: Sigurd Barret, 4 skuespillere, dansere m.fl.

  Se mere på www.herningteater.dk
  Vis kort
  Download denne liste som pdf