Dato

Museer


Viser 48 events mellem 23. okt. og 21. nov. 2019

Bootcamp eksklusiv!

Mandag den 23. september til torsdag den 14. november 2019, 14 kursusdage kl. 7.30.
Pris: (Pris: 4400 kr) Klik her for at tilmelde dig
Bornholmsvej 10, Bornholmsvej 10, Herning
Underviser: Pernille Kjellstrøm. Bootcamp Morgenhold - mandag og torsdag/fredag. Synes du egentlig at, du træner hårdt og meget - og du spiser sundt? Men alligevel udebliver resultaterne. Det sker desværre for mange..

Kom og vær med på næste Bootcamp og RYK DIG!! Du fårsyv ugers intensivt forløb med : Hjemmetræningsprogram. 1 fællestræning om ugen. 1 personlig træning om ugen. Kostplan og tilretning undervejs. Vægt, måling og fedtprocent hver 14. dag. Små foredrag om kost, forbrænding, hormoner, vores levemåders effekt på kroppen, og om hvordan DU får en stærkcore ogslank talje! Fælles facebook gruppe med sparring for dig og de andre på holdet. Første mødegang er et infomøde. Hold 319280ba
Vis kort

Skånetræning i Varmt vand

Torsdag den 22. august til torsdag den 14. november 2019, 12 kursusdage kl. 18.
Pris: (Pris: 768 kr) Klik her for at tilmelde dig
DGI-huset, Kousgaards Plads 3, Herning
Underviser: Jannick E Kehlet Christensen. Motion for dig med kroniskesmerter i bevægeapparatet - f.eks. gigt, osteoporose, diskus prolapseller fibromyalgi. Kurset fokuserer på bevægelighed og stabilitet..

Træningen vil derudover indeholde konditionsfremmende øvelser, samt øvelser der styrker muskulaturen. Vi arbejder med balanceøvelser og afslutter hver gang med en mindre afspænding. Derlægges vægt på, at alle kan være med, og at der bliver plads til lidt hyggesnak og et godt grin ind i mellem. Holdstørrelsen er begrænset til max. 7 deltagere, så vi er sikre på, at der er tid til at give hver enkelt deltager individuel vejledning og respons. Af hensyn til korrekt beregning af offentligt tilskud til undervisningen vil du ved kursusstart blive bedt om at underskrive en tro- og loveerklæring på, at du har særlige vanskeligheder i forhold til det stof, der undervises i. Hold 319448c
Vis kort

Skånetræning i Varmt vand

Torsdag den 22. august til torsdag den 14. november 2019, 12 kursusdage kl. 18.45.
Pris: (Pris: 768 kr) Klik her for at tilmelde dig
DGI-huset, Kousgaards Plads 3, Herning
Underviser: Jannick E Kehlet Christensen. Motion for dig med kroniskesmerter i bevægeapparatet - f.eks. gigt, osteoporose, diskus prolapseller fibromyalgi. Kurset fokuserer på bevægelighed og stabilitet..

Træningen vil derudover indeholde konditionsfremmende øvelser, samt øvelser der styrker muskulaturen. Vi arbejder med balanceøvelser og afslutter hver gang med en mindre afspænding. Derlægges vægt på, at alle kan være med, og at der bliver plads til lidt hyggesnak og et godt grin ind i mellem. Holdstørrelsen er begrænset til max. 7 deltagere, så vi er sikre på, at der er tid til at give hver enkelt deltager individuel vejledning og respons. Af hensyn til korrekt beregning af offentligt tilskud til undervisningen vil du ved kursusstart blive bedt om at underskrive en tro- og loveerklæring på, at du har særlige vanskeligheder i forhold til det stof, der undervises i. Hold 319448d
Vis kort

Åndedrættet workshop

Lørdag den 16. november 2019, kl. 10-13.
Pris: (Pris: 180 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Herning
AOF, Nygade 6C, Herning
Underviser: Govind Radhakrishnan. Åndedrættet - workshop. Vores åndedræt er det mest dyrebare vi har og en direkte kilde til livsenergi. Og så har vi det altid lige ved hånden..

Denne workshop er baseret på simple åndedrætsøvelser som kan rette op på stress og følelsesmæssige ubalancer. Åndedrættet er en af grundpillerne i den indiske yogafilosofi og en så selvfølgelig og automatisk mekanisme, at vi ofte ikke er opmærksomme på det. Indimellem glemmer vi endda at trække vejret ordentligt, især i tider med stress og udfordringer i livet
I denne workshop lærer du grundlæggende åndedrætsteknikker og du vil få værktøjer med dig til at fortsætte åndedrætsøvelserne derhjemme på daglig basis og efter behov. Govind introducerer dig for den dybereliggende filosofi bag åndedrættets betydning i den indiske yogatradition, og du lærer, hvordan du kan balancere dig selv mentalt ved at rette din opmærksomhed på åndedrættet

Undervisningen foregår på engelsk.

Hold: 19123
Vis kort

Energi og fødder

Søndag den 17. november 2019, kl. 09-14.30.
Pris: (Pris: 385 kr) Klik her for at tilmelde dig
AOF Herning, Gl. Landevej 3, Herning
Underviser: Nana Michelsen. Energi og fødder. Dette kursus henvender sig til dig, der har brug for mere energi. Vi aktiverer kroppens energifelt igennem meditation, hvor dine energihjul, chakraerne, fyldes op og renses..

Resten handler om dine fødder!
Dine fødder viser dig vej igennem livet. De bærer dig, giver dig fremdrift og fortæller, når der er noget galt, fx hælspore, knyst eller smerter. Igennem kurset kommer du "tættere" på dine fødder, så du forstår, hvad de vil fortælle dig, når der er noget galt.

Vi tager fodbad, så du bedes tage en balje og et håndklæde med til dejlig fodwellness. Kom og få mere energi - og bliv glad for dine dejlige fødder!

Hold: 19103
Vis kort

Massage for begyndere - weekendkursus

Lørdag den 16. og søndag den 17. november 2019, 2 kursusdage kl. 09-16.
Pris: (Pris: 695 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Holstebro
AOF Holstebro Aftenskolen, Fredericiagade 27 B, Holstebro
Underviser: Lone Jespersen. Massage giver energifornyelse og er med til at minimere myoser og spændinger i musklerne. Du vil komme til at bruge de mest grundlæggende massage-tag til at afspænde muskulaturen og bearbejde muskler og myoser..

Desuden vil du få en overordnet teori om kroppens anatomi, samt hvordan og hvorfor massagen virker.

Man kan enten deltage på kurset alene eller sammen med en ven eller partner.

Materialeudgifter ca. kr. 100.
Hold: 19-40219
Vis kort

Sheng Zhen Meditation - i ro og bevægelse

Mandag den 18. november 2019, kl. 18.30-19.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside
AOF Skive, Hjalmar Kjems Allé 4, Skive
Underviser: Birgitta-Maria Lohse. Kom og oplev glæden ved at arbejde med din krop, dit sind og din livsenergi/Qi. Sheng Zhen Meditation består af både stående og siddende bevægelser og meditation i ro..

Det centrale er åbningen af hjertet og det gavner både dit kredsløb, energiniveau og immunforvar.
Du lærer at slappe af i både krop og sind og træner samtidigt smidighed, styrke, jordforbindelse, koordination og udholdenhed.

Sheng Zhen Meditation kan virke meget afstressende og på sigt lede dig ind i en dyb tilstand af indre fred, samhørighed og følelse af at være i kærlighed og harmoni med hele universet.

Kom i løstsiddende tøj.

Underviser: Birgitta-Maria Lohse er certificeret Sheng Zhenlærer hos Master Li Junfeng og Li Jing - - og medlem af International SZ Society.
Hun er også uddannet Qi Gong- og meditationslærer.

Hold: 19616
Vis kort

Sov bedre

Tirsdag den 5. til tirsdag den 19. november 2019, 3 kursusdage kl. 17-19.15.
Pris: (Pris: 350 kr) Klik her for at tilmelde dig
AOF Skive, Hjalmar Kjems Allé 4, Skive
Underviser: Lis Mai Fogh. Kurset er for dig der: har svært ved at falde i søvn om aftenen. vågner midt om natten, og ikke kan falde i søvn igen. ikke får dyp nok søvn..

Vi træner forskellige mindfulness øvelser, som kan give afslapning inden søvnen.

Vi arbejder med at forstå de 4 søvnstadier, f.eks. drømmesøvnen og den dybe søvn, og deres betydning for vores velbefindende.
Vi arbejder med det du selv kan gøre, for at få en god nats søvn.
Hold: 19449
Vis kort

Krokodillesvømning 1 - 2½ år

Onsdag den 11. september til onsdag den 20. november 2019, 10 kursusdage kl. 16.30.
Pris: (Pris: 640 kr) Klik her for at tilmelde dig
DGI-huset, Kousgaards Plads 3, Herning
Underviser: Christina Witt Jensen. Dette hold for de lidt større børn. Kom ca. 20 min. før holdet starter, så der er god tid til omklædning. Der trænes 30 min. i varmtvands bassin. Hvorfor gå til Krokodillesvømning?.

Først og fremmest for at nyde jeres barn på en anden og dejlig måde. Det, at barnet kan bevæge sig frit giver et helt specielt forhold mellem jer og barnet. Det tillidsforhold, I skaber, er helt unikt. Bevægelsei vand er udviklende for barnets motorik. Det er vigtigt, at børn bliver i stand til, at redde sig selv. Et barn, der har lært vandet at kende fra lille, vil have en klar fordel. Det bliver mindre panikslagent og vil automatisk benytte sig af de tillærte reflekser, hvilket kan være forskellen mellem at overleveeller drukne, indtil der kommer hjælp. Bemærk, det er den voksne, der skal tilmeldes. Fra den 31. marts 2018 skalbarnet benytte både badeble og en badebuks i Vandkulturhuset. Badebukser fås i str. 0-3 årkoster 75 kr. og kan købes ved billetskranken. Hold 319658e
Vis kort

Babysvømning 2 - 12 mdr

Fredag den 13. september til fredag den 22. november 2019, 10 kursusdage kl. 10.30.
Pris: (Pris: 640 kr) Klik her for at tilmelde dig
DGI-huset, Kousgaards Plads 3, Herning
Underviser: Pernille Kjellstrøm. Babysvømning er trygge hold med ro og nærvær. Hvorfor gå til babysvømning? Først og fremmest for at nyde jeres barn på en anden og dejlig måde..

Det, at barnet kan bevæge sig frit, giver et helt specielt forhold mellemdig og barnet. Det tillidsforhold, I skaber igennem babysvømning, er helt unikt. Bevægelsei vand er udviklende for barnets motorik.Et barn, der har lært vandet at kende fra spæd, vil have en klar fordel, hvis det skulle falde i vandet. Det bliver mindre panikslagent og vil automatisk benytte sig af de tillærte reflekser, hvilket kan gøre forskellen mellem at overleve,indtil der kommer hjælp, eller drukne. Der trænes 30 min. i varmtvandsbassin. En baby kan starte fra omkring2 mdr.,lægt navle og min. vægt på 4 kg. Kom ca. 20 min. før holdet starter, så der er god tid til omklædning.Medbring et ekstra håndklæde og evt. en sut.Tag barnet medi autostol eller voksipose til bassinet, hvor der er puslepladser. Bemærk, at det er den voksne, der skal tilmeldes. Fra den 31. marts 2018 skalbaby benytte både en badeble ogen badebuks i Vandkulturhuset. Badebukser kan købe i billetskranken. Defås i str. 0-3 år og koster 75 kr. Hold 319280bb
Vis kort