Dato

Museer


Viser 357 events mellem 20. aug. og 18. sep. 2019

23 Aug Andet

Babysalmesang

Fredag den 23. august 2019, kl. 10.
Baunekirken, Østerbyvej 10, Tjørring, Herning
Vis kort
23 Aug Andet

Drop in Cafe for unge

Fredag den 23. august 2019, kl. 19-22.
Assing Kirke, Vardevej 115, Kibæk
Vis kort
24 Aug Andet

Morgensang v. byfesten

Lørdag den 24. august 2019, kl. 09.
Ørnhøj Hallen, Halkærvej 8, Ørnhøj
Med Monica Vestervig ved klaveret starter vi dagen med morgensang i Borgerhytten kl. 9.00 Vi sørger for et tæppe at varme sig med, nogle sange at synge og en kort fortælling..
Vis kort
24 Aug Andet

Byfest - foredrag v. Else Thorup

Lørdag den 24. august 2019, kl. 10.
Ørnhøj Hallen, Halkærvej 8, Ørnhøj
Vi har inviteret et kendt ansigt hjem til Ørnhøj igen. Else Thorup, datter af Manna og Johannes, Vadsdal, kommer og fortæller om sit liv "Fra Galtmosevej til Vestbredden". Inden foredraget kan der købes kaffe til 20,-..
Vis kort
25 Aug Andet

Fejre indvielse af Naturpark Nissum Fjord

Søndag den 25. august 2019, kl. 10-11.
Damhus Å Havn, Bækbyvej 19, Vemb
Damhus Å Havn lægger ramme til fejringen af indvielsen af udnævnelsen af Naturpark Nissum Fjord. Kl. 10 bydes der på rundstykker. Der vil være indvielse af broen over Damhus Å..

Taler ved Karsten Filsø - Formand for Natur-, Miljø- og Klimaudvalget i Holstebro Kommune, Steffen Damsgaard - Formand for Teknik- og Miljøudvalget i Lemvig Kommune og Rita Sønderby - Formand for Nissum Fjord Netværket. Flemming Larsen - Repræsentant fra Friluftsrådet i Nationalkomiteen for mærkningsordningen Danske Naturparker - deltager i arrangementet
Vis kort
25 Aug Andet

Henrik Voldmester støber bronzefigur

Søndag den 25. august 2019, kl. 10-17.
Voldmester, Sognegårdsvej 1, Ulfborg
Billedhuggeren Henrik Vilhelm Voldmester holder åbent hus i SkulpturGalleriet i Husby. Kl. 15.00 støber han nogle bronzeskulpturer, som kort tid efter kan vises frem..

Bronzen er 1200 grader varm, når der støbes, så det er en dramatisk proces
Vis kort
25 Aug Andet

Menighedsmøde

Søndag den 25. august 2019, kl. 11.
Struer Kirke, Kirkegade 42, Struer
Vi har brug for din mening! Kom og giv den til kende på det årlige Menighedsmøde. Hør også om, hvad der foregår, del det, der ligger dig på sinde og bliv inspireret af, hvad andre siger..

Menighedsrådet vil gerne høre, hvad der skal til. for at kirken får betydning i dit liv
Vis kort
25 Aug Andet

Åbent Hus på Hornvarefabrikken

Søndag den 25. august 2019, kl. 11-15.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Hornvarefabrikken, Storbjergvej 2,, Bøvlingbjerg
Danmarks eneste hornvarefabrik! Hornvarefabrikken gemmer på en spændende 200-årig historie. Denne historie bygger på husflidsarbejdet i de fattige hedeegne i Nees, som støder op til fjorden..

På det arbejdende værksted værner vi meget om det gamle håndværk og den viden, som er oparbejdet gennem årene. Maskiner er løbende kommet til gennem årene og har gjort produktionsprocessen kortere. Arbejdsprocesserne på værkstedet er dog stort set de samme, som for 200 år siden, hvor husflidsarbejdet var meget udbredt på disse egne.

Du kan opleve det arbejdende værksted og butikken, hvor du kan købe lidt med hjem. På fabrikken laver de både skeer, smykker, lamper, skohorn og meget mere.

Det er GRATIS entre i butikkens åbningstid
Vis kort
25 Aug Andet

Det lille fjordhus

Søndag den 25. august 2019, kl. 12-16.
Det lille fjordhus, Gørdingvej 24A, Vemb
Se den private samling af rørhøst og fjordfiskeri og hør Jytte Paarup fortælle om mårhunden og den udbredelse samt indsatsen for at reducere bestanden. Der vil være mulighed for røre ved redskaberne mv..
Vis kort
25 Aug Andet

Skibsdreng for en dag på Nissum Fjord Dagen

Søndag den 25. august 2019, kl. 13-16.
Pris: (Entré: 70-90 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Strandingsmuseum 'St. George' og Marinarkæologisk Center, Vesterhavsgade 1 E, Ulfborg
Besøg Strandingsmuseum St. George og lad børnene deltage i Skibsdreng for en dag. Her er der sjove aktiviteter og udfordringer for børn. På selve museet kan man se udstillingen over strandingerne af de to store linieskibe St..

George og Defense, som var på vej tilbage til England i 1811. Det var julenat de strandede og 1300 omkom - kun 17 overlevede. Det store haleror som St. George havde mistet ved Sjælland er en central del af udstillingen og kan beskues fra 4 etager

Der er aktiviteter og inspirerende formidling af livet på linjeskibene og de tragiske hændelser ved mødet med brændingen ud for Thorsminde
Vis kort