Dato

Museer


Viser 463 events mellem 19. mar. og 17. apr. 2019

20 Mar Andet

Salmeleg

Ons. d. 20. marts 2019, kl. 16-17.
Hedeagerkirken, Gl. Kirkevej 33, Herning
Vis kort
20 Mar Andet

Studsgård Børneklub

Ons. d. 20. marts 2019, kl. 18-19.30.
Studsgård Friskole, Momhøjvej 36C, Herning
Vis kort
20 Mar Andet

Modeshow til fordel for SOS Børnebyerne

Ons. d. 20. marts 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 200 kr.) Køb/bestil billet
Østergaards Hotel, Silkeborgvej 94, Herning
Eksklusivt modeshow - kun for kvinder. Der vises forårsmode, lingeri, flot hår, briller og blomster. Lækker mad, vin, kaffe og lidt sødt. Amerikansk lotteri. Hele overskuddet går til SOS Børnebyerne..
Vis kort
20 Mar Andet

Hovsa

Ons. d. 20. marts 2019, kl. 19.
Baunekirken, Østerbyvej 10, Tjørring, Herning
Se forårets program: Hovsa-program forår 2019 (002).pdf..
Vis kort
20 Mar Andet

Singlenight -Vi vil vinyl!

Ons. d. 20. marts 2019, kl. 19.
Pris: (Fri entré)
Holstebro Bibliotek, Kirkestræde 13, Holstebro
Holstebro Bibliotek er igen klar med en aften i vinylens tegn. Denne gang er temaet 'Kopi-numre på den gode måde eller måske det modsatte'..
Vis kort
20 Mar Andet

DOX: Ferrante Fever

Ons. d. 20. marts 2019, kl. 19.
Pris: (Gratis billetter)
Herning Bibliotekerne, Østergade 8, Herning
Mysteriet bag den storsælgende, men anonyme forfatter Elena Ferrante udforskes i en film om lidenskaben for litteratur..

Ingen ved hvem der gemmer sig bag navnet Elena Ferrante. Men den storsælgende, italienske forfatter har med sine cinematiske romaner om to veninders liv og opvækst i Napoli vundet både publikums og kritikeres hjerter overalt. "Ferrante Fever' ser nærmere på fænomenet Ferrante, på mysteriet bag navnet, og på hvordan hendes ord har givet genlyd hos millioner af læsere og placeret hende på Time Magazines Top 100 over de mest indflydelsesrige mennesker i verden. Klip fra filmatiseringerne af hendes bøger (nu også som serie) er flettet sammen med indsigtsfulde interviews i en film om lysten ved at læse.

Efter selve filmen:
Live-transmitteret event : Kim Skotte interviewer de to Ferrante-kendere lektor Pia Schwarz Lausten og forlagsredaktør Line Miller. Pia Schwarz Lausten er lektor i italiensk litteratur ved Institut for Engelsk, Germansk og Romansk på Københavns Universitet og har udgivet artikler og holder foredrag om Elena Ferrantes forfatterskab. Line Miller er er redaktionschef på Hr. Ferdinand og C&K Forlag, og Ferrantes danske redaktør.

Arrangementet er gratis - man møder bare op
Vis kort
20 Mar Andet

Filmaften

Ons. d. 20. marts 2019, kl. 19-21.
Tvis Kirke og kirkehus, Hovedgaden, Tvis, Holstebro
Filmaften Denne aften bliver filmen "Kæmpen" vist. Den handler om 30-årige Rikard der er autist og svært deform. Han bor på et plejehjem, da hans mor gav ham væk, da han var helt lille..

Nu sætter Rikard alt ind på at vinde sin mors kærlighed igen, og han er overbevist om, at en sejr i det nordiske mesterskab i petanque vil gøre udslaget. Kom og se en god film i selskab med andre og med mulighed for at dele tanker om filmen over kaffen bagefter. Filmen vare 86 min med kaffe efterfølgende. Alle er velkomne. Arr. Tvis og Nr. Felding menighedsråd
Vis kort
20 Mar Andet

Musikalsk Tankerum

Ons. d. 20. marts 2019, kl. 19-21.
Søndbjerg kirke, Aggerholmvej 2, Søndbjerg, Thyholm
Der lyder toner fra kirkens orgel i to timer - i tidsrummet mellem kl. 19:00 - 21:00. Ved Musikalsk Tankerum er tiden din egen - tid til refleksion, meditation, bøn, tid til at være til stede i nuet..

De levende lys præger kirkeskibet, mens mørket falder på udenfor. Enhver er velkommen til at komme og gå undervejs, som man har tid og lyst til. Arr.: Søndbjerg-Odby Menighedsråd
Vis kort
21 Mar Andet

Konfirmandevent på Hardsyssel Efterskole

Tor. d. 21. marts 2019, kl. 08.
Struer Kirke, Kirkegade 42, Struer
Den årlige konfirmandevent på Hardsyssel Efterskole. Konfirmander fra hele provstiet bliver afhentet i busser på deres skoler kl. 8.00 og bliver transporteret til Vejrum Kirke..

Her er der først samling i kirken og derpå et løb med udgangspunkt i apostlen Paulus. Så er der forplejning på efterskolen og derefter underholdning ved Anders Kofod i skolens teatersal. Konfirmanderne bliver transporteret hjem til deres skoler, så de er der senest kl. 14.45
Vis kort
21 Mar Andet

Konfirmander

Tor. d. 21. marts 2019, kl. 08-09.
Nørlem sognegård, Nørlem sognegård, Lemvig
Vis kort