Dato

Museer


Viser 73 events mellem 28. nov. og 27. dec. 2020

The Sandmen
28 Nov Andet/Ukendt

The Sandmen

Lørdag den 28. november 2020, kl. 21.
Pris: Entré: 225 kr Køb/bestil billet

Hjemmeside: Se hjemmeside
Fermaten, Smallegade 4, Herning
GAFFA anmeldte Himmelstormer til 5 ***** og betegnede udgivelsen som den mest rå og til tider blodigste udgave af bandet nogensinde. " En musikalsk kæberasler fra de garvede garagerockere"..

Thomas Treo's 4 stjernede anmeldelse i EB tilføjede bla: "The Sandmen er modnet uden at miste den utilpassede desperation, der altid har luret i orkesterets stærkeste sange. Det er imponerende."

The Sandmen er også, især, og ikke mindst, et sublimt live orkester.

Det er nu "Himmelstormer" sangenes tur til at bliver vredet gennem Sandmen's livemaskine, og tilført det ekstra som bandet altid står for til koncerterne, og dermed også publikums tur til at blive ledt, lokket og sparket rundt i det univers af musik og sange, som bandet har skabt gennem årene.

Udover de tre Sandmen: Allan Vegenfeldt, vokal og keyboards, Stefan Moulvad, guitar og Michael Illo Rasmussen, trommer, er bandets to faste samarbejdspartnere, Jens Hein, bas og keyboards og Jarno Varsted, guitar og mundharpe, medkomponister på en række af sangene. Begge er også med live på scenen når bandet tager på Tour
Vis kort
Julekoncert - Fasterholt
29 Nov Andet/Ukendt

Julekoncert - Fasterholt

Søndag den 29. november 2020, kl. 14.30-15.30.

Fasterholt Kirke, Ejstrupvej 1A, Fasterholt, Brande
Vis kort
Adventskoncert
29 Nov Andet/Ukendt

Adventskoncert

Søndag den 29. november 2020, kl. 15.

Engesvang Kirke, Karupvej 2, Engesvang
Med Karolinekoret fra Hammerum. Karolinekoret er et flerstemmigt voksenkor med et meget varieret repertoire, der spænder over rytmisk, klassisk, lidt latin/kirkemusik, danske og svenske viser og sange. Gratis adgang..
Vis kort
Marie Carmen Koppel
29 Nov Andet/Ukendt

Marie Carmen Koppel

Søndag den 29. november 2020, kl. 15.
Pris: Entré: 295 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet

Nørre Vosborg Herregård, Vembvej 35, Vemb
Danmarks gospel- og souldiva Marie Carmen Koppel inviterer indenfor med hjertevarm julestemning på sit nye julealbum "When you wish upon a star"..

Marie Carmen Koppel har turneret Danmark tyndt hvert år på en omfattende juleturne de sidte 20 år. Marie elsker den tid på året hvor hun igen må tage alle sine yndlings sange op af julekassen og bring dem til live igen. Det er en tid med tradtioner, travlhed og Kirker og musikhuse fyldes landet over med kærlig og intens julestemning og musikalitet på internationalt niveau I år har Marie Carmen valgt at udgive endnu et julealbum med titlen "When you wish upon a star" som hun fortolker på albummet med nærvær og varme som ingen anden. På albummet findes jule klassikere som bl.a silent night, Dejlig er jorden og let it snow.

Musikalsk bakkes sangerinden op af sin bror Benjamin Koppel og hendes faste pianist gennem 27 år Steen Rasmussen. Men også hendes far Anders Koppel er at finde på sit legendariske Hammonod orgel. Og hendes niece, Molly Koppel gæster sangen "Home for the holidays" i en duet med sin moster.

Marie Carmen Koppel synger sig igennem smukke intense store ballader, som den gospel agtige "Nativity Carol". Den smukke og nærværende fortælling på "Christmas time is here" Den jazzede svingende og legende "Winter Wonderland" Alle med budskaber om glæde og kærlighed, forståelse og empati. Ord som er del af Marie Carmens grundværdier.

Julen har en ganske særlig plads i Marie Carmen Koppels hjerte. Og den amerikanske jul tog hun for alvor til sig, da hun i to år boede i New York, og som den eneste hvide var gospelsanger i Fountain Church of Christ i Broooklyn. For Marie Carmen Koppel rimer juletiden med nærhed, kærlighed og refleksion over tilværelsen. Det er en tid til at samles og at tænde lys i mørket. Men mens mange nyder tiden med deres kære, er andre ensomme i julen. Juletiden bør derfor give tid til omtanke og medmenneskelighed, mener hun. For julen handler om at dele de gode ting.

Musikken er for Marie Carmen Koppel noget af det bedste ved julen. Derfor er hun igen i år på sin traditionsrige juleturne der bringer hende rundt i hele landet, hvor hun hvert år synger julen ind for et trofast publikum med amerikanske carolls og juleklassikere både fra hendes første julealbum " A merry little christmas" fra 2010 og selvfølgelig også hendes spritnye julealbum " When you wish upon a star" som hun glæder sig til at præsentere.

Sikkert er det, man går aldrig uberørt fra en julekoncert med Marie Carmen Koppel, hvor hun akkompagneres af sin pianist Steen Rasmussen og sin bror Benjamin Koppel på saxofon.

Vis kort
De 9 læsninger i Skærlund kirke
29 Nov Andet/Ukendt

De 9 læsninger i Skærlund kirke

Søndag den 29. november 2020, kl. 19.

Hjemmeside: Se hjemmeside
Skærlund Kirke, Skærlund Kirkevej 1, Brande
1. søndag i Advent fejres i Skærlund kirke med en musikgudstjeneste kl. 19. Sopranen Anna Wierød medvirker som solist med Else Jensen ved orglet. Arne Torpegaard Dolmer, Kurt Lundsfryd og Ole Dalsgard medvirker med guitar - solo, duet og trio..

De 9 læsninger fører os fra skabelse til Jesu fødsel. Pgr. coronarestriktioner er der max. plads til 50 deltagere. Der bliver mulighed for tilmelding
Vis kort
Adventskoncert med kirkekoret
29 Nov Andet/Ukendt

Adventskoncert med kirkekoret

Søndag den 29. november 2020, kl. 19.30.

Hjemmeside: Se hjemmeside
Struer Kirke, Kirkegade 42B, Struer
Kom og nyd en stund i kirken med ægte julestemning og sangglæde fra Struer Kirkes kor og organist..
Vis kort
Anders Blichfeldt - Christmas Gospel 2020
29 Nov Andet/Ukendt

Anders Blichfeldt - Christmas Gospel 2020

Søndag den 29. november 2020, kl. 19.30.
Pris: Entré Køb/bestil billet

MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37, Herning
I julen 2020 er der lagt op til Danmarks festligste julekoncert med swingenede gospel versioner af klassiske julesange. Med et af landets bedste julebands, de sejeste gospelsangere Anders i spidsen er der dømt jul, rock'n roll, liv glade dage..

I julen 2019 bliver der lagt ekstra vægt pa? gospelgenren, lige som der sa? bliver spillet et par helt nye julesange som Anders Blichfeldt har skrevet

Døre til salen åbner kl 18.30
Showet slutter ca kl 20.50

Læs mere: mch.dk
Vis kort
Aflsyt adventskoncert med Den Totale Dekandece og Ikast-Herning FDF Brass Band
29 Nov Andet/Ukendt

Aflsyt adventskoncert med Den Totale Dekandece og Ikast-Herning FDF Brass Band

Søndag den 29. november 2020, kl. 19.30-21.

Fonnesbæk Kirke, O. Vestergaard-Poulsens Allé 1, Ikast
Vi må desværre meddele at Adventskoncerten pga. COVIDpandemiens udvikling er AFLYST..
Vis kort
Julekoncert
30 Nov Andet/Ukendt

Julekoncert

Mandag den 30. november 2020, kl. 19.30-21.

Assing Kirke, Vardevej 115, Kibæk
Med Jesper Lundgaard..
Vis kort
Julekoncert
1 Dec Andet/Ukendt

Julekoncert

Tirsdag den 1. december 2020, kl. 19.

Mejdal Kirke, Prins Buris Vej 29, Holstebro
Unge talenter fra Orkesterefterskolen og Mejdal Kirkes børne -og ungdomskor spiller og synger julen ind..
Vis kort