Dato

Museer


Viser 31 events mellem 29. feb. og 29. mar. 2020

29 Feb Andet/Ukendt

Esben Just Solo

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 12.
Pris: (Entré: 150 kr) Køb/bestil billet
Fermaten, Smallegade 4, Herning
The Second Coming er et soloshow med den musik og det budskab, som altid har kendetegnet Esben Just - den fra New Orleans og det fra hjertet!.
Vis kort
29 Feb Andet/Ukendt

Tim Christensen- Fur-Fur Bryghus

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 21.
Pris: (Entré: 420-500 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Fur Bryghus, Knudevej 3, Fur
TIM CHRISTENSEN SOLO. Lørdag den 29 februar 2020 klokken 21.00. Nu kan du opleve Tim Christensen solo på Fur Bryghus når han giver en af sine sjældne solokoncerter..

Glæd dig til en intimkoncert med akustiske versioner af såvel Tims solosange, men også numre fra Dizzy. Mizz Lizzys store repertoire. Tim Christensen hører til de allermest markante skikkelser i nyere dansk rockhistorie - først som frontmand. i et af 1990'ernes største bands herhjemme, Dizzy Mizz Lizzy, og siden som succesfuld soloartist. Solokarrieren blev skudt smukt i gang af albummet "Secrets On Parade" (2000), der ikke mindst takket være. singlen "Love Is A Matter Of" solgte 70.000 eksemplarer. Også "Right Next To The Right One", der. fungerede som titelsang for tv-serien "Nikolaj Og Julie" (2002), gjorde meget godt for Tim Christensen, der. siden solodebuten har udgivet tre album, hvoraf det seneste blev til i tæt samarbejde med det faste. backingband The Damn Crystals. Tims enorme musikalske talent, unikke vokal og smukke sange bliver her leveret i en helt særlig akustisk. version. Benyt muligheden for at nyde en lækker 3 retters showmenu inden koncerten til kr. 365. billetterne købes via billetten.dk
Vis kort
4 Mar Andet/Ukendt

Rune Klan - Håbefuld

Onsdag den 4. marts 2020, kl. 20.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Folkets Hus, Tegltorvet 2, Struer
Unummereret siddepladser. Dørene åbner kl. 19.30..
Vis kort
5 Mar Andet/Ukendt

Brian Mørk & Carsten Eskelund

Torsdag den 5. marts 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 160 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Bakkehuset, Strøget 47, Ikast
Comedy Night. Dato: 05.03.2020 kl. 20.00. Unummererede sidde- og ståpladser. Arrangør: Bakkehuset..
Vis kort
6 Mar Andet/Ukendt

Koncert med Iversen Band

Fredag den 6. marts 2020, kl. 19.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Vildbjerg KirkeCenter, Burgårdsvej 6, Vildbjerg
Iversen Band formidler det kristne budskab, med humor, selvironi og skæve betragtninger - tilsat vestjysk pop/rock..

Bandet har sine rødder i "knygesandet", ude i det aller-vestligste Jylland, derude hvor en "måge er en måg' og en mand en mand"Her i 2020 arbejder de med helt nye numre, som der også bliver lejlighed til at høre til koncerten - dette blandet med ældre numre.Billetter kan købes på Vildbjerg Kirkekontor eller ved indgangen. Ingen tilmelding via dette opslag. Arr. Menighedsrådene i Vildbjerg, Nøvling, Timring og Tiphede
Vis kort
6 Mar Andet/Ukendt

Marie Carmen Koppel

Fredag den 6. marts 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 180 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
RemisenBrande, Kultur- & Konferencecenter, Remisevej 1, Brande
Marie Carmen Koppel Med band. Den 6. marts kl. 20:00 - Dørene åbner kl. 19:00. Unummererde siddepladser. Marie Carmen Koppel har gennem de sidste 25 år turneret danmark tyndt. Hun har udgivet 8 albums i eget navn senest albummet "Honestly"..

Sange om kærlighed, sorg og smerte med en snert af melankoli, sniger sig ind i Marie univers af Gospel, soul og R&B, og får de små nakkehår til at rejse sig. Man går aldrig uberørt fra en koncert med Marie Carmen Koppel. Arrangør: RemisenBrande
Vis kort
6 Mar Andet/Ukendt

Mikkel Klint Thorius

Fredag den 6. marts 2020, kl. 21.
Pris: (Entré: 200 kr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fermaten, Smallegade 4, Herning
I en tid der bevæger sig i dobbelt tempo og hvor du konstant må tage stilling, har Mikkel Klint Thorius valgt igen at drage ud på landets scener. I 2020 kan du opleve hans nye onemanshow VANVITTIGT, reflekteret, relevant og befriende som altid..

Efter Netflix udgivelsen 'Hvid Skyld' kan du fra februar 2020 igen opleve Mikkel Klint Thorius på egen tour med showet VANVITTIGT. For mens foråret banker på gør bekymringerne også. Mikkel Klint Thorius er en ung mand med mange spørgsmål.

Med showet VANVITTIGT bliver Mikkel Klint Thorius endnu engang din bedste ven i nøden. Han siger alt det højt du ikke tør, så du slipper for selv at blive det sorte får i venneflokken, og som han selv siger det: 'Hvordan opfører man sig som en "moderne mand"? Jeg vil virkelig gerne passe ind, men der sker så mange vanvittige ting hele tiden. Jeg vil bruge humoren til at forsøge at tilføre lidt mening'.

Humor kan sagtens komme fra uventet kant. Det beviser Mikkel Klint Thorius ved at vride komikken ud af emner som krænkelses- og offerkultur, er det altid dem der råber højest der får ret til sidst, og kan man dømme andre mennesker personligt, for noget de har gjort i deres professionelle virke? Mikkel Klint Thorius siger selv: 'Vi skal alle sammen mene noget om det hele, men helst mene det rigtige. Det er utopi, ja nærmest vanvittigt at tro, at vi alle sammen kan fremstå perfekte hele tiden'.

Showet er klassisk stand-up, en ucensureret komiker og hans mikrofon. Forvent at grine ad emner du ikke troede indeholdt humor og vær beredt på at gå derfra med lettet hjerte og fornyet kampgejst.

Så sæt en aften af til, at give slip, give los og grine af alt det der er VANVITTIGT. Det er først i 2020, så du kan godt den dag...
Vis kort
6 Mar Andet/Ukendt

Frekvens på scene 7

Fredag den 6. marts 2020, kl. 21.
Pris: (Entré: 25 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fermaten - Scene 7, Nørregade 7 B, Herning
Så afholdes der endnu engang Frekvens på Scene 7! Efter et brag af en koncert i februar, stiller vi igen klar med tre fede upcoming bands og denne gang er temaet: FREDAGSROCK! Så sæt kryds i kalenderen og bag øret og spred ordet - I vil ikke gå glip af..
Vis kort
7 Mar Andet/Ukendt

Beer Choir

Lørdag den 7. marts 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 100 kr) Køb/bestil billet
Fermaten, Smallegade 4, Herning
Vi maler byen rød! - Syng dig gennem Grand Prix historien Varm op til årets danske Melodi Grand Prix med det populære Beer Choir - et sjovt, inkluderende og helt uforpligtende fællessangsformat..
Vis kort
10 Mar Andet/Ukendt

Southern Avenue (US)

Tirsdag den 10. marts 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 175 kr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fermaten, Smallegade 4, Herning
Bandet er fra Memphis består af guitaristen Ori Naftaly og de to søstre - trommeslageren, perkussionisten og korsangeren Tikyra Jackson og sangerinden Tierinii Jackson. Med sig havde de bassisten og korsangeren Gage Markey samt keyboardmanden Itay..

Southern Avenue betragtes angiveligt af flere inden for bluesgenren som sammes fremtid. Imidlertid er orkesterets musikalske udtryk langt mere præget af rock, soul, gospel og et stænk pop end af blues, hvilket de også demonstrerede på Amfiscenen.

Southern Avenue fik sidste år deres debutalbum med titlen Southern Avenue udgivet på hæderkronede Stax Records
Vis kort