Dato

Museer


Viser 2 events mellem 20. mar. og 18. apr. 2019

22 Mar Ekskursion

Carsten Bo Band

Fre. d. 22. marts 2019, kl. 17-20.
Pris: (Pris: 20 kr) Klik her for at tilmelde dig
AOF Herning, Gl. Landevej 3, Herning
Underviser: Carsten Bo Band Musikarrangement. Carsten Bo Band - LIVE OG I LIVE. med Sandra Bothmann og Steffen Qwist..

Carsten Bo & Band er en videreførelse af Mænd i Blåt, 40 i Feber og Anne-Grete Band, med stjerneskuddet Sandra Bothmann på vokal, Steffen Qwist (Danser Med Drenge) på guitar og Carsten Bo himself i front.

Med sange, skrevet sammen med Kim Larsen, Stig Møller, Kim Schumacher, mfl. er en aften med Carsten Bo & Band en oplevelse. Hvem vil ikke gerne synge med på evergreens som "Vintertur på strøget", "I aften", "Shangri la", "Vinden Vender", "Troubadouren" og "Sommerromance" (der lå nr. 1 på hitlisten i 16 uger!)

Hvem vil ikke gerne skråle med på fx "Vi har det", "Pigen og Cyklen" og "Mig og mine Piger", som Carsten Bo gjorde til kæmpe hits som frontman i Mænd i Blåt i 80-erne og 90-erne. Hvem kan undgå at fælde en tårer over "Sverige græder", om mordet på Olof Palme, eller den rørende "Utøya" - tilegnet det norske folk

Og hvem vil ikke gerne afslutte en fantastisk koncert, med at synge med på et af 90-ernes største hits, som Carsten Bo udsendte sammen med Susanne Carstensen fra Gnags "Jeg vil ha' dig" - og sige et velfortjent "Tak Tillidsmand" - oprindeligt skrevet til Anker Jørgensen - og tilegnet ALLE danske tillidsrepræsentanter!

En aften med Carsten Bo & Band er noget helt speciel. Det er stor musikalsk kunst, serveret uformelt og uhøjtideligt. Beviset på, at store hits godt kan være af høj musikalsk og lyrisk kvalitet.. og have holdning!

Arrangementet afholdes i samarbejde med LO Herning-Ikast.

Der er mulighed for at købe øl/vand og pølser.

Hold: 19068 Mødested: Metal Herning , Herning
Vis kort
2 Apr Ekskursion

Kør selv tur til Vestjyllands Kunstpavillon

Tir. d. 2. april 2019, kl. 12-15.
Pris: (Pris: 250 kr) Klik her for at tilmelde dig
AOF Skive, Hjalmar Kjems Allé 4, Skive
Underviser: vestjyllands kunstpavillon. husk tilmelding af hensyn til frokosten..

Der tilbydes en stor oplevelse i udstillingen, som museet viser med en stor del af Arne Haugen Sørensens største og fantastiske værker, der er udført gennem mange år af kunstnerens lange liv.
Den store kunstsamling, der er til rådighed i museet har Arne Haugen Sørensen og hans hustru keramiker Dorthe Steenbuck Krabbe udvalgt gennem de sidste 20 år.
Den omfatter malerier, akvareller, litografier, grafik krucifiks, skulpturer, keramik og modeller
til altertavler m.m.

Dato: 2. april 2019 kl. 12.00
Pris: 250,- inkl. frokost, entré og
rundvisning

Mødested:
Henning Larsens Vej 3,
6920 Videbæk

Aftal evt. indbyrdes mht. fælles kørsel

Hold: 19674
Vis kort