Dato

Museer


Viser 6 events mellem 25. mar. og 23. apr. 2019

Folk-Club '95 koncert med Other Roads

Man. d. 25. marts 2019, kl. 19.30, dørene åbnes 18.30.
Pris: (Entré: 125 kr. (75 kr. for medlemmer af Folk-Club '95))
Hjemmeside: Se hjemmeside
Folk-Club '95, c/o Folkets Hus, Tegltorvet 2, Struer
Der venter publikum en stor aften, når det engelske folkband Other Roads indtager scenen i Folkets Hus på mandag. Bandet har en spændende og original stil, der ikke levner tvivl om, at her er folkemusikken i højsædet..

Bandet bliver ført an af Pete Abbott, som er sangskriver og guitarist. Han er en stor personlighed, der i samspil med bandets to øvrige musikere skaber en dejlig afslappet og hyggelig stemning.

På violin er Gregor Borland. Han er violinspiller i verdensklasse, bl. a. har han vundet prisen som bedste Scottish Fiedler 8 gange. Han turnerer verden rundt og optræder i forskellige sammenhænge og underviser andre i kunsten. Desuden spiller han guitar og mandolin.

Tredje medlem af Other Roads er Dave Walmisley. Han er født på en tobaksfarm i Zimbabwe og flyttede til UK som 17 årig. Han har holdt fast i sine afrikanske rødder. Han er talentfuld som multiinstrumentalist og agerer også som sanger og sangskriver. Han tilfører bandet kvalitet med sit helt personlige strejf af musikalitet, og publikum vil også komme til at opleve hans solosang. Dave er fyldt med humor, og sammen med de to øvrige bandmedlemmer skabes der en stor harmoni, der forplanter sig til alle, der lytter med
Vis kort

Gratis koncert med The Grandfætters!

Fre. d. 29. marts 2019, kl. 17.
Pris: (Fri entré)
Fiskeauktionshallen, Havnen 50, Lemvig
Bandet har planlagt en releaseturné, der er noget ud over det sædvanlige.For en stund hiver de nemlig musikken ud af de traditionelle og velkendte spillestedsrammer og ind i en række danske fiskeauktionshaller..
Vis kort

Peter Vesth & Kristian Rusbjerg

Lør. d. 6. april 2019, kl. 12.
Pris: (Entré: 165) Køb/bestil billet
Kulturhuset i Nørregade, Nørregade 7, Herning
Igen kan kulturhuset Huset No 7 Præsenter Peter Vesth & Kristian Rusbjerg Kontakt kulturhuset huset No 7 på tlf. 96288620 Og hør mere om dagen program..
Vis kort

Konsert med Dana LaCroix i Vemb Forsamlingshus

Tir. d. 9. april 2019, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 150)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Vemb kultur- og forsamlingshus, Kjærsvej 3, Vemb
Oplev den canadiske singer/songwriter Dana LaCroix i Vemb Kultur- og Forsamlingshus. En aften hvor blues, folk og country går op i en højere enhed. Der kan købes øl/vin og chips. Tilmelding - Mobilepay til Kulturhusets Venner på: 86828..
Vis kort

TØRFISK inkl. Spisning - stort Tapas Bord

Tor. d. 11. april 2019, kl. 18.30.
Pris: (Entré: 399,- kr. inkl. spisning)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Lille Dallas, Hodsagervej 57, Hodsager, Aulum
Tørfisk gæster Lille Dallas - Danmarks ældste boyband..

Lille Dallas har fornøjelsen at byde TØRFISK velkommen d. 11-04-2019
Dørene åbnes kl. 18.00, hvor vi serverer lækkert tapas bord.
Køb billetter på tlf. 51212607

I 37 år har bandet TØRFISK, som er fra Thyborøn, turneret rundt i det ganske danske land og så er det værd at nævne, at det er med den samme besætning, som da det hele startede i 81 - altså 1981.
TØRFISK's koncerter bærer præg af en blanding af både det nye og det velkendte. For når man har et helt "Vesterhav" af numre i bagkataloget, er det svært at sige farvel til de gamle (gode) sange. Og så er der den simple grund, som de selv siger: "at de ikke mønstrer mere end tre-fire akkorder på strengeinstrumenterne", som netop de gamle numre er bygget op over.
Med en masse erfaring fra den danske musikscene, og med 19 CD'er, en del kassettebånd i tidens løb og 2 DVD udgivelser i "nettet" har TØRFISK stadig stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet.
Fakta
Tørfisk (eller stokfisk) er usaltet fisk, som er naturligt tørret af sol og vind på et stativ eller (sjældnere) tørret i egentlige tørrerier. I den store verden er det for det meste torsk, som bruges til tørfisk. Det bruges også i Thyborøn, men den fisk som orkestret TØRFISK er opkaldt efter er en ising, som er den mest almindelige form for tørfisk på den jyske vestkyst. I daglig tale kaldet for en "dabs" som er det engelske ord for ising.
Kom til en fantastisk humor fyldt aften med de 4 gæve gutter fra Thyborøn på Lille Dallas
Vis kort

Laursen i Plexus Musikklub

Ons. d. 17. april 2019, kl. 19.30.
Pris: (Entré: Standard 150 kr) Køb/bestil billet
Arrangør: Plexus Musikklub
Plexus Idom Råsted, Idomlundvej 23 A, Holstebro
Dansk folk-pop med bløde, medrivende melodier og vittige, skarpe og til tider sørgmodige tekster.Hvis du har solgt din sjæl til et storrumskontor eller undret dig over at Skattefar. ikke længere forsørger Moder Jord - så kan..

Du roligt lytte med på Laurse
Vis kort