Dato

Museer


Viser 3 events mellem 18. jan. og 16. feb. 2019

Søndagsmatiné på Struer Museum

Søn. d. 20. januar 2019, kl. 14.
Pris: (Fri entré)
Struer Museum, Søndergade 23, Struer
Erling Høiberg fortæller om nyere hjemstavnsdigtere til Mortens Runes folkmusic..

Et causeri om 4 nyere jyske digtere, der tager udgangspunkt i deres hjemstavn. Knud Sørensen og Jens Smærup Sørensen i Mors, Bent Vinn Nielsen i Vendsyssel og Erling Jepsen i Sønderjylland.

Morten Rune vil underholde med folkmusic
Vis kort

Dublin Legends

Fre. d. 8. februar 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 350 kr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Musikteatret Holstebro, Den Røde Plads 16, Holstebro
Whiskey in The Jar, Dirty Old Town, The Wild Rover, Seven Drunken Nights, The Rare Auld Times, Finnegan's Wake, Molly Malone, The Monto, Hand Me Down Me Bible, The Irish Rover, Black Velvet Band og mange mange flere..

Glæd jer til en aften i selskab med musikalske legender og velkendte sange og klassikere!

Oplev legenderne i irsk folkemusik Sean Cannon, Shay Kavanagh, Paul Watchorn og Gerry O'Connor, når de under navnet The Dublin Legends viderefører arven efter The Dubliners, der stoppede som band, da "Banjo" Barney McKenna desværre døde. Drengene ser meget frem til igen at møde og underholde alle deres fans overalt på kloden og vil fortsætte med at spille alle de verdensberømte klassikere, som The Dubliners er kendt for
Vis kort

Dissing & Las synger Dylan

Fre. d. 8. februar 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: kr. 195) Køb/bestil billet
Nørre Vosborg Herregård, Vembvej 35, Vemb
En stemningsfuld aften venter på herregården når Dissing & Las fortolker Bob Dylan. Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen tilhører den absolutte top indenfor den nye generation i dansk musik. De er oplær hos Poul Dissing, men er i dag etableret som en..

unik enhed, der med præcision og ekstrem samhørighef har fundet deres heltr egen lyd og musikalske univers.

Dissing & Las synger Dylan er trioens sideprojekt, hvor de sammen med publikum dykker ned i Dylans musik, som indeholder alt det, der er så Dylan`sk: Historier, åndenød, rock`n`roll og poisi. En af de aftenener,hvor sange og historier fører publikum ud i en fanatsifuld version af et liv med Bop, og hvor han og hans musik kommer under kærlig behandling
Vis kort
Download denne liste som pdf