Dato

Museer


Viser 2 events mellem 13. nov. og 12. dec. 2018

Koncert med Zenobia i Lind Sognehus

Tor. d. 15. november 2018, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 100)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Lind Sognehus, Kollundvej 47, Lind, Herning
Koncert med Zenobia - Louise Støjberg, sang, Charlotte Støjberg, klaver, Mette Kathrine Jensen Stærk, harmonika..

Trioen har solgt over 10.000 eksemplarer af deres første tre plader. De tre plader rummer sange fra den danske højskoletradition, fra vores fælles folkemusikarv og fra vores salmebøger. Men på alle pladerne har der også været bud på at videreføre den tradition; enkelte nye sange og melodier har været at høre på indspilningerne - og i koncerterne - gennem det forgangne årti. Med den seneste udgivelse "Blot en Ild" (GO' Danish Folk Music, 2017), har trioen ført bevægelsen igennem, og udsendt plade med nye melodier og tekster, som både publikum og anmeldere har taget meget flot imod.

Forståeligt stolte og glade over de fine skudsmål turnerer Zenobia i 2018 med sangene fra "Blot en Ild" rundt om i hele Danmark, og supplerer det materiale med kendte sange, i den særlige stil trioen har gjort til deres. Som sangerinden Louise Støjberg retorisk spørger med et af sine velkendte smil: "Forskellen på tradition og museum er vel bl.a. at man også nogle gange skriver nye sange?"
Vis kort

Lars Lilholt

Fre. d. 23. november 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 350) Køb/bestil billet
MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37, Herning
Storyteller - Kapitel 3 Disse koncerter blev i sin tid startet som en mulighed for at høre hans sange i akustiske, intime, indendørs og afdæmpede versioner med de dertil hørende historier..

Forsangene er ikke grebet ud af den blå luft. De er alle tilknyttede underfundige fortællinger fra Lilholt's efterhånden lange liv
Vis kort