Dato

Museer


Viser 3 events mellem 26. sep. og 25. okt. 2018

HUSH live- & intimkoncert - billetsalg åbner 30/5 kl. 14.00

Ons. d. 10. oktober 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: Billet 395 kr) Køb/bestil billet
Dagmar Bio, Bredgade 36, Sønder Felding
HUSH - Acoustic Tour. Efter en stor, udsolgt bandtour i foråret, tager hele Danmarks HUSH på akustisk efterårstour, hvor de skærer ind til benet og kommer helt tæt på publikum..
Vis kort

The Happy River Band

Fre. d. 12. oktober 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: kr. 225,00) Køb/bestil billet
Nørre Vosborg Herregård, Vembvej 35, Vemb
Irsk folkemusik når det er bedst! Glæd jer til at møde denne splinter nye dynamiske trio "The Happy River Band". Trioen består af Shane, Louise og Mads, og er en smeltedigel af folkemusisk når det er bedst..

Shane Donnelly (IRE) (guitar, sang og Bodhran) har fået den irske folkemusik ind med modermælken. Han er halvdelen af den populære duo "Jane og Shane", som har turneret Danmartk rundt de sidste 15 år. Det har ført til samarbejder med bl.a. Niels Hausgaard, DR Underholdningsorkester, John Sheahan (Dubliners) og mange flere.

Louise Ring Vangsgaard (violin og sang) har bevæget sig i den orske musik siden siden unge dage. Hun har bl.a. spillet i de succesfulde bands "Moving Cloud" og "Tradish" foruden i utallige andre bands inden for folkemusikken.

Mads Knude (guitar, mandolin, banjo og sang) har baggrund i den amerikanske folkemusik. Han spiller i countrybandet "Rio Grande" og i det legendariske danske "Dana Bluegrass Band".

Han har altid haft en kærlighed for den irske musiktraditioh og har spillet i flere irske folkebands, som er vokset ud af det levende sessionsmiljø i Aarhus
Vis kort

Musikaften og efterårsbuffet

Ons. d. 17. oktober 2018, kl. 18.30-22.
Pris: (Entré: 225,-)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fjand Gårdbutik, Café & Galleri, Klitvej 49, Fjand, Ulfborg
Herlig efterårsrbuffet og musikaften med SAM a& KEN fantastisk duo irsk/pop/musik kl. 18.30-22.00 225,-kr husktilmelding..
Vis kort