Dato

Museer


Viser 6 events mellem 23. feb. og 23. mar. 2020

Afspændingsmotion

Mandag den 23. september 2019 til mandag den 30. marts 2020, 24 kursusdage kl. 16.30.
Pris: (Pris: 650 kr) Klik her for at tilmelde dig
Krejbjerg Forsamlingshus, Ginnerupvej 4, Krejbjerg, Spøttrup
Underviser: Mette Bach Stisen. Afspændingsøvelser og bevægelse til musik, hvor kroppen arbejdes igennem hver gang. I undervisningen indgår grundig opvarmning, styrke og smidiggørende øvelser..

Øvelserne kan tilpasses individuelt, således at alle kan deltage. Det er muligt at nøjes med et ½ kursus. Hold 19201
Vis kort

Afspændingsmotion

Mandag den 23. september 2019 til mandag den 30. marts 2020, 24 kursusdage kl. 17.45.
Pris: (Pris: 650 kr) Klik her for at tilmelde dig
Krejbjerg Forsamlingshus, Ginnerupvej 4, Krejbjerg, Spøttrup
Underviser: Mette Bach Stisen. Afspændingsøvelser og bevægelse til musik, hvor kroppen arbejdes igennem hver gang. I undervisningen indgår grundig opvarmning, styrke og smidiggørende øvelser..

Øvelserne kan tilpasses individuelt, således at alle kan deltage. Det er muligt at nøjes med et ½ kursus. Hold 19202
Vis kort

Blid Hot Yoga

Onsdag den 5. februar til onsdag den 22. april 2020, 10 kursusdage kl. 12.
Pris: (Pris: 665 kr) Klik her for at tilmelde dig
Bornholmsvej 10, Bornholmsvej 10, Herning
Underviser: Betina Snefred. I bild HOT yoga arbejder vi i rolige bevægelser og har fokus på at lindre led - og rygsmerter samt stivhed..

Vores yogasal med infrarødvarme udvider de ydre blodkar og det giver lindring og helbredelse til muskler og beskadiget væv. Den øgede blodcirkulation fjerner affaldsprodukter såsom mælkesyre, og leverer iltberiget blod til de iltudtømte muskler, så de kan komme sig hurtigere. Infrarøde varmeterapi er meget anvendt til behandling af patienter, der lider af mange slags gigt- og muskellidelser. Stivhed og ømhed, som desuden kommer med alderen, bliver mindsket betydeligt eller fjernet ved hjælp af varmeterapien. Infrarød varme hæver kropstemperaturen ved opvarmning af blodet og udvider blodkarrene. Dermed gives en øget blodgennemstrømning og volumen, som forbedrer hjertefunktionen. Bild HOT yoga er mild hatha yoga og egnet til alle. Vi arbejder med stræk, bevægelighed og balance. Husk yogamåtte, vand og et håndklæde. Hvad er IR varme? Infrarød varme er en del af de varmestråler, som solen afgiver. Det er elektromagnetisk varmestråling, som er en kombination af elektriske svingninger og magnetiske felter, der udbreder sig gennem rummet med lysets hastighed, og som formidler energi fra et sted til et andet. Effekten af infrarød varme? Infrarød varme absorbers/optages I vores krop, fordi Infrarød varme er bølger af molekyler, som ligner kroppens celler. Det særlige ved infrarøde bølger er, at de starter vibrationer i cellerne, og denne bevægelse skaber varme i kroppen. Varmen kommer således indefra, hvorved blodcirkulationen og stofskiftet i cellerne øges. Mindsker stress og træthed Den blide varme fra de infrarøde varmepaneler hjælper til at berolige nerverne og afslapper stramme eller knyttede muskler. Slutresultatet er mindre stress og bedre og mere energi. Hold 320671c
Vis kort

HOT hatha yoga

Torsdag den 6. februar til torsdag den 23. april 2020, 10 kursusdage kl. 18.
Pris: (Pris: 665 kr) Klik her for at tilmelde dig
Bornholmsvej 10, Bornholmsvej 10, Herning
Underviser: Betina Snefred. Vores yogalokale er opvarmet til 35 graders varme med infrarøde varmepaneler. Infrarød varme absorbers/optages I vores krop, fordi Infrarød varme er bølger af molekyler, som ligner kroppens celler..

Det særlige ved infrarøde bølger er, at de starter vibrationer i cellerne, og denne bevægelse skaber varme i kroppen. Varmen kommer således indefra, hvorved blodcirkulationen og stofskiftet i cellerne øges. Den blide varme fra de infrarøde varmepaneler hjælper til at berolige nerverne og afslapper stramme eller knyttede muskler. Slutresultatet er mindre stress, bedre og mere energi. Yogastillingerne styrker din balance, bevægelighed og udholdenhed. I HOT hatha yoga, stå vi lidt længere tid i stillingerne. Husk yogamåtte, vand og et håndklæde. Hvad er IR varme? Infrarød varme er en del af de varmestråler, som solen afgiver. Det er elektromagnetisk varmestråling, som er en kombination af elektriske svingninger og magnetiske felter, der udbreder sig gennem rummet med lysets hastighed, og som formidler energi fra et sted til et andet. Effekten af infrarød varme? Infrarød varme absorbers/optages I vores krop, fordi Infrarød varme er bølger af molekyler, som ligner kroppens celler. Det særlige ved infrarøde bølger er, at de starter vibrationer i cellerne, og denne bevægelse skaber varme i kroppen. Varmen kommer således indefra, hvorved blodcirkulationen og stofskiftet i cellerne øges. Mindsker stress og træthed Den blide varme fra de infrarøde varmepaneler hjælper til at berolige nerverne og afslapper stramme eller knyttede muskler. Slutresultatet er mindre stress og bedre og mere energi. Hold 320671a
Vis kort

HOT flow yoga

Torsdag den 6. februar til torsdag den 23. april 2020, 10 kursusdage kl. 19.
Pris: (Pris: 665 kr) Klik her for at tilmelde dig
Bornholmsvej 10, Bornholmsvej 10, Herning
Underviser: Betina Snefred. Yoga i 35 graders varme, hvor du får pulsen op. Mens du er I den infrarøde varme, er din krop på hårdt arbejde og I gang med at producere sved..

Ligesom hvis du var i en sauna, så pumper blodet rundt I kroppen og forbrænder kalorier. Du får et fuldt hjerte-workout og øge din kalorieforbrændingen markant under træningen. Den infrarøde varme hjælper med af afgifte kroppen samt mindsker stress og træthed. HOT flow yoga er en dynamisk yogaform, hvor stillingerne bygges op i et flow. Du er i bevægelse, så både puls, styrke og balance udfordres. Husk yogamåtte, vand og et håndklæde. Hvad er IR varme? Infrarød varme er en del af de varmestråler, som solen afgiver. Det er elektromagnetisk varmestråling, som er en kombination af elektriske svingninger og magnetiske felter, der udbreder sig gennem rummet med lysets hastighed, og som formidler energi fra et sted til et andet. Effekten af infrarød varme? Infrarød varme absorbers/optages I vores krop, fordi Infrarød varme er bølger af molekyler, som ligner kroppens celler. Det særlige ved infrarøde bølger er, at de starter vibrationer i cellerne, og denne bevægelse skaber varme i kroppen. Varmen kommer således indefra, hvorved blodcirkulationen og stofskiftet i cellerne øges. Mindsker stress og træthed Den blide varme fra de infrarøde varmepaneler hjælper til at berolige nerverne og afslapper stramme eller knyttede muskler. Slutresultatet er mindre stress og bedre og mere energi. Hold 320671b
Vis kort

Vandgymnastik for seniorer

Mandag den 24. februar til mandag den 4. maj 2020, 10 kursusdage kl. 12.
Pris: (Pris: 640 kr) Klik her for at tilmelde dig
DGI-huset, Kousgaards Plads 3, Herning
Underviser: Pernille Kjellstrøm. Vi træner vores sanser, motorik og balance i vandet. Du udfordres med 3-dimensionelle øvelser, som gør brug afden modstand vandet automatisk giver. Du vil opleve, at din krop bliver stærkere og konditionen bedre..

Vær med og nyd en vægtløs stund, som vil gøre dig godt. Har du skader eller andre skavanker, kan du med fordel drage nytte af træning i vand. Holdstørrelsen er begrænset til max. 7 deltagere, så vi er sikre på, at der er tid til at give hver enkelt deltager individuel vejledning og respons. Af hensyn til korrekt beregning af offentligt tilskud til undervisningen vil du ved kursusstart blive bedt om at underskrive en tro- og loveerklæring på, at du har særlige vanskeligheder i forhold til det stof, der undervises i. Hold 320280m
Vis kort