Dato

Museer


Viser 6 events mellem 23. aug. og 21. sep. 2019

24 Aug Jazz

LørdagsJAZZ i Strøgcentret

Lørdag den 24. august 2019, kl. 11.
Pris: (Fri entré)
Strøgcentret, Strøget, Ikast
Kom til lørdagsjazz i Strøgcentret ud for Café Magnus. Jazzmood består af erfarne musikere, der har været på musikscenen i mange år og i mange forskellige sammenhænge. Jazzmood spiller swingende, livlig jazzmusik med et stort repertoire..
Vis kort
5 Sep Jazz

JazzCafe med Hot & Sweet Jazz Band

Torsdag den 5. september 2019, kl. 19.30.
Pris: (Fri entré)
Arrangør: Kulturens Venner
Kulturhuset Den Gl. Biograf, Ågade 2, Engesvang
Denne koncert er startskuddet på den 6. sæson for JazzCafe Engesvang med husorkesteret Hot & Sweet Jazz Band. Der spilles god gammel traditionel jazz tilsat en masse swingnumre, og måske også nogle gamle danske evergreens..
Vis kort
5 Sep Jazz

Klassisk trio jazz med Jefsen-Bærentzen-Riddell

Torsdag den 5. september 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: Fra 100)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Arrangør: Struer Jazzklub
Struer Musikskole, Bredgade 6, Struer
En aften med klassisk trio jazz..

Mads Bærentzen er en velrenommeret pianist, som har spillet i rigtig mange år med Klüvers Big Band, der senere blev til Aarhus Jazz Orchestra. Har også i de senere år været den amerikanske sanger Kurt Elling's foretrukne pianist, når der skulle optrædes rundt omkring i Europa. Mads, der også har udgivet adskillige CDer i eget navn, har kæmpestor rutine som jazzpianist og evner på forbavsende kort tid at tilegne sig nyt stof.

Jens Jefsen hører til blandt eliten af danske jazzbassister og har gennem mange år vundet anerkendelse for sit lyriske og lydhøre spil, som er bredt funderet i en personlig stil, der altid tager godt vare om musikken.
Jefsen har i 70erne haft mange opgaver med herboende og gæstespillende amerikanske jazzmusikere som f.eks. Dexter Gordon, Johnny Griffin, Ben Webster, Dizzy Gillespie, Roy Eldridge, Art Farmer, Clark Terry, Zoot Zims og Al Cohn, Thad Jones, Pepper Adams m. fl.
Er i dag aktiv musiker med Allan Mortensen & Jens Jefsen Trio og egen Kvartet.
Jens Jefsen har udgivet 9 solo-albums. senest i 2016 med titlen 'A Secret Sigh', se omtale længere nede på siden. Nyt solo-album er på vej og ventes udgivet i 2019.

John Riddell er en af de senere års positive overraskelser i det århusianske jazzliv, ikke mindst for Jens Jefsen. Han spiller glimrende big band - trommespil, men er også en meget fin og lyttende medspiller i små jazzgrupper, hvor musikformen ofte kan være mere løs og åben. John har teknikken i orden og kaster sig frygtløs og gerne ud i komplicerede ting, som han altid klarer sig ud af på musikalsk vis
Vis kort
7 Sep Jazz

Neanders Jazzband - Frokostjazz

Lørdag den 7. september 2019, kl. 11.
Pris: (Entré: 60 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Bakkehuset, Strøget 47, Ikast
Neanders Jazzband spiller jazzmusik med udgangspunkt i New Orleans stilen, men vores repertoire indeholder også numre fra andre epoker af jazzens historie blandet op med nyere ting fra rockn roll perioden men alt sammen udført med det særlige..

Neander-touch.

Neanders Jazzband har i årenes løb optrådt stort set overalt i Danmark med undtagelse af det nordligste Jylland samt på Bornholm.

Herudover har orkestret optrådt i Tyskland, England, Sverige, U.S.A, Malaysia

Neanders Jazzband spiller til mange forskellige typer af arrangementer, og det er deres opfattelse, at musikken passer ind i mange forskellige sammenhænge af såvel privat som offentlig karakter
Vis kort
7 Sep Jazz

Anthony Strong (UK)

Lørdag den 7. september 2019, kl. 21.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Skive Theater, Theaterpladsen 10, Skive
Anthony Strong er en klassisk engelsk gentleman - pianist sanger - der med charme swingende energi skyder jazzede kompositioner sikkert ud over scenekanten..

Gennem de senere år har han etableret en international karriere med optrædener i 26 lande over 4 kontinenter. Hans album Stepping Out nåede 1. pladsen på den amerikanske iTunes Jazz Charts, han har optrådt så prominente steder som på den legendariske franske festival Jazz in Marciac, Marina Bay Sands i Singapore The Litchfield Festival i USA.

Anthony Strong udgav i 2016 albummet "On A Clear Day", på den efterfølgende tour blev det til koncerter i hele verden - fra Borneo over London Milano til New York. Også Skive Theater har været heldige at få besøg i både 2016 2017, derfor er vi ekstra glade for at Anthony Strong i efteråret 2019 igen besøger det smukke teater i Skive - det endda med et helt nyt album.

Musikken præsenterer et uforskammet "old school" repertoire, fra jazz standarder klassikere til en tidlig Stevie Wonder Motown. Der er dog intet "old school" over udførelsen, sangene tilføres Anthony Strongs friske, positive energiske stil
Vis kort
13 Sep Jazz

Oktoberfest 2019

Fredag den 13. september 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 515 kr) Køb/bestil billet
Skive Theater, Theaterpladsen 10, Skive
Tirolerband Aalburg, Wienerschnitzel fri øl, vand vin fra 19 til 01. Skive Theater glæder sig til gentage sucessen fra sidste år, byder endnu engang på rigtig oktoberfest!.

Programmet ser ud som følger: Kl. 19:00 Indgangen åbner pigerne står klar til at servere i baren.

Kl. 19:30 Vi serverer en stor lækker wienerschnitzel mit der ganze molevitten.

Kl. 20:00 Det 8 mands store Tirolerband Aalburg går på scenen med et væld af
schlagere skålsange.

Kl. 23:00 Vores DJ underholder med fællessange, konkurrencer meget mere

Kl. 01:00 Tak for i aften!

OM TIROLERBAND AALBURG
Tyrolermusik for fuld udblæsning, der er hvad publikum kan glæde sig til når Tirolerband Aalburg går på scenen - som navnet antyder - er dette et vaskeægte tyrolerorkester

Med sang, blæs slagtøj underholder orkesteret med original stemningsfuld tyrolermusik krydret med danske tyske slagere, hits naturligvis en væld skålesange....

Tirolerband Aalburgs sceneshow er inspireret af de populære oktoberfester i München.

Orkesteret har igennem snart 20 år underholdt til et væld af arrangementer i både ind- udland.

Glæd dig til at opleve Danmarks bedste festligste tyrolerorkester - når de tager dig med på en uforglemmelig "rejse" ned til oktoberfestens hjemland...

slip din indre tyroler løs i selskab med Tirolerband Aalburg
Vis kort