Dato

Museer


Viser 1 event mellem 15. dec. 2019 og 13. jan. 2020

Julen på museet er mere end en udstilling!

Søndag den 15. december 2019, kl. 15.30.
Pris: (Entré: Børn Gratis Voksne 40 kr Pens./stud. 30 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Give-Egnens Museum, Donneruplundvej 2, Give
Der er meget mere end juleudstilling på Give-Egnens Museum i december. Besøger man de permanente udstillinger kan man opleve hedebondegården, som er gjort vinterklar..

De tre første adventweekender, samt d. 21. december, er der aktiviteter, du selv kan deltage i, levendegjorte udstillinger og det store julekagekaffebord. Hør bl.a. Oplæsning af Peters Jul d. 1., 8. og 15. december kl. 15.30 og Kurts kor synge julen ind lørdag d. 21. december kl. 15.30.

Tag årets julefoto på Give-Egnens Museum
I museets velkomsthal vil der være mulighed for at tage årets hyggeligste og sjoveste julefoto, når vi laver en fotoopstilling anno 1980'erne. Perfekt til julekort og som gave til venner og familie.

Deltag i julekonkurrencen
Hjælp os med at pynte vores permanente udstilling "handel og håndværk" Medbring et stykke julepynt, og få det hængt på vores granguirlande. Der er også mulighed for at klippe et stykke pynt på museet. Vind en dejlig pakke. Kom og vær med!

Hold øje med vores hjemmeside www.gem.dk og følg med på Facebook - Give-Egnens Museum for mere information om julens aktiviteter.

MUSEET SØGER!

På Give-Egnens Museum søger vi lige nu eksempler på julens herligheder?
Er der en tradition, en ting, en stemning, personer eller noget helt andet, der betyder noget for dig og din familie, så vil vi gerne høre fra dig. Send os en linje eller to.
Måske er din historie lige netop den, vi søger til årets julekalender, send din historie til museumsinspektør Rikke Olafson på ro@gem.dk vedhæft gerne et billede, som vi må bruge
Vis kort