Dato

Museer


Viser 3 events mellem 24. mar. og 22. apr. 2019

24 Mar Workshop

Det inderste lys - Brande Gratis bog ved køb inden 1. februar. Kun voksne deltagere kvinder og mænd

Søn. d. 24. marts 2019, kl. 13.
Pris: (Entré: kursus 1.000 kr) Køb/bestil billet
Højbo, Højbo Nordlundvej 105, Brande
Dagkursus på Højbo, hvor vi udfolder det inderste lys. Jeg byder på lidt enkelt at spise samt kaffe og te i løbet af dagen. Læs venligst deltager og afbudsbetingelserne før billetkøb i lang beskrivelse..

Deltagerbetingelse: Det fordres at man p.t. ikke er i behandling for alvorlige psykiske lidelser eller misbrug, da man vil være for sårbar til at udføre øvelserne.

Afbud: Bemærk venligst, at billetten kke refunderes ved afbud. Det fulde beløb refunderes naturligvis, hvis kurset skulle blive aflyst. Du kan selvfølgelig ikke gøre for, hvis du bliver syg, så hvis uheldet skulle være ude, kan du ved dokumenteret sygdom få refunderet 50% af beløbet eller få hele beløbet overført til et andet kursus afholdt samme sted
Vis kort
4 Apr Workshop

Bid Give

Tor. d. 4. april 2019, kl. 19-21.
Pris: (Entré: 0.00 kr) Køb/bestil billet
Arrangør: Vejle Kommune
Give Camping, Skovbakken 34, Give
BID Give inviterer til møde for alle som vil bidrage til samarbejde og udvikling af Give gennem styrkelse af detailhandlen..

BID Give inviterer til møde for alle som vil bidrage til samarbejde og udvikling af Give gennem styrkelse af detailhandlen.

Vores BID møde i marts vil have fokus på:
  • Kundeundersøgelse
  • Detailhandelsstrategi
  • Kursus i Facebook
  • Bog om handlen i Give
  • Andet godt?


Alle er velkomne til at deltage og tage del i samarbejdet.

Vil du gerne fast være en del af samarbejdet og modtage informationer, dagsorderne og referater på mail, er du velkommen til at kontakte Trine M. Laursen, Vejle Kommune på trila@vejle.dk.

Kontaktlisten for BID Give benyttes som en åben liste for deltagerne for at det nemt at komme i kontakt med hinanden i samarbejdet. Ønsker du ikke længere at have dine kontaktoplysninger med på listen, kan du kontakte Trine M. Laursen, Vejle Kommune på trila@vejle.dk, og du vil hurtigst mulig derefter bliver slettet og modtage en bekræftelse på det
Vis kort
6 Apr Workshop

Poetry Slam - workshop for unge

Lør. d. 6. og søn. d. 7. april 2019, kl. 13-17.
Pris: (Gratis, men begrænset antal pladser)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Dansk Talentakademi, Helgolandsgade 24, Holstebro
Weekendworkshop med forfatter og tidligere nordisk mester i poetry slam, Adam Drewes..

6.og 7. april kl. 13.00-17.00
Aldersgruppe: 15 til 25 år.

Den 6. og 7. april 2019 lægger forfatter og tidligere nordisk mester i poetry slam, Adam Drewes, vejen forbi Dansk Talentakademi i Holstebro til en weekendworkshop. Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage, og det er gratis.

Poetry slam er en konkurrenceform, der oprindeligt kommer fra USA, men som omkring årtusindeskiftet kom til Danmark, fordi digterne Janus Kodal og Michael Lee Burgess introducerede det i den danske forfatterverden i 1999. Herfra gik det hurtigt, og inden året var omme optrådte slammerne for fulde huse rundt om i landet og Norden. Selv blev Adam Drewes Nordisk Mester i år 2000.

På workshoppen vil du blive introduceret til poetry slam og få fif og tricks til, hvordan man laver - og ikke mindst fremfører - en god slamtekst. Hvad virker i det hurtige, mundtlige format? Hvordan arbejder man med spoken word og mundtlig litteratur - fx tempo, pauser, stemmebrug? Vi prøver at lave vores egne slamtekster og får gode råd af Adam undervejs, både i fællesundervisningen og individuelt.

Som afslutning laver vi et lille mini-slam for deltagerne på workshoppen.

Vi lover, at det bliver hyggeligt, uformelt og mest af alt handler om at have det sjovt med sig selv, sine ord og hinanden.

Adam Drewes er uddannet på Forfatterskolen og udgav i 2013 den 700-siders A4-store bog "Radio", hvor han fortæller om slam-scenens opståen i Danmark og sin egen rejse fra de første slams til han blev Nordisk Mester og kom ind på Forfatterskolen.

Tilmelding på mail: maria@talentakademi.dk.

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser
Vis kort