Dato

Museer


Viser 3 events mellem 24. jun. og 23. jul. 2019

10 Jul Workshop

Sommerferieaktiviteter på museet

Onsdag den 10. juli 2019, kl. 13.30-16.
Pris: (Entré: Børn Gratis Voksne 40 kr. Pens./stud. 30 kr.)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Give-Egnens Museum, Donneruplundvej 2, Give
Strik med store masker. Onsdag den 10. juli og torsdag den 11. juli kl. 13.30-16.00..

Vi strikker sommertoppe, nederdele, undertrøjer mm. Alle kan være med, når vi laver fingerstrik eller strikker på tykke pinde. Garn og strikkepinde forefindes. Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag. Før og efter aktiviteten kan du besøge museets udstillinger.

Der er altid mulighed for at købe friskbagte vafler i Det historiske Køkken.

Pris: alm. entre. Børn gratis
Vis kort
1 Jul Workshop

The International Artworkshop for 9. gang

Mandag den 1. til fredag den 12. juli 2019, kl. 14.
Pris: (Fri entré)
Gludsted Friskole, Smedebækvej 30, Gludsted, Ejstrupholm
OPLEV 13 professionelle kunstneres arbejdsproces..

Kunstnere fra hhv Brasilien, Polen, Japan, Tyskland og Danmark gæster landsbyen GLUDSTED. Kunstnerne vil i to uger arbejde med deres kunst i Friskolens gymnastiksal / udendørs. Kunstnerne inspireres af hinanden / indtryk fra ture i Gludsted og omegn Du kan som besøgende også være medvirkende til inspiration for kunstnerne. Et stort hold af frivillige står klar til at give en hjælpende hånd - men der er altid plads til en mere - kontakt gerne Ingeborg Brandt på tlf. 6111 1494. Kurator Steen Rasmussen, Ry står for udvælgelsen af kunstner holdet, som er forskelligt fra år til år. Koordinator er: Jane Henneberg, tlf. 6133 5434
Vis kort
16 Jul Workshop

Stenstawler-festival på Bovbjerg Fyr

Tirsdag den 16. juli 2019, kl. 09.30.
Pris: (Entré: 100 kr.)
Bovbjerg Fyr, Fyrvej 27, Ferring, Lemvig
Du kender det garanteret godt - det er nærmest umuligt ikke at bukke sig ned og samle sten op, når du går langs stranden. Du føler på dem, nogle er runde andre kantede, nogle er nærmest bløde andre er stenhårde. Du studerer dem nøje, mønstre, overflader,..

vægt. Måske bruger du dem som pynt når du bygger sandslotte. Måske holder du af at bygge varder med dem. Men du kan bygge så meget andet med sten - du kan f.eks. bygge buer. Det kan du gøre for dig selv og det du gøre sammen med andre stenstawlere.
På Bovbjerg Fyr har en lille flok af stenstawlere besluttet at lave en festival, hvor vi inviterer Hans, der har stor erfaring i og viden om stenstawling til at hjælpe os med at stawle sten.
Dagsprogrammet bliver som følger:
09.30 Velkomst og fællessang
10.30 Individuel bygning af buer m/vejledning
12.30 Stenstawler sandwich i fyrets nyrenoverede faciliteter
14.00 Vi stabler en fælles bue
16.00 Fernisering med tale, musik og en drink on the rocks
Tilmelding til dette program på bovbjergfyr@ferringby.dk eller mobil 2613 5617. Fra 12 år og op. Pris alt inklusive: 100 kr. Vi advarer om at arrangementer på Fyret ofte kan udvikle sig i en lidt skør retning - og disse stenstawlere har det altså med at tænke skørt og skævt.
Der vil sideløbende med det officielle program foregå andre stenstawler-aktiviteter for alle interesserede uanset alder, som det vil være gratis at deltage i og hvor det ikke er nødvendigt med tilmelding
Vis kort