Dato

Museer


Viser 551 events mellem 17. okt. og 15. nov. 2019

17 Okt Andet

Efterårsferie og Halloween på Spøttrup Borg

Mandag den 14. til fredag den 18. oktober 2019, kl. 11-16.
Pris: (Entré: 80 kr)
Spøttrup Borgmuseum, Borgen 6A, Spøttrup
Gå på opdagelse på den gamle middelalderborg, hvor der fra vægtergangene er udkig til sø, fjord og helt ude i horisonten ses Mors. Borgen er bygget af biskoppen fra Viborg i middelalderen, og den ligger godt beskyttet af dobbelte voldgrave og vold..

Når vindebroen har været trukket op, så var Borgen næsten umulig at indtage. I efterårsferien er indgangen til Borgen dog åben, og alle er velkomne.

Spøttrup Borg får i hverdagene i efterårsferien besøg af middelalderfolk, som har arbejdende værksteder med bl.a. billedskæring og brikvæving. I borggården er der mulighed for at udfordre hinanden på balancebom eller se, hvem der er den bedste kæmper.

Fredag aften holdes det efterhånden klassiske Halloween, hvor Borgen viser sig frem fra sin mest uhyggelige side. De mest skræmmende fra Spøttrup Borgs Venner sætter en ære i at give Borgens gæster et godt gammeldags gys.

Café Borgen serverer heksesnot og andre uhyggelige ting i Borgens kælder. Så kender du nogen, som trænger til at blive livet op, så tag dem med på Borgen fredag aften, hvis I tør!!!
Vis kort
19 Okt Andet

Familie-fællessang

Lørdag den 19. oktober 2019, kl. 11.
Herning Bibliotekerne, Østergade 8, Herning
Vi synger på tværs af generationer - kom og vær med!.

Kom og vær med til familiesang! Børn, forældre og bedsteforældre inviteres til at komme og synge sammen i en halv times tid på biblioteket. Indholdet vil være en god blanding af kendte sange fra den danske sangskat og nye sange, som vi skal lære og lege med i fællesskab. Og så skal vi selvfølgelig have det sjovt og nyde, at vi kan synge sammen på tværs af generationer! Malene Majland fra Den jyske sangskole hjælper os godt igennem repertoiret.

For hele familien med børn fra ca. 4 år.

Der kræves ikke billet for at deltage
Vis kort
19 Okt Andet

Efterårsferie på Fur Bryghus

Lørdag den 19. oktober 2019, kl. 11.30.
Pris: (Fri entré)
Fur Bryghus, Knudevej 3, Fur
Fur Bryghus har frokost åbent hele uge 42. Mandag til søndag fra kl. 11.30 -16.00. Husk altid bordreservation på 97593060 eller på info@furbryghus.dk. Tirsdag og Torsdag er der offentlig rundvisning kl. 10.30. Kr. 120,-..
Vis kort
17 Okt Andet

Konkurrencer på Brande Bibliotek hele efterårsferien

Mandag den 14. til lørdag den 19. oktober 2019, kl. 10.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Brande Bibliotek, Stationsvej 1D, Brande
Hele efterårsferien fra mandag til og med lørdag i den bemandede åbningstid på Brande Bibliotek..

Her er alle børn inviteret til at være med i konkurrencerne: Børnene kan være med til at finde fisken Walter, som gemmer sig på biblioteket. Der skal ledes oppe og nede og tænkes grundigt for at finde Walter og få del i præmien.
Alle børn kan også være med til at lave tegninger til at illustrere billedbogen "Man må ikke spise sine klassekammerater." De fine billeder vil også give deltagerne en bid (ikke af de andre deltagere) men af præmien
Vis kort
20 Okt Andet

Efterårsferien på Fur Bryghus

Søndag den 20. oktober 2019, kl. 11.30.
Pris: (Fri entré)
Fur Bryghus, Knudevej 3, Fur
Fur Bryghus har frokost åbent hele uge 42. Mandag til søndag fra kl. 11.30 -16.00. Husk altid bordreservation på 97593060 eller på info@furbryghus.dk. Tirsdag og Torsdag er der offentlig rundvisning kl. 10.30. Kr. 120,-..
Vis kort
20 Okt Andet

Spisning for enlige

Søndag den 20. oktober 2019, kl. 12.
Gjellerup Kirke, Kirkebyvej 1, Gjellerup, Herning
Vis kort
17 Okt Andet

Halloween - besøg "Scary House"

Fredag den 11. til søndag den 20. oktober 2019, kl. 10.
Pris: (Entré: Du kommer GRATIS ind med Børnebilletten - ellers 10)
Herning Centret, Merkurvej, Herning
Nu kan du besøge Scary House, som er fyldt med spøgelser, flagermus og uhyggelige overraskelser..
Vis kort
17 Okt Andet

Strandingsmuseum St. George - åbent i efterårsferien

Tirsdag den 10. september til søndag den 20. oktober 2019, Alle dage kl. 10-17.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Strandingsmuseum 'St. George' og Marinarkæologisk Center, Vesterhavsgade 1 E, Ulfborg
Husk at Strandingsmuseum St. George i Thorsminde ved Vesterhavet holder åbent i efterårsferien. "Gys og Havgus" er for modige børn og deres voksne mandag i efterårsferien..

Pas på - der lusker hekse, spøgelser og måske en vampyr rundt i museets udstillinger! Aftenen byder på en spøgelseshistorie og en skattejagt, hvor man kan være heldig at vinde en præmie. Kom gerne i en uhyggelig udklædning. Voksne skal betale for at deltage. Børn u/18 har gratis entré.

"Havfald" tirsdag eftermiddag er en workshop for børn om plastikforureningen af havet. Der vil være en "affalds-fiskedam", hvor børnene kan fiske affald op og finde ud af, hvad de har "fanget", hvilken skade det gør ved livet i havet og hvor længe, naturen er om af nedbryde forskellige former for affald. Børnene får gode råd om, hvordan vi alle sammen kan være med til at passe på havet og de dyr og planter, der lever i det. Aktiviteten er gratis og foregår i det røde hus ved siden af Strandingsmuseum St. George. Kun børn ifølge med voksne museumsgæster kan deltage.

"Test din viden og vind": Hele ugen kan børnene gå på opdagelse i Strandingsmuseets udstillinger og teste deres viden med museumsquizzen. Hver dag udtrækkes en vinder blandt de børn, der har svaret rigtigt. Vinderne får en maritim præmie tilsendt. Det er gratis at deltage i quizzen for gæster på museet.

Ny udsigtsplatform: Nu kan du komme helt op på taget af tårnet, hvor en ny udsigtsplatform er blevet sat op!

Rund besøget af med en shoppetur i museumsbutikken og nyd en lækker menu i Café-Restaurant St. George med udsigt over havet og havnen. Lad også børnene gå på opdagelse på den udendørs maritime legeplads

Læs mere om kystbyen Thorsminde og find inspiration til endnu flere oplevelser. Se video fra Thorsminde.

På museet kan du desuden finde en touchskærm med turistattraktioner, overnatningsmuligheder, kort m.m. over Holstebro Kommune
Vis kort
21 Okt Andet

Hyggeklubben

Mandag den 21. oktober 2019, kl. 09.30.
Baunekirken, Østerbyvej 10, Tjørring, Herning
Vi spiller spil, strikker, læser, snakker m.v.Brød til kaffen medbringes på skift..
Vis kort
21 Okt Andet

Fælles café i Roslev Sognehus

Mandag den 21. oktober 2019, kl. 09.30-11.30.
Sognehuset, Åstedvej 20, Durup, Roslev
Kik ind, der er kaffe/the og rundstykker..
Vis kort