Dato

Museer


Viser 557 events mellem 22. okt. og 20. nov. 2019

23 Okt Andet

DR Klub Klassisk: Bizets Carmen

Onsdag den 23. oktober 2019, kl. 19.
Herning Bibliotekerne, Østergade 8, Herning
Introduktion til en opera fuld af gnistrende øjne, sving i hofterne og ægte jalousi..

Carmen er en af de største operasuccéser nogensinde. Igen og igen bliver den på snart 125. år opført overalt i verden, bl.a. i Det Kongelige Teater i september/oktober 2019.
Desværre nåede komponisten, Bizet, ikke at opleve den store succes, da han døde tre måneder efter uropførelsen. Men hvem var han? Og hvordan kunne han lave så lidenskabelig en opera tiden taget i betragtning?
Det har Søren Schelling et bud på.
Søren Schelling er cand.mag. i litteratur, sprog, retorik og fomidling og har desuden studeret klassisk sang. Og han vil denne aften guide klubben gennem operaen Carmen.

Du kan finde opførelser af Carmen på bibliotekets digitale musiktilbud, medici.tv. For at få adgang skal du bo i Herning kommune og være oprettet som bruger på biblioteket.
Se operaen her

Om DR Klub Klassisk
DR Klub Klassisk er for unge og voksne, der har lyst til at lytte til og tale om klassisk musik. Hver måned er temaet en komponist eller et værk og der er altid en oplægsholder. Nogle gange er det en oplægsholder med en musikfaglig baggrund, som guider deltagerne gennem værket, andre gange er det et af klubbens medlemmer.
DR Klub Klassisk er et samarbejde mellem DR og bibliotekerne.

Kontakt biblioteket, hvis du er interesseret i at være med DR Klub Klassisk
Vis kort
23 Okt Andet

Gospel-workshop v. Ole Jørgensen

Onsdag den 23. oktober 2019, kl. 19-21.
Herning Kirke, Østre Kirkevej 1, Herning
Vis kort
23 Okt Andet

Oktobersang

Onsdag den 23. oktober 2019, kl. 19.30.
Sognehuset i Rødding, Nymøllevej 9, Rødding, Spøttrup
Vis kort
24 Okt Andet

Konfirmander

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 08.
Klovborg Kirke, Skadevej 12, Klovborg
Vis kort
24 Okt Andet

Pilgrimsvandring

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 09.
Gjellerup Kirke, Kirkebyvej 1, Gjellerup, Herning
I dag handler pilgrimsvandring i højere grad end tidligere om en pause fra en fyldt hverdag..

Det er en mulighed for at møde Gud på en anden måde, end vi plejer Pilgrimsvandringens langsomhed og stilhed kan inspirere til en ny enkelhed, til eftertanke og bøn. Vi mødes i kirken kl. 9.00 til en kort indledning, hvorefter vi vandrer i lokalområdet på henholdsvis 2 km eller 4 km ture. Turen vil vare ca. en time. Den sidste torsdag i måneden, vil der efterfølgende være mulighed for at drikke en kop kaffe i Kirkeladen. Alle er velkomne
Vis kort
24 Okt Andet

Morgensang og formiddagskaffe

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 09-10.
Hedeagerkirken, Gl. Kirkevej 33, Herning
Vis kort
24 Okt Andet

Babysalmesang

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 09.30.
Struer Kirke, Kirkegade 42, Struer
Babysalmesang i Struer kirke er for alle forældre med deres babyer (0-10 mdr.). Vi synger, laver fagter til samt bruger kirkerummet, så dit barn bliver fyldt med sanseindtryk og oplevelse af nærvær med dig som forældre og de andre børn..

Det kræver ingen forkundskaber, kun at du har lyst til at være med. Efter salmesangen er det muligt at gå med over i menighedshuset til kaffedrikning og hyggelig snak. Det koster 200 kr. at være med. Tilmelding er nødvendigt og det kan ske på Struer Kirkes hjemmeside. Det er Børne- og ungdomsmedarbejder Charlotte B. Nygaard, der står for Babysalmesangen
Vis kort
24 Okt Andet

Kirkegårdskaffe

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 09.30-11.
Kirkely, Snejbjerg, Bjergkvarteret 2, Snejbjerg, Herning
Vis kort
24 Okt Andet

StrikkeCafé

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 09.30-11.30.
Fonnesbæk Kirke, O. Vestergaard-Poulsens allé 1, Ikast
Velkommen til StrikkeCafé i Fonnesbæk kirke. Et fællesskab om at strikke og hækle..

Vi mødes torsdage i lige uger kl. 9.30-11.30 i Menighedssalen, O. Vestergaard-Poulsens Allé 1. Vi starter med at synge en sang og drikke kaffe, hverefter hygger vi os med at strikke eller hækle. Vi kan strikke dåbsklude, barmser til hospitalet, sokker, halstørklæder m.m. til hjemløse, eller vi kan bare strikke på vores eget. Er du kørt fast i dit strikketøj, kan vi hjælpe hinanden videre. Vi slutter af med en sang, dagens eftertanke og Fadervor. VELKOMMEN til at være med
Vis kort
24 Okt Andet

Legestuen Himmelblå

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 09.30-11.30.
Nørrelandskirken, Døesvej 1, Holstebro
Legestuen er et trygt og gæstfrit sted hvor du frit kan komme med dit barn. Prøv uforpligtende at opleve atmosfæren og mylderet i den store sal. Vi har fokus på sang, fortælling, leg og fællesskab..

Den første halve time synger vi sammen hører en kort bibelfortælling for de små. Herefter finder vi vores legetøj frem, og nyder samværet og legen. Vi spiser medbragte madpakker sammen. Der er saft, the, kaffe og legestuen små berømte boller som forplejning. Hver torsdag kl 9.30 - 11.30 (undt. skoleferier.) Pris kr. 10 pr
Vis kort