Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo

Voresegedal

Vælg periode

Vælg genre

Viser 454 events i Frederikssund Kommune fra/efter 23. sep. 2018

Søn. d. 23. september 2018, kl. 10.
Rema 1000, Marbækvej 43, Frederikssund
Kom med på den smukke Fjordsti. Vi cykler stille og roligt til Jyllinge, og nyder udsigten ved flere stop. Turen er på ca 50 km- Varighed ca 5 timer. Vi cykler til Jyllinge, hvor vi efter at have spist vor frokost, cykler til Supercykelstien v Ølstykke station og retur til startstedet
Vis kort
Søn. d. 23. september 2018, kl. 11.
Pris: (Entré: 65 kr./ 50 kr./ 20 kr.)
Jægerspris Slot, Slotsgården 20, Jægerspris
Kom og vær med på en omvisning i slotsparken og hør historierne om runestenene fra vikingetiden, mindestenene fra 1700-tallet over danske og norske helte, som Tordenskjold og videnskabsmanden Tyge Brahe, samt besøge grevinde Danners grav fra 1800-tallet.
Vis kort
Søn. d. 23. september 2018, kl. 13.30-16.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Skibby Ældre- og aktivitetscenter, Nyvej 7b, Skibby
Ældresagen Skibby afholder bankospil med mange fine præmier.
Vis kort
Søn. d. 23. september 2018, kl. 14-17.
Pris: (Fri entré)
Kulturhuset Elværket, Ved Kirken 6, Frederikssund
Lions Frederikssund holder banko på Elværket. Dørene åbnes kl 12, og der spilles fra kl. 14 til 17 med en kort pause.
Vis kort
Søn. d. 23. september 2018, kl. 15.
Krogstrup Kirke, Kirkealle 3, Jægerspris
Den årligt tilbagevendende sensommer/efterårskocert med Jubelkoret under ledelse af Karen Nielsen. Efter koncerten er der traktement.
Vis kort
Lør. d. 22. og søn. d. 23. september 2018, 2 kursusdage kl. 9.
Pris: (Pris: 775 kr) Klik her for at tilmelde dig
Marbækskolen, Selsøvej 16, Skibby
Underviser: Anders Christensen. Stenhugning At udforme noget i sten, er blevet udført i årtusinder overalt på jorden, fra kæmpe stenskulpturer på Påskeøerne til helleristninger og meget små figurer. Hug dig er figur til stuen, haven, hylden over kaminen eller hvor du kan få plads. Kun din fantasi og dine evner sætter grænsen for, hvad du kan udrette. Størrelsen på figuren må begrænses, da der ikke er tid eller mulighed for at lave store ting. Vi skal arbejde med granit, som er en hård bjergart. Vi vil bruge hammer, mejsel og dem som kan, må bruge vinkelsliber. Dette støver og larmer, så det er en god idé at have passende tøj på. Udgift til materialer må påregnes. Kontakt mig, hvis jeg skal levere sikkerhedsudstyr. Hold 21866
Vis kort
Lør. d. 8. til søn. d. 23. september 2018, Fernisering lør 8.9.18 kl. 13-16, åbent mand-fred kl. 13-17 og lørd-sønd kl. 13-16.
Pris: (Fri entré)
Langes Magasin, Østergade 3 C, Frederikssund
Udover at være en anerkendt klassisk guitarist og komponist, er Kaare Norge også billedkunstner. Der er fernisering på Kaare Norges farverige malerier dagen efter koncerten med ham på Kulturhuset Elværket. Kaare Norge behøver ingen præsentation som klassisk guitarist og komponist, men det er ikke alle der ved endnu, at han sideløbende med sin musikalske karriere også er en engageret billedkunstner. Kaare Norge har dyrket maleriet i de sidste 20 år, og udstiller nu på tolvte år med hoved-galleri i "Galleri Sct. Gertrud" i det indre København.
Siden Kaare Norges fokus og passion omkring maleriet opstod , har han vist, at han besidder lige de egenskaber, som er med til at skabe en dygtig kunstner. Han er nærværende, nysgerrig, iagttagende og formår at få oprigtighed ind i sine landskabsmalerier.
Det storslåede naturalistiske scenarie, som er Kaare Norges inspirationskilde, efterlader et dybt indtryk, som indbyder til nærmere bekendtskab.
Med sin udprægede musiske sans kan man sige, at Kaare Norge komponerer sig vej gennem landskabet og skaber nærvær på en beundringsværdig og rammende måde.
Det er udelukkende oliemalerier, og teknikken er med spartel, som giver denne lidt rustikke struktur i hans arbejder.
Kaare Norge lader sig inspirere af årstiderne og de konstant skiftende lysforhold, hvilke han indarbejder i sine værker. Farveholdningen er nærmest sydlandsk og er primært præget af de rene, varme og temperamentsfulde komplementere farvetoner. Forståelsen for komposition og farvernes indbyrdes forhold, skaber en fuldendthed, som efterlader beskueren i et svævende og intenst øjeblik.
©Af Kirsten-Marie
Vis kort
Man. d. 24. september 2018, kl. 19.
Islebjerg Kirke, Ansgarsvej 2, Frederikssund
Kom og få brugt stemmebåndet, når vi sammen synger både kendte og mindre kendte salmer og sange fra blandt andet Salmebogen og Højskolesangbogen - alt efter ønske fra deltagerne. Alle er velkomne og der er gratis adgang.
Vis kort
Tir. d. 25. september 2018, kl. 10-11.
Pris: (Gratis)
Frederikssundhallerne, Kalvøvej 13, Frederikssund
Hver tirsdag Vi går langs Roskildefjorden en tur på en time alle er velkommen til at gå en frisk tur tilmelding til Anne Marie 47312057, da der kan komme aflysninger (vejret.
Vis kort
Tir. d. 25. september 2018, kl. 19.
Slangerup Bio, Brobæksgade 4, Slangerup
Foredraget livestreames fra Aarhus Universitet. Midtvejs vil der være indlagt en pause på 20 minutter. Mennesket har kunnet brygge øl i næsten 10.000 år, fordi brygprocessen som udgangspunkt er en simpel og en helt naturlig proces som kombinerer spiring af byg - dvs. maltning - med gæring.

Selv om processen tilsyneladende er enkel, så er smagen af øl alligevel resultatet af en meget kompleks interaktion mellem de anvendte råmaterialer - primært de forskellige malt- og humletyper - samt valget af gær og den anvendte brygproces.
Der er identificeret over 700 forskellige aromakomponenter i øl, og der føjes jævnligt nye til listen.

I dette foredrag vil du høre om gærens betydning for øllets aroma og om maltens indflydelse på øllets farve, smag og smagsholdbarhed. Du får også indsigt i humlens rolle som smags- og aromagiver, og forelæserne vil også diskutere brygprocessens betydning og hvordan man laver alkoholfrit øl

Under foredraget får du serveret små smagsprøver på fem udvalgte øltyper. Du smager dem én efter én efterhånden som de gennemgås i foredraget

Læs mere på https://ofn.au.dk/season/5/foredrag/70
Forelæser: Brygmester Zoran Gojkovic og Erik Lund, Carlsberg Laboratorium
Foredraget er et led i serien Offentlige foredrag i Naturvidenskab som arrangeres af Aarhus Universitet og udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet
Vis kort