Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo

Vælg periode
    Vælg genre

Viser 330 events i Frederikssund Kommune fra/efter 18. sep. 2020

Anne Dorte Michelsen
Fredag den 18. september 2020, kl. 18.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Bautahøj Kursuscenter, Bautahøjvej 39, Jægerspris
Det er så muligt at købe billet uden overnatning at købe billet inkl. overnatning med udsigt. 3 herlige retter. Vine dertil. Kaffe/The chokolader. Overnatning i dobbeltværelse. Stor morgenbuffet.
Vis kort
Færgegården samler skrald
Lørdag den 19. september 2020, kl. 10-12.
Pris: (Fri entré)
Frederikssund Museum, Færgegården, Færgelundsvej 1, Jægerspris
Få en dejlig dag sammen i naturen, mens I befrier lokalområdet for affald. Få en dejlig dag sammen i naturen, mens I befrier lokalområdet for affald. Lørdag den 19. september inviterer Frederikssund Museum, Færgegården og Danmarks Naturfredningsforening til affaldsindsamling.

Naturen omkring Frederikssund Museum, Færgegården er helt fantastisk smuk og oplevelsesrig. Det er derfor rigtig ærgerligt, når der ligger dåser og plastik i skoven, langs vejkanten og ved vandet. Derfor har Frederikssund Museum, Færgegården valgt at være med i Danmarks Naturfredningsforenings landsdækkende affaldsindsamling lørdag d. 19. September.

På landsplan blev der sidste år indsamlet hele 156.000 kilo affald - heriblandt 110.000 dåser. Det er meget affald, og sammen kan vi en del af det væk fra vores dejlige lokalområde.

På museet står vi klar med kaffe, råd og vejledning samt affaldssække kl. 10.00. Vi samler ind indtil kl. 12.00, hvor I nemt og hurtigt kan aflevere jeres fyldte sække til os igen. Tilmelding er ikke nødvendig, men medbring gerne et par arbejdshandsker.

Kontakt for mere info

Museumsinspektør Line Jandoria Jørgensen
linejj@romu.dk
Tlf: 21 482194

Tid, pris og sted
Lørdag d. 19. september
Kl. 10.00-12.00
Gratis
Vis kort
HAF's Hyggelige Helsemesse
Søndag den 20. september 2020, kl. 10-16.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhuset Rejsestalden, Hovedgaden 29 A, Jægerspris
Velkommen til Hornsherred Alternativ Forenings hyggelige lille Helsemesse i REJSESTALDEN, hvor du kan møde engagerede og dygtige lokale behandlere.

Kom og hør om eller prøv ....

HÅNDLÆSNING, HEALING, ACCES BARS, ASTROLOGI, TAROT, SJÆLELÆSNING, PERSONLIG NUMEROLOGI, TANKEFELT TERAPI, INTUITIV MALING, CLAIRVOYANCE, MEDIESKAB, HYPNOSE , KRANIOSAKRAL TERAPI , MAGNETSMYKKER, LASERBEHANDLING, ÆTERISKE OLIER FRA DOTERRA m.m.

Prøvebehandlinger 150,00 kr. pr. stk.

Traditionen tro, er der mulighed for at købe lodsedler, hvor man kan vinde en behandling hos en af helsemessen behandlere.

Kaffe/the og kage kan købes til en fornuftig pris!
Vis kort
50 års jubilæums fest
Søndag den 20. september 2020, kl. 11.
Parkteatret, Jernbanegade 41, Frederikssund
Vis kort
OperaBio - Cavalleria Rusticana og Pagliacci (Bajadser) - Specialarrangement
Søndag den 20. september 2020, kl. 11.30.
Nordisk Film Biografer Frederikssund, Nygade 1, Frederikssund
To énaktsoperaer, der nærmest er uadskillelige. De bliver opført sammen meget ofte, selvom de slet ikke var tænkt som par af de to komponister. Begge operaer er tragiske dramaer med jalousien som tema.
Vis kort
Offentlig omvisning
Søndag den 20. september 2020, kl. 14.
Pris: (Entré: Alm. entré)
Willumsens Museum, Jenriksvej 4, Frederikssund
Den 1. og 3. søndag i måneden klokken 14.00 - 15.00 Omvisningen tager cirka 60 min og giver en intro til den aktuelle særudstilling, samt en tur rundt i udstillingen med Willumsens værker. Tilmelding er ikke nødvendig.
Vis kort
Stor fiskekonkurrence i Isefjorden & Roskilde Fjord
Fredag den 18. til søndag den 20. september 2020, kl. 00.
Pris: (Entré: 199 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Strandgrillen, Strandvej 2, Frederikssund
Fiskekonkurrence i fjordlandet d. 18. 20. september. Til denne fiskekonkurrence skal du fange den længste havørred. Fjordlandet Open er en frivillig catch & release fiskekonkurrence. Det engelsk udtryk "catch & release" betyder fang og genudsæt, hvilket efterhånden er blevet integreret i det danske lystfiskersprog.

Så til denne konkurrence skal du blot fange en havørred, måle længden og tage et billede. Og som deltager har du to dage - lørdag og søndag - til at fange den længste havørred i Roskilde Fjord eller Isefjorden.

Efter fangsten sender du billedet ind til arrangørerne, hvorved din fangst indgår i konkurrencen. Vi opfordrer samtidigt til, at fisken genudsættes i fjorden efterfølgende.

Du behøver ikke at have en lang lystfiskerkarriere bag dig for at deltage - du kan være lige så god og heldig som alle andre. Så længe man har snøren i vandet - er der altid en chance for en flot fisk.

Der er mulighed for at vinde nogle særdeles flotte præmier, der i år er sponsoreret af Jagt og lystfiskerhuset i Roskilde. Denne udgave af Fjordlandet Open bliver drevet i et samarbejde mellem netop Jagt og Lystfiskerhuset samt Frederikssund Kommune og Fishing Zealand.

Det obligatoriske måleredskab, der skal anvendes under konkurrencen, udleveres to steder fredag aften i fjordlandet kl. 17.30-19.00. Henholdsvis ved Ryegaard Ishus ved Munkholmbroen - Munkholmvej 325, 4300 Holbæk og i Frederikssund Kommune ved grillbaren "Route 66" - Strandvej 1, 3600 Frederikssund.

Der vil også foregå udlevering af målebånd lørdag morgen på de samme lokaliteter kl. 5.45-6.15.

Udlevering er måleredskaber sker ved fremvisning af gyldig billet. Grundet de særlige omstændigheder kan der også udleveres måleredskaber til dine fiskekammerater, hvis deres billetter medbringes. Derfor er det ikke nødvendigt at alle møder op personligt - men man kan medtage måleredskaberne til fiskekammeraterne.

Sideløbende med fiskekonkurrencen afholder vi som vanligt også en fotokonkurrence, så sørg for at tage en masse smukke fotos af dine oplevelser ved vandet.

Du kan finde meget mere information, se præmierne og finde tilmeldingen på konkurrencens hjemmeside https://fjordlandetopen.dk/og på konkurrencens Facebook-side: https://www.facebook.com/fjordlandetopen/.

På Facebook-siden kan du også holde dig løbende opdateret med de flotte fangster og billeder under konkurrencen.

Prisen for deltagelse er denne gang sat til kun 199 kr.!
Vis kort
Herresalon
Mandag den 21. september 2020, kl. 13-15.
Præstegården, Kirkegade 7, Frederikssund
Med frokost a 40 kr. Alle mænd er velkomne.
Vis kort
Sangaften
Tirsdag den 22. september 2020, kl. 19-21.
Præstegården, Kirkegade 7, Frederikssund
Vis kort
Tag din baby med til babysalmesang !
Onsdag den 23. september 2020, kl. 10.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Islebjerg Kirke, Ansgarsvej 2, Frederikssund
Hver onsdag kl. 10.00. Fra onsdag 2. september 2020 - onsdag 11. november 2020. Ingen mødegang i uge 42 onsdag 14. oktober 2020.Islebjerg Kirke inviterer alle babyer i alderen 0 - 12 måneder og deres forældre/bedsteforældre til babysalmesang.Der startes i kirkerummet, hvor vi synger sange med fagter, danser og vugger. Vi bruger derudover forskellige rekvisitter for at stimulere barnets sanser. Man behøver ikke at være god til at synge - her er plads til alle. Bagefter er der mulighed for socialt samvær over en kop kaffe eller te. Det er gratis at deltage, og man skal blot møde op.Underviser er musikpædagog Amy Bech Hedelund
Vis kort