• Alle genrer
  • Nulstil

Viser 1 event i Glostrup Kommune mellem 23. mar. og 21. apr. 2023

Klaverkoncert - fire hænder om 1 flygel

Klaverkoncert - fire hænder om 1 flygel

Torsdag den 23. marts 2023, kl. 19:30.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Østervangkirken Dommervangen 2, Glostrup
Velkommen til en rigtig klassisk klaverkoncert med såkaldt firhændig musik. Velkommen til en rigtig klassisk klaverkoncert med såkaldt firhændig musik.

Pianisterne Anne-Marie Meineche og Niels Nørager har specialiseret sig i denne form for kammermusik som dyrkedes i de borgerlige hjem hvor der stod et klaver. I den klassisk romantiske tid var det datidens måde at lytte og lære tidens nyeste musik at kende. Mange af verdens klassiske mesterværker er blevet hørt for første gang i private kunstneriske kredse.

Meineche og Nørager vil ved denne koncert spiller musik af Grieg, Schubert og Dvorak. Et festligt og afvekslende program, hvor der også er plads til nærvær og fordybelse når pianisterne Meineche og Nørager fortæller levende om musikken og dens komponister undervejs.

Niels Nørager er uddannet på Musikkonservatoriet i Aarhus, og på Guildhall School of Music i London. Han har givet koncerter både som solist, kammermusiker og akkompagnatør, og har jævnligt medvirket som pianist ved Aarhus Symfoniorkesters koncerter. Han er desuden jazzpianist og har indspillet flere CD'er sammen med nogle af de bedste danske jazzmusikere med hans egne kompositioner. Han har spillet med mange forskellige solister, orkestre og kor, og medvirket på en række CD'er. Som komponist har han skrevet klavermusik, korværker, filmmusik, jazzkompositioner, musicals og sange.

Anne-Marie Meineche er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium og Konservatoriet i Bratislava samt hos Victoe Teufelmeyer i Wien. Meineche har spillet utallige kammerkoncerter med forskellige ensembler. Hun er desuden stifter af klavertrioen 2+1. Hun har været akkompagnatør for MGK Østjylland i 20 år og sideløbende ansat som organist i Skelager kirke i Århus
Luk