Viser 795 events i Haderslev Kommune fra/efter 26. apr. 2018

Starup Festdage

Tor. d. 26. april 2018, kl. 09-21.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Starup hallen Starup Skolevej 35, Haderslev
Starup Festdage - en oplevelse for hele familien. Hvert år har Starup by en række dage med masser af aktiviteter for store som små. Festdagene starter officielt onsdag den 25. april, hvor der er en skolekoncert med temaet: "Alle taler om det". Festdagene slutter lørdag den 28. april med lørdagsfest hvor DJ Flemming Kiil spiller op til dans. I år er der som noget nyt mulighed for at tage med helikopter fredag den 27. april og se Starup fra oven. Billetter til dette købes

Som nogle af de mange andre spændende aktiviteter kan der nævnes: Bingo Banko, Loppemarked i hallerne, ponyridning, håndværkerløbet, dyt-båt-og-blink samt meget, meget mere.

Hele programmet kan ses på deres facebookside: https://www.facebook.com/starupfestdage?ref=ts&fref=ts

Konfirmander

Tor. d. 26. april 2018, kl. 12.45-14.15.
Øsby Kirke Øsby Kirkevej 7, Haderslev

HØJRUP: Sogneeftermiddag

Tor. d. 26. april 2018, kl. 14.
Højrup Kirke Kirkevej 23, Arnum, Gram
Program følger snarest.

Zirkus Nemo 2018 - Haderslev

Tor. d. 26. april 2018, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 185-485 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Cirkuspladsen i Haderslev Sydhavnsvej, Haderslev
Haderslev spilleperiode: 24. april til 28. april. Tirsdag til fredag kl. 19.30, lørdag kl. 16.00. Varighed: ca 2 timer inkl. 20 min. pause. Billetpriser: Priskategori O kr. 485,-. Priskategori A kr. 425,-. Priskategori B kr. 365,-. Priskategori C kr. 185,-. Priserne er inkl. billetgebyr 15,-. Forhøjede priser fredag og lørdag + kr. 20,-. Kørestole henvises til Billettens Callcenter tlf. 70 2020 96. Pladsen åbner 45 min. før - Teltet åbner 30 min. før. Vi gør opmærksom på at babyer og barnevogne er ikke tilladt i teltet. Det er forbudt at filme og fotografere under showet. Print-selv billetter kan vises på smartphone/mobil ved indgangen og du behøver ikke at printe billetten hjemmefra
Pris: (Entré: 150 kr. inkl. kaffe/the og kage)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Stensbæk - Den Holistiske Højskole Stensbækvej 29, Gram
Når vi elsker os selv, fungerer alting bedre i vores liv. Foredrag med Mette Milling Sandberg, som denne aften vil fortælle ,hvordan hun har bevæget sig gennem livet fra at føle sig uelsket, til besvær og i vejen, frem til at elske og værdsætte sig selv.

"Det er blevet så meget lettere at være mig , jeg er blevet fri for de dramaer, jeg plejede at skabe og det er lettere for mig at sige fra og også at sige til."

For mange vil det måske lyde selvvisk at elske sig selv, eller føle kærlighed for sig selv, men for Mette Milling Sandberg betyder det det modsatte:

"Jo mere du kan elske dig selv, jo mere har du at give til andre ".

Du vil gå fra denne aften inspireret af Mettes historie, og med en håndfuld værktøjer der kan hjælpe dig videre med, eller sætte dig i gang med at elske dig selv til et bedre liv.

The Post

Tor. d. 26. april 2018, kl. 18.
Pris: (Entré: 90 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Torvet, Haderslev
Amerikansk, autentisk thriller af Steven Spielberg om afsløringen af de berømte 'Pentagon Papers' i 1971, der viser, at USA's skiftende præsidenter i årevis har løjet om Vietnam-krigen. På rollelisten ses blandt andre Meryl Streep og Tom Hanks.

Lady Bird

Tor. d. 26. april 2018, kl. 18.30.
Pris: (Entré: 90 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Torvet, Haderslev
Komediedrama af Greta Gerwig om Christine, der kalder sig Lady Bird, og som er i et mere end almindeligt teenageoprør i Sacramento. Hun går på en lokal kristen high school, hvor hun har svært ved at passe ind. I hovedrollen ses Saoirse Ronan.

Avengers: Infinity War - 2D

Tor. d. 26. april 2018, kl. 20.30.
Pris: (Entré: 105 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Torvet, Haderslev
Action og adventurefilm, hvor gruppen af superhelte står over for en ny, kosmisk trussel i form af Thanos. Udover de velkendte Avengers-helte tilslutter blandt andre Black Panther, Guardians of the Galaxy, Dr. Strange og Spider-Man sig kampen mod Thanos.

Rampage - Out Of Control

Tor. d. 26. april 2018, kl. 20.50.
Pris: (Entré: 90 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Torvet, Haderslev
Amerikansk actionfilm, hvor et uautoriseret, genetisk eksperiment går meget, meget galt og resulterer i nogle gigantiske, muterede monstre. Filmen, der er instrueret af Brad Peyton, er med blandt andre Dwayne Johnson og Jeffrey Dean Morgan.

Gudstjeneste

Fre. d. 27. april 2018, kl. 00.
Gram Kirke Kirkealle 26, Gram
Bededag.

Vælg periode

Vælg genre