Viser 676 events i Haderslev Kommune fra/efter 21. maj 2018

Skrydstrup Kirke Naffet 5 B, Vojens
Anden pinsedag.
Bevtoft kirke Krügersvej 46, Bevtoft
Anden pinsedag.

Gudstjeneste

Man. d. 21. maj 2018, kl. 00.
Højrup Kirke Kirkevej 23, Arnum, Gram
Anden pinsedag.

Gudstjeneste

Man. d. 21. maj 2018, kl. 00.
Fole Kirke Folevej 35, Fole, Gram
Anden pinsedag.

Gudstjeneste

Man. d. 21. maj 2018, kl. 00.
Gram Kirke Kirkealle 26, Gram
Anden pinsedag.
Nustrup Kirke Kirkepladsen 6, Nustrup, Vojens
Anden pinsedag.
Fjelstrup Kirke Skolebakken, Fjelstrup, Haderslev
Anden pinsedag. Fra kl. 9.00 vandrer vi fra Fjelstrup kirke til Højskovgård.

Friluftsgudstjeneste

Man. d. 21. maj 2018, kl. 11-12.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Tørning Mølle Tørningvej 6, Tørning, Vojens
Anden pinsedag. Haderslev fejrer pinsen ved Tørning Mølle med stor udendørs-pinsegudstjeneste - Anden pinsedag den 21. maj kl. 11.00 er der fælles gudstjeneste for alle sogne i Haderslev Kommune. Det foregår ned til dammen ved Tørning Mølle - så man kan knap nok forestille sig noget mere stemningsfuldt. Gudstjenesten vil også i år være formet anderledes end den højmesse, som vi kender fra vores almindelige kirkerum. Vi vil tage afsat i de rammer, som vi får givet ved Tørning Mølle stilmæssigt, liturgisk og med sang ledsaget af et børnekor med børn fra hele provstiet. Gudstjenesten bliver til efter et skønt samarbejde mellem forskellige præster fra provstiet og med Tørning Mølle. Vi håber, at I alle kommer og fejrer den smukke pinse med hinanden ude i det blå - og skulle vejret vise sig fra sin knap så forsommerlige side, så finder vi ly og læ indenfor i møllen. Så kom alligevel. Få nærmere information
Haderslev Stadion Christiansfeldvej 37, Haderslev

Pins'Mærken i Gram

Tor. d. 17. til man. d. 21. maj 2018, Tor-man.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Lundekobbel Lundekobbel, Gram
PinsMærken [c: pinsemarkedet] er Grams store byfest, der afholdes hvert år i pinsen. PinsMærkens historie går langt tilbage. Før i tiden var det et stort marked, hvor der blev handlet dyr. Der er stadig dyr på pladsen om lørdagen, hvor alle kan komme og udstille deres smådyr. Den store handel står kræmmerne nu for, i deres flotte og spændende boder. Så der er stadig mulighed for at gøre en god handel.

På pladsen er der desuden omrejsende TIVOLI, stort festtelt, hyggelige barer og en masse aktiviteter for både voksne og børn.

Af ting, der sker, kan nævnes:
Torsdag: FRØSLØB med ruter på 5 og 10km.Fredag: Billige ture i TIVOLI, ølsmagning, biksemad Den Store KlassefestLørdag: Kræmmermarked, børnekræmmermarked, sildebord, høvdingebold, 10-kamp, dobbelt-up i baren, den store spaghettifest, fed fest for de unge.Søndag: Kræmmermarked, PinsMarch, velkomstfest i det store telst, helstegt pattegris, livebands.Mandag: Kræmmermarked, bankospil og meget, meget mere.
Og så er der TIVOLI alle dage og massere af god musik

Vælg periode

Vælg genre