Viser 763 events i Haderslev Kommune fra/efter 25. feb. 2020

Celebrate

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 15-15.45.
Øsby Kirke Øsby Kirkevej 11, Haderslev

Sigurd Barrett

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 16.
Åstrup Kirke Aastrup Allé 23, Haderslev
Sigurd fortæller om genforeningen". Det er en fortællekoncert på 60 minutter for hele familien, hvor Grænseforeningen og Sigurd Barrett formidler historien om Genforeningen i et nutidigt perspektiv i hele Danmark og Sydslesvig.

Gudstjeneste: Krummer i kirken

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 17.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Haderslev Domkirke (Vor Frue Kirke) Domkirkepladsen 2, Haderslev
Familieandagt med spisning En lille halv time med sang, fortælling og sjov i Domkirken, og bagefter nem aftensmad pasta og kødsovs med grønt i Legestuen (ingen tilmelding). Kom som I er. Maden koster 30 kr. for voksne og er gratis for børnene. Man kan betale med MobilePay eller kontant. Man kan liste hjem, når man har brug for det. Vi er senest færdige kl. 19. Yderligere info: www.hado.dk/krummer

Lav dit eget instrument

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 18.
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Lav dit eget instrument! Måske et slag- eller strengeinstrument, en lille fløjte, kastagnetter, rasler eller claves. Vi går ombord i værkstedets materialer og slipper fantasien løs.

Alder: 18
Pris: (Entré: Entre 50 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Museum Sønderjylland - Arkæologi Haderslev Dalgade 7, Haderslev
Kan man overhovedet tale om en dansk bygningskultur? Grænseløs Påvirkning vender denne diskussion på hovedet. Bygningskulturen er et eksempel på, at det vi opfatter som dansk ikke kunne eksistere uden påvirkning fra udlandet. To af landets mest fremtrædende personer på restaureringsområdet, arkitekt Lars N. Bock fra Arkitektskolen i Aarhus og restaureringsarkitekt Jørgen Overby, giver i et foredrag eksempler på, hvordan udenlandske arkitekturstrømninger altid er til stede i deres arbejde.

Lars N. Bock har haft egen tegnestue og bl.a. arbejdet hos tegnestuen Inger og Johannes Exner. Bock har gennemført et utal af projekter, forsket og publiceret bredt om dansk bygningskultur.

Fra 1994 har han været lektor på Arkitektskolen i Aarhus. Jørgen Overby har tegnestue i Gram, og han har restaureret vigtige dele af den danske arkitektoniske kulturarv gennem flere årtier og bl.a. stået for genopførelsen af et af landets fineste renæssancehuse, herregården Sparresholm ved Næstved.

Kom i god tid og se udstillingen Grænseløs Påvirkning – dørene åbner kl. 18.30

Kvindekoret

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 19-20.
Øsby Kirke Øsby Kirkevej 11, Haderslev

Kristian Lilholt trio

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 160 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sønder Starup Kirke Starup Kirkevej 30, Haderslev
Tirsdag den 25. februar kl. 19.30 får vi besøg af Kristian Lilholt trio. I mere end 10 år har trioen rejst i danske kirker med deres og Kristians sange alle sange med et medmenneskeligt indhold, og en stor del af sangene er klart relateret til kirkerummet. Vi kommer sikkert også til at høre en af KLs mest kendte sange: Hvor går vi hen, når vi går? 35 års professionelt musikerarbejde fornægter sig ikke billetten.dk

To minutters stilhed

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 10.
Pris: (Entré: 70 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Jomfrustien 28, Haderslev
Tysk drama, der starter med en spontan solidarisk reaktion hos nogle elever i efterkrigstidens Østtyskland i 1956, men som ender med at tiltrække sig opmærksomhed fra toppen af regeringen. Filmen bygger på virkelige begivenheder.

De forbandede år - Danske undertekster

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 15.40 & 20.
Pris: (Entré: 120 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Jomfrustien 28, Haderslev
Dansk drama om en velhavende familie, som under besættelsen i 1940 påbegynder et samarbejde med besættelsesmagten, som dog resulterer i store brud i familien. Filmen er instrueret af Anders Refn.

Onkel

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 15.50.
Pris: (Entré: 100 kr) Køb/bestil billet
Kosmorama Haderslev Jomfrustien 28, Haderslev
Dansk drama om en ung kvinde, Kris, der driver et mindre landbrug med sin invalide onkel. Kris opdager dog, at der et liv udenfor gården, hvorefter en masse nye spørgsmål melder sig. Instrueret af Frelle Petersen.

Vælg periode

Vælg genre