Viser 8 events i Haderslev Kommune mellem 20. mar. og 18. apr. 2019

SMUK Solistkoncert

Tor. d. 21. marts 2019, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 125 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Kulturhus Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
Solister: Louise Pape, sopran Andreas Clemmensen, basun Varighed 2 timer adgang fra kl. 19.00.

Band Dylan på Gram Slot

Tor. d. 21. marts 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 150-249 kr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Gram Slotspark Slotsvej 54, Gram
Band Dylan (så godt som) d. 21 marts 2019 kl. 20.00. Det er som regel noget nær umuligt at skaffe billetter til mandens koncerter, men nu er chancen der ikke for at opleve his Bobness selv live, men det er tæt på: Landets måske mest intense Dylan-fortolkere, Band Dylan, kommer torsdag d. 21. marts til Gram Slot med deres helt personlige bud på Dylans musik, hans historie og alle hans op- og nedture gennem 60 år som scenekunstner. Der bliver ikke bare tale om en koncert med nogle af Dylans mest elskede numre, men et fascinerende koncert-foredrag, hvor den livslange dylanolog Thomas Ubbesen, som fortæller, opruller historien om Bob Dylans dramatiske liv, kunst og karriere.

Køb billet her: https://www.ticketmaster.dk/event/band-dylan-billetter/460027

The Kilkennys

Lør. d. 23. marts 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 295) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Den Holstenske Lade Slotsvej 54, Gram
Glæd dig til en festlig koncert med det fantastiske irske folkeband The Kilkennys. Oplev den autentiske irske stemning, når bandet forvandler traditionelle irske-keltiske toner til fængende moderne irsk popmusik. Glæd dig til en festlig koncert med det fantastiske irske folkeband The Kilkennys. Oplev den autentiske irske stemning, når bandet forvandler traditionelle irske-keltiske toner til fængende moderne irsk popmusik. Helt eksklusivt kan du som abonnent købe din koncertbillet til en særlig pris - men kun for en begrænset periode. Tag med til en betagende musikalsk aften i selskab med den internationale anerkendte kvartet.
ARRANGØREN OPLYSER
Teknisk arrangør er CSB Island Entertainment. Medbring din tilsendte billet i udprintet form. Der er tale om nummererede siddepladser.
Dørene til koncerten åbner kl. 19.00. Tilkøber du buffet starter arrangementet kl. 18.00.

Pris:
Koncert: Kr. 295,- (+gebyr)
Koncert og buffet: kr. 490,- (+ gebyr)

Køb billet her:

https://nembillet.dk/42833/The_Kilkennys_paa_Gram_Slot
Pris: (Entré: 305 kr) Køb/bestil billet
Tørning Mølle Tørningvej 6, Tørning, Vojens
Tørfisk er god til at komme ud over scene kanten, og de berører hverdagens emner på en drilsk, lettere pirrende måde, så man selv føler sig midt i hele sceneriet. Det foregår på en spændende, munter, ironisk, god og sober måde m vestjysk charme, der får gang i latter musklerne og man kommer i opløftet stemning.

Publikum kan glæde sig til en stor ægte musikalsk oplevelse.

Til koncerten hører du mange af Tørfisks kendte numre, men Tørfisk vil også krydre koncerten med nogen af deres nye numre

Talent- & Frivilligheds Award 2019

Fre. d. 29. marts 2019, kl. 17.30.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Haderslev Idrætscenter Stadionvej 5, Haderslev
Unummerede siddepladser.
Pris: (Entré: 80 kr // Medlemmer og studerende: 50 kr)
Kunsthal 6100 Gravene 12, Haderslev
Gry Bagøien er en tindrende stjerne i den danske musikundergrund. Nu har du chancen for at opleve hende i Kunsthal 6100 med projektet Perlemor! Billedkunstner Rikke Benborg leverer et dragende visuelt tapet, som åbner nye landskaber i musikken.

Die Herren

Fre. d. 12. april 2019, kl. 20.30.
Pris: (Entré: 195) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Den Holstenske Lade Slotsvej 54, Gram
Drengene har fra det det første undseelige sekund - siden de i 1991, så et lille lysglimt i U2's musik - været i bevægelse mod noget større! Større forståelse for U2's musik og for at skabe den bedste koncert. Die Herren har fra det det første undseelige sekund - siden de i 1991, så et lille lysglimt i U2's musik - været i bevægelse mod noget større! Større forståelse for U2's musik og for at skabe den bedste koncert. Større musikalsk spændvidde. Større indlevelse i hvad publikum ønsker - og for hver gang, at gøre en Die Herren-koncert til noget større - selv i de mindste sammenhænge!

Det er ikke nødvendigvis kun et spørgsmål om mange og store højttalere, lamper og skærme - men i lige så høj grad et spørgsmål om nærvær og kontakt til publikum.

Et spørgsmål om opfindsomhed, intuition - og om at gribe nuet, krydret med ydmyghed, humor, fandenivoldsk nerve - og så selvfølgelig - dygtighed og overskud.

Efter mere end et kvart århundrede med U2's fantastiske sange har Die Herren fundet deres egen formel på at løfte sangene yderligere, så de opstår i en ny dimension i Die Herrens univers - men altid uden at miste deres særlige U2-kerne og -nerve!

Die Herren har den fordel, at de kan det med deres koncerter - som U2 ikke kan mere i kraft af deres størrelse og popularitet - nemlig lade publikum komme meget tæt på, og få musik og band helt ind under huden.

Nærkontakten er essentiel for at skabe den bedste koncert!

Die Herren skaber selve braget - eksplosionen i spændingsfeltet mellem orkester og publikum - Et U2-BigBang!

Og det gnistrer og brager, når Die Herren går scenen. De allerbedste U2-sange gennem snart 40 år sat sammen til et koncertforløb hvor publikum ikke på noget tidspunkt lades i stikken - men inkluderes og beriges!

Livet er for kort til dårlige koncerter!

PRIS:
Koncert kr. 195,- ex. gebyr
Buffet kr. 190,- ex. gebyr
Stående koncert

Køb billet her:

https://gramslot.billetexpressen.dk/event/sheet/die-herren-ved-gram-slot-8BCBFC6CFF9641F483FB14564F3F4BAC

Påskekoncert

Man. d. 15. april 2019, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 50-100 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Haderslev Domkirke (Vor Frue Kirke) Domkirkepladsen 3, Haderslev
Haderslev Domkirkes Pigekor opfører værket "Stabat mate" (latin for "Den sorgfulde moder"). Værket er komponeret i 1736 af G.B. Pergolesi, og blev hans sidste værk, da han døde kort efter færdiggørelsen i en alder af bare 26 år. Musikken klinger fantastisk for netop pigekor og strygere, og beskriver dén smerte Maria oplevede, da hun så sin søn dø på korset. Teksten "Stabat mater" er sat i musik utallige gange i musikhistorien, men for mange står Pergolesis værk som referencen. Varighed: 45 min. Medvirkende: Solister fra koret Strygere fra Sønderjyllands Symfoniorkester Jonas Hellesøe Nielsen, orgel THOMAS BERG-JUUL, DIRIGENT

Vælg periode

Vælg genre