Viser 4 events i Haderslev Kommune mellem 21. feb. og 22. mar. 2018

Pris: (Entré: Kr.250.) Køb/bestil billet
Starup Kirke Starup Kirkevej 30, Haderslev
Musikalsk møde mellem tango, den klassiske og nye eksperimenterende musik, bundet sammen af sangskrivningen og fortællingen. Billetter på www.billetten.dk eller ved indgangen. Dørene åbnes kl. 18.30. Samtlige medvirkende:

Steffen Brandt, kendt fra det danske band TV2

Andrea Pellegrini, prisbelønnet dansk mezzosopran

Bjarke Mogensen, landskendt accordeonvirtuos

Josefine Opsahl, medlem af det eksperimenterende ensemble WE like WE

Thea Vesta Pedersen, kendt fra ensemblet Lydenskab

The Beatles Story

Lør. d. 10. marts 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 259 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Kulturhus Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
Historien om verdens største band. Dato: 10.03.2018 kl. 20.00. Varighed: 2 timer inkl. pause. Historien om The Beatles i ord og musik. 1 fortæller 6 musikere 2 sangere. YEAH YEAH YEAH. Arrangør: Willys Kaffeklub.

Magtens Korridorer

Fre. d. 16. marts 2018, kl. 21.
Pris: (Entré: 260-310 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Kulturhus Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
Fredag den 16. marts 2018 kl. 21.00. Sidde og ståpladser. Magtens Korridorer - et rockeventyr. I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet 'Friværdi', og da startede det, der skulle blive et rockeventyr. Med enorm succes indtog de fem herrer i folkets hjerter med en række sange der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Anmelderne anvendte ord som 'Magtdemonstration' og 'Dansk Rocks Nye Magthavere'. Siden har fulgt fire yderligere original-albums samt en opsamling med greatest hits. Bandet har turneret heftigt gennem alle årene, og er nu etableret massivt på den danske livescene. De har besøgt danske klubber og festivaler mange gange med et til stadighed større publikum fra gang til gang. Måske fordi koncerterne altid ender som én stor fest med et band, der tager sit publikum i hånden og giver det et pusterum fra hverdagen

Middag og Beatles forever koncert

Lør. d. 17. marts 2018, kl. 18.
Pris: (Entré: 495,-)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Årøsund Badehotel Ved Færgegården 1, Årøsund, Haderslev
Middag & Beatles Forever koncert. Lørdag d. 17. marts danner Aarøsund Badehotel den hyggelige rammen for en aften med lækker mad og sprøde Beatles-toner. Det sker når sangerinden Karoline Budtz og guitaristen Søren Bødker Madsen går på scenen med deres Beatles Forever-koncert. Karoline Budtz og Søren Bødker Madsen har for længst vist, at når det kommer til Beatles-fortolkninger, så er de i en liga for sig. De to er de musikalske hovedkræfterne i to tv-serie om Beatles' musik, som har været vist på DRTV og nu er afsat til hele Skandinavien. Denne aften giver de en forrygende koncert med fortællinger om og fortolkninger af navnlig McCartneys udødelige sangskat. McCartney-hits som Yesterday, Hey Jude og Lady Madonna bliver taget under kærlig behandling. Men John Lennon og George Harrison dukker også op til festlighederne..

Vælg periode

Vælg genre