Viser 3 events i Haderslev Kommune mellem 20. feb. og 20. mar. 2020

Stegt flæsk & John Mogensen LIVE

Fredag den 28. februar 2020, kl. 18.30.
Pris: (Entré: Mad & Musik 300 kr, Entrébillet uden mad 200 kr) Køb/bestil billet
Haderslevhus Slotsgade 33, Haderslev
God Mad & God Musik! Kom med på en kulinarisk og musikalsk rejse i vor tidslomme: Stegt flæsk, gammeldags æblekage og 2 x 45 min. musik: Karsten Loft og Brian Thomsen underholder med anekdoter og viser af John Mogensen. To mennesker på en strand, Fut i fejemøjet, Sidder på et værtshus, Der er noget galt i Danmark, Nina kære Nina, Erik Oluf Andersen, Så længe jeg lever, Du ser mig når jeg kommer - alle sange, som næsten enhver kan nynne med på. Og alle sange fremtryllet af folkekunstneren JOHN MOGENSEN
Pris: (Entré: 185 kr børn 75 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Tørning Mølle Tørningvej 6, Tørning, Vojens
En sjov og anderledes forestilling hvor vi improviserer og du får mulighed for at få luftet stemmebåndet og være med aktør i fortællingen. Kom og træn din stemme med en omgang stemmegymnastik hvor vi trækker vejret helt ned i tåspidserne.
Hver fugl synger med sit næb og hver stemme har sine unikke kvaliteter.
Stemmen skal bruges frit og gerne sammen med andre, - det giver gode tale vaner, skærper dit nærvær og styrker fællesskabet.
Stemmetræning er en god og sjov måde at være sammen på uanset din alder og sangerfaring.

Tag din mor og kæreste i den ene hånd og børnene i den anden og lad os mødes til liflige toner og skøn musik på sangens vinger.

Improvisationsforestillingen byder på iørefaldende musik udført af professionelle sangere og pianist Fra Ministry of Music, Nete Nørgaard - Nielsen og Naja Månnson.

Nete er født og opvokset i Hammelev og er privat uddannet sanger.

Naja Månnson er uddannet sanger fra det Fynske Musikkonservatorium. Naja er en dygtig sanger og en formidabel skuespiller med en stor og fyldig stemmen og et scenisk talent i liga med Dirch Passer.

Nyd denne lækre koncert siddende ved caféborde, med et glas vin, en øl eller vand. I pausen kan der købes kaffe med småkager.

Billetter voksne kr. 185 og børn kr. 75 bestilles på 7450 7450 eller mail KLIK HER

Bal med PetMic's

Lørdag den 14. til lørdag den 21. marts 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 250/120)
Haderslevhus Slotsgade 33, Haderslev
PetMic's er tilbage og spiller op til dans til Bal på Haderslevhus. Fest for danseglade voksne - både par og singler. Der serveres buffet (tagselv bord: Tilmeld via sms til 25322825) Dans til live-musik fra kl. 20.30-01.30. (Drop in: 120 kr.).

Vælg periode

Vælg genre