Viser 148 events i Haderslev Kommune mellem 28. feb. og 28. mar. 2020

Babysalmesang

Onsdag den 4. marts 2020, kl. 09-11.
Øsby Kirke Øsby Kirkevej 11, Haderslev

Børnebørnenes Madværksted

Onsdag den 4. marts 2020, kl. 16.30.
Pris: (Pris: 240 kr)
Sundhedscenter Haderslev Clausensvej 25, Haderslev
Et sjovt madkursus for børn og deres bedsteforældre. Målgruppen er børn i 4-6 klasse og deres bedsteforældre, der er 8 børn og 8 bedsteforældre på hvert hold. prisen er Kr. 240,- for 4 gange madværksted.

Slægtscafé

Onsdag den 4. marts 2020, kl. 19.
Pris: (Fri entré)
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Her er alle rigtigt hjerteligt velkomne. Du kan f. eks få hjælp til dit arbejde af erfarne slægtsforskere. Det kan f. eks. være hjælp til tydning af en gotisk tekst, hjælp til søgning på nettet i kirkebøger, folketællinger eller andre arkivalier.

Sikke et vejr

Torsdag den 5. marts 2020, kl. 10.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Gram Bibliotek Stadionvej 15, Gram
Børneteatret Du Milde Himmel opfører forestillingen " Sikke et vejr", en komisk og poetisk forestilling for de mindste. Line Svendsen tager børnene med på en rejse gemmen de fire årstider. Forskellige dyrevenner dukker op undervejs, men de opfører sig ikke altid som man regner med.

Til dette arrangement skal der bestilles billet til de deltagende børn.

Alder: 2-6 år
Pris: (Entré: 30 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
HK Haderslev A D Jørgensen Vej 2, Haderslev
Hvorfor forsvandt Nordboerne? Var det klimaændringer, sygdomme, konflikter med eskimoerne eller udvandrede de bare til sidst? Der vil blive fortalt om, hvordan Nordboerne levede og tilpassede sig forholdene i ca. 450 år i Grønland. Biolog Uwe Lindholdt. Nordboer, klimaændringer i Arktis og Grønlands natur

Grønland, verdens største ø, har oplevet 3 eskimoiske og en nordisk indvandring, og med den sidste blev Grønland herpå en del af det norske og senere dansk-norske rige. Hvorfor forsvandt Nordboerne? Var det klimaændringer, sygdomme, konflikter med eskimoerne eller udvandrede de bare til sidst? Der vil blive fortalt om, hvordan Nordboerne levede og tilpassede sig forholdene i ca. 450 år i Grønland. Hvilke optegnelser findes der om Nordboerne, og hvilke arkæologiske fund har man gjort, og hvad fortæller de om deres tilværelse og forsvinden?

Der fortælles desuden om tidligere og nuværende klimaændringer i Grønland og hvordan det har påvirket og i dag påvirker mennesker og dyr og planter. Hvem bliver taber og vinder ved et varmere klima i Grønland?

Naturen i Grønland er arktisk, hvilket betyder skovløst og under 10 grader i gennemsnit i juli måned. Der fortælles om, hvordan de grønlandske dyr og planter har tilpasset sig til det barske arktiske miljø, men også hvordan de er sårbare over for menneskelige påvirkninger bl.a. i form af jagt, forurening og klimaændringer. Den korte men intense sommer præges af mange smukke blomster tilpasset det arktiske klima. Isbjørnen er det største rovdyr og er om noget dyr indbegrebet af det vilde dyreliv. Den hvide isbjørn pryder Grønlands rigsvåben som symbolet for et vidtstrakt land, der også rummer andre særprægede dyr som moskusoksen, narhvalen, hvalrossen og spændende fugle.

Arrangør: HK Seniorer Haderslev

Menighedsrådsmøde

Torsdag den 5. marts 2020, kl. 17-18.
Øsby Kirke Øsby Kirkevej 11, Haderslev

Kransekge

Torsdag den 5. marts 2020, kl. 18-21.40.
Pris: (Pris: 200 kr) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fællesskolen Hammelev Sct Severin, afd. Hammelev Hammelev bygade 18, Hammelev, Vojens
Arrangør: FOF Haderslev
V/ John Bramsen. Lær at bage kransekagen til din næste fest eller til årets højtider vi laver en kransekagetop og sprøjter den med æggehvideglasur, vi laver nøddehorn eller kransekagekonfekt og afpynter det hele

Ægteskabsaften

Torsdag den 5. marts 2020, kl. 19.
Pris: (Fri entré)
Ansgar, Haderslev Missionshus, Indre Mission Højgade 1, Haderslev
Fritidskonsulenter i IM's familiearbejde Inger og Per Larsen, Skive, taler over emnet "Kommunikation i ægteskabet!".

Drop-in Sangaften

Torsdag den 5. marts 2020, kl. 19.30-21.30.
Øsby Kirke Øsby Kirkevej 11, Haderslev
I aften og igen d. 5. marts og d. 30. april, vil der være Drop-in Sangaftener i Sognehuset. Jacob Hansen er tovholder, og vi vil synge sange fra Højskolesangbogen, DGI sangbogen og Salmebogen. Aftenen er gratis, og der vil være kaffe/te og lækkerier. Kom og vær med til en hyggelig sangaften

International Kulturaften for Kvinder

Fredag den 6. marts 2020, kl. 18.
Pris: (Fri entré)
Varbergparkens Mødelokaler Varbergvej 51, Haderslev
Vi medbringer selv smagsprøver fra vores hjemegn - lidt mad, brød, en kage eller en smagsprøve på et ret, som du selv holder af. Der serveres kaffe, the og vand. Drikkevarer derudover har vi også. Det er gratis at deltage. Alle kvinder er velkomne.

Vælg periode

Vælg genre