Viser 5 events i Haderslev Kommune mellem 12. dec. 2017 og 10. jan. 2018

Pris: (Fri entré)
Bispen Aktivitetshus Bispebro 3, Haderslev
Der findes intet uhelbredeligt, men en højere kraft, der kan hjælpe alle mennesker. Den er en del af alle religioner. Denne gamle viden bør mennesker kende igen, når de søger hjælp og helbredelse. Grundlaget er Bruno Grönings lære.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Haderslev Bibliotekerne Bispebroen 3, Haderslev
Foredraget, hvor en mand tager bladet fra munden og afslører de dybeste hemmeligheder om sig selv og andre mænd. Hvad sker der bag manden? Og sker der overhovedet noget? Hvordan skal du tyde hans smser? Og hvorfor kan sex løse alle problemer, når samtalen er gået i stå? Bliver du gang på gang frustreret over din mands reaktioner eller har du ledt efter Mr. Right i årevis? Nu kommer foredraget, der giver dig gode råd til, hvordan du tiltrækker en mand, forfører ham, beholder ham og kommer af med ham på en god måde.

Kvinde, kend din mand er et foredrag, der kommer ind på, hvorfor nogle mænd ikke tør binde sig til en kvinde, og hvorfor andre mænd frygter at blive forladt. Den røber, hvorfor alle mænd er vilde med porno og har lyst til sex med alle kvinder. Den afdækker mænds ubehag ved al for megen sniksnak og forklarer, hvorfor mænd på hele planeten har samme store glæde ved at holde sit eget lem i hånden.

Køb dine billetter her
Pris: (Fri entré)
Bispen Aktivitetshus Bispebro 3, Haderslev
Der findes intet uhelbredeligt, men en højere kraft, der kan hjælpe alle mennesker. Den er en del af alle religioner. Denne gamle viden bør mennesker kende igen, når de søger hjælp og helbredelse. Grundlaget er Bruno Grönings lære.

Højskoleaften

Ons. d. 10. januar 2018, kl. 19-21.
Halk Kirke Halkvej 50, Halk, Haderslev
HØJSKOLEAFTENER - foregår 5 onsdage i det nye år kl. 19.30 i Præstegårdsladen. Aftnerne arrangeres i samarbejde mellem Lokalhistorisk Forening og menighedsrådet. 10. januar - Lederen af Hospice Haderslev fortæller. (Lokalhistorisk Forening.) 17. januar - Fhv. fængselsbetjent Arthur Ernst, Starup fortæller (Menighedsråd) 24. januar - Lennart Madsen Haderslev Museum fortæller. (Lokalhistorisk Forening.) 31. januar - Domprovst Torben Hjul Andersen, Haderslev: Den krogede vej fra Himmerland til Sønderjylland. (Menighedsråd) 7. februar - Menighedsråd HUSK: Medbring selv kaffekurv

Ghostwalk på Gram Slot

Fre. d. 5. januar til lør. d. 22. december 2018, kl. 20.30.
Pris: (Entré: 60,00)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Gram Slot Slotsvej 54, Gram
Mørket sænker sig over det gamle slot, fortiden bliver levende, i spøgelsernes verden er alt muligt. Fra kælder til kvist, sætter vi levende lys op for at jage skyggerne på flugt, mens vi går rundt og fortæller om de grever og grevinder, der har boet på Gram Slot og spredt skræk og rædsel blandt tjenestefolkene. Vi fortæller også om nogle af de uforklarlige hændelser, der er sket de sidste par år.

Mest egnet til for børn over 10 år - og voksne!

Fredage kl. 20.30* på slottet
*Undtagen ved messer og andre større arrangementer -

I sommerperioden uge 27 - 32 er der ghostwalk hver dag kl. 20.30 på slottet.
Turen tager ca. 1 time.

Pris DK 60,00. ( I sommerferien er prisen 50,- & 25,- for børn)
OBS! Kontant betaling og MobilePay

Tilmelding er nødvendig på telefon +45 74 82 00 40

Vælg periode

Vælg genre