Viser 1 event i Haderslev Kommune mellem 20. mar. og 18. apr. 2019

Aftenjazz med Arosia feat Ann Farholt

Fre. d. 22. marts 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 100-300 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Haderslev Bibliotekerne Bispebroen 3, Haderslev
Jazz på månen - skal du med?. AROSIA af mange kaldet "Århus Byorkester" startede helt tilbage i efteråret 1958 som "Århus Fodvarmere" med ganske unge musikere, der havde lysten og spillegejsten indenfor den traditionelle jazzgenre. I de første år af orkestrets levetid spillede man lystigt i datidens mange jazzklubber i det ganske land og foretog flere ture til udlandet. bl.a. til Tyskland, Holland og Grønland. De ældste medlemmer i orkestret påstår stadig hårdnakket, at man spillede samtidig med The Beatles i Hamborg!?

Orkesteret har med charme og musikalitet igennem 50 år spredt jazzmusik og guldkorn som bølgen blå fra Aarhus-bugten via hovedlandet og de danske øer til Grønlands kolde kyster, det halve Europa, lidt mindre Amerika og en del valfartende Hongkonger i øst.

Jo Der er fuld fart på de 7 yngre og ældre herrer i Arosia, som i aftenes anledning suppleres af sangerinden Ann Farholdt, som vi tidligere har oplevet her i Haderslev Jazzclub, hvor hun er kendt og elsket for sin store musikalitet, personlighed og swingende facon.

Musikken starter kl. 20.00, dørene åbnes kl. ca. 19.30.

Spisning starter kl. 18.00, dørene åbnes kl. ca. 17.30.

Der kan bestilles mad og billetter ved vore arrangementer eller hos Ove Winge-Petersen langdraet@dlgtele.dk eller telefon +45 60 93 56 13 senest 17. marts 2019

Vælg periode

Vælg genre