Viser 4 events i Haderslev Kommune mellem 22. aug. og 20. sep. 2019

Sinne Eeg Kvartet

Fredag den 23. august 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 80 kr)
SG25 Slotsgade 25, Haderslev
I forbindelse med Jazz i Trekanten, gæster Sinne Eeg Kvartet Slotsgade 25! Betagende vokaljazz med en af Danmarks største kvindelige sangere. Sinne Eeg er et af de stærkeste bud på en dansk jazzsanger med internationalt format. Med sikker intonation, stærk rytmisk sans og en charmerende sceneoptræden betager hun publikum i det meste af verden. Hun er en mesterlig fortolker af den amerikanske sangskat, men synger også mange af sine egne kompositioner, hvor et tydeligt islæt af skandinavisk melankoli kommer til udtryk.

Der kan købes billetter på billetto: https://billetto.dk/e/sinne-eeg-kvartet-billetter-371526

A Loft Quartet

Lørdag den 24. august 2019, kl. 16.
Pris: (Entré: 80 kr)
SG25 Slotsgade 25, Haderslev
I forbindelse med Jazz i Trekanten, gæster A Loft Quartet Slotsgade 25! A Loft Quartet er et skandinavisk band som spiller akustisk moderne jazz. Musikken kan beskrives som pulserende og legefuld med melodierne i fokus - originale kompositioner med strukturerede akkordprogressioner og grooves der søger efter at tage lytteren på en rejse gennem glæde, sorg og melankoli. Bandets lyd er et distinkt og varieret landskab bestående af de fire musikere som smelter sammen til én samlet klang.

Du kan købe billet på billetto: https://billetto.dk/e/a-loft-quartet-billetter-371530

Brødrene Fryland

Søndag den 25. august 2019, kl. 15.
Pris: (Entré: 80 kr)
SG25 Slotsgade 25, Haderslev
I forbindelse med Jazz i Trekanten, gæster Brødrene Fryland Slotsgade 25! Brødrene Thomas og Andreas har trådt deres barnesko i Haderslev. Nu er de begge blandt den danske Jazzelite og har begge to fuldt tryk på karrieren. Thomas har læst på Royal Conservatory of The Hague og har efterfølgende haft en lang succesfuld karriere som trompetist med mange pladeudgivelser. Andreas er en af de absolut flittigst brugte jazztrommeslagere på den københavnske musikscene. I 2013 vandt han en DMA med Aske Drasbæk Group for 'Årets Nye Jazznavn. Brødrene Fryland har allieret sig med to lokale jazzmusikere som i den grad markerer sig i det Sønderjydske og ikke mindst i Haderslev. Pianisten Rasmus Løhne Nielsen er uddannet fra Århus Musikkonservatorium og bor nu i Haderslev hvorfra han rejser ud som freelancepianist foruden musiklærerjobbet i Haderslev Musikskole. Jesper Ry er efter mange år som freelancebassist vendt tilbage som musikskoleleder i Haderslev Kommune. Jesper optræder jævnligt med bl.a. Martin Schack, Sinne Eeg og Kenn Lending. Glæd jer til ren musikalsk oplevelse med denne Haderslev All Star Kvartet.

Du kan købe billet på billetto: https://billetto.dk/e/brodrene-fryland-billetter-371532

The Supreme Court feat. Joseph Agami og Elijah Logos

Lørdag den 24. til lørdag den 31. august 2019, kl. 21.
Pris: (Entré: 80 kr)
SG25 Slotsgade 25, Haderslev
I forbindelse med Jazz i Trekanten, gæster The Supreme Court Slotsgade 25! Det Københavnske musikkollektiv The Supreme Court leverer et unikt musikalsk festfyrværkeri med original mash-up mellem hiphop, soul og jazz. Med klare referencer til kunstnere som J-Dilla, Thelonious Monk og Eddie Harris blander bandet funky beats med jazzede klange og knivskarpe rap-tekster. The Supreme Court har de seneste år markeret sig på de danske scener med et sprudlende og energisk livekoncept med skiftende solister. Til denne aften har The Supreme Court medbragt to generationer af rappere fra den københavnske hiphop undergrund: Joseph Agami AKA Dark Mafer er en hardcore hiphop kunstner med en baggrund i både jazzrap genren og Drum & Bass/Jungle. Han er aktuel med udgivelserne "The Art of Invisibility" og "Kasteløs" udgivet på det uafhængige pladeselskab Camarilla med den faste samarbejdspartner Canna Man. Elijah Logos med det borgerlige navn Elias Jensen er nevø til Joseph Agami og søn af Al Agami, og har i den grad hiphop i blodet! Trods sin unge alder er han allerede et af de hotteste upcoming hiphop navne, og ligesom resten af Agamifamilien en mester i freestyle-rap og historiefortælling. I 2018 udgav Elijah Logos sin debutplade, "Get Some Shine" med sit band Yo Means No.

Du kan købe billet på billetto: https://billetto.dk/e/the-supreme-court-feat-joseph-agami-og-elijah-logos-billetter-371531

Vælg periode

Vælg genre