Viser 2 events i Haderslev Kommune mellem 21. jan. og 19. feb. 2019

Pris: (Entré: 120 kr. Studerende 50 kr.)
SMUK koncertfond Louisevej 7A, Haderslev
Alle gode gange tre siger Jomfru Fanny Bigband når det igen er lykkedes at få Miriam Mandipira lokket til landsdelen. Koncert med Jomfru Fanny Bigband dirigeres af Jens Klüver, Aarhus. Miriam Mandipira blev Årets Blues Navn" i 2016. Alle gode gange tre siger Jomfru Fanny Bigband når det igen er lykkedes at få Miriam Mandipira lokket til landsdelen. Det sker til en koncert sammen med Jomfru Fanny Bigband hvor Jens Klüver skal holde dirigentstokken.

Miriam Mandipira, der blev "Årets Blues Navn" i 2016 gæster SMUK-huset i Haderslev. En perfekt ramme om koncerten, hvor lyden af Mandipiras fantastiske stemme nok skal komme til sin ret.

Hendes kraftige, soulede og jazzede stemme rammer alle registre inden for bigband-genren.

Hun kommer fra Zimbabwe og har sunget som professionel i over 20 år. Hun er nu bosat i Danmark og har turneret med DR Bigband samt en lang række traditionelle jazzbands med stor succes.

Hendes dybfølte måde at bruge sin fantastiske stemme på, ja - det skal bare høres.

Det er tredje gang Miriam Mandipira gæstede Jomfru Fanny Bigband. Tilbage i 2015 trak hun fulde huse og gav os en mindeværdig oplevelse af de helt store ved en koncert i Haderslev.

At det lykkes skyldes i høj grad Jens Klüver, der har en uovertruffen kontaktflade inden for jazzen. Hvad han kan af historier og anekdoter, hvad han ikke kender af musikere rundt om i verden og ikke mindst den erfaring han har med at spille og skrive musik, ja det kan der skrives tykke bøger om.

Jens Klüver fejrer for tiden sin 70 års fødselsdag med en lang række koncerter i landet og koncerten her er blot én af mange, der understreger han mangeårige virke i branchen.

Jomfru Fanny Bigband kan love, at det bliver en spændende koncert i jazzens univers

NielsHP Trio med support Trio Jim

Fre. d. 8. februar 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 80 kr)
DSI Slotsgade 25 Ejsbølvej 27, Haderslev
Som en del af den landsdækkende Vinterjazz Festival arrangerer SG25 og HUR koncert med NielsHP Trio. Support er Trio Jim fra Haderslev Musikskole.

Vælg periode

Vælg genre