Viser 2 events i Haderslev Kommune mellem 15. nov. og 14. dec. 2018

Koncert med Paul Potts

Tor. d. 6. december 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 315-500 kr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Gram Slotspark Slotsvej 54, Gram
Paul Potts årets koncertoplevelse. D. 6. december 2018, kl. 20.00. Den syngende telefonsælger blæste alle omkuld, da han i 2007 fik sit gennembrud i tv-talentkonkurrencen Britains Got Talent. Mange husker især Paul Potts tv-performance med den smukke arie Nessun Dorma fra Puccinis opera Turandot, som virkelig viste, hvilken en fantastisk stemme Paul Potts har

Efter tv-programmet udsendte Paul Potts sit debutalbum, der tordnede op ad hitlisterne og indtog førstepladsen i ikke færre end 13 lande. I dag har albummet solgt 3,5 millioner eksemplarer, hvilket understreger Paul Potts stjernestatus.

I 2017 besøge han en lang række spillesteder i Danmark i anledningen af hans 10 års jubilæum og det blev en sand succes, hvor ca. 7000 gæster oplevede hans store stemme. Paul Potts havde i fantastisk oplevelse i Danmark og vender derfor tilbage i 2018

Dansk gæstesolist

Til koncerten er det ikke kun Paul Potts, som vi får glæden af. Han tager nemlig den danske gæstesolist Kirstine Bonde med. Hun er et stort musikalsk talent med mange forskellige genrer på cvet: pop, opera, operette, Lieder, viser og musicals. Hun har medvirket i en række store forestillinger såsom West Side Story, Evita, Flagermusen, Cosi fan tutte og Farinelli.

De vil ligeledes bliver akkompagneret af en dygtig pianist og sammen vil de underholde os med både engelske og danske juleklassikere samt duetter med de to solister.
Program:

Kl. 17.30 Dørene åbnes til slotsbuffet
Kl. 18.00 Slotsbuffet i Herregårdsstalden.
kl. 19.00 Dørene til den Holstenske Lade åbner, Slotsvej 56, 6510 Gram
kl. 20.00 Koncerten starter

Koncert 315,- kr., ekskl. gebyr
Koncert inkl. buffet kr. 500,- ekskl. gebyr

Koncert med Julie Berthelsen

Tir. d. 11. december 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 225-385 kr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Gram Slotspark Slotsvej 54, Gram
Julie Bertelsen julekoncerten Nordstjerne. D. 11 december. kl. 20.00
Julie Bertelsen byder indenfor til den stemningsfyldte julekoncert Nordstjerne på Gram Slot, hvor hun serverer skøn juletoner og varme fra julen i Danmark, Grønland og resten af verden.

Julie synger julen ind med gamle og velkendte sange, fortolket på en ny måde. Men også mindre kendte, men særligt smukke julesange har hun på repertoireret.

Julie Bertelsen har længe drømt om at lave denne julekoncert, og med varme personlige historier, sørger hun for, at vi kommer tættere på hinanden. For hende er julen og juletiden særlig betydningsfuld, da den for hende står for næstekærlighed, hjertevarme, og samling af familien.
Glæd dig til en intim aften, hvor Julie Bertelsen med sikker og kærlig hånd fører dig ind i julens univers med sin smukke stemme, sit dejlige orkester og hendes dygtige korsanger. Sammen sørger de for at du går fra koncerten i den helt rette julestemning.

Gør aftenen helt perfekt og start med en lækker julebuffet inden koncerten.

Pris:
Koncert: 225,- (ex gebyr)

Koncert incl. julebuffet: 385,- (ex gebyr)

Kl. 18.00 Julebuffet
Kl. 19.30 Dørene til koncert åbnes
Kl. 20.00 Koncert

Vælg periode

Vælg genre