Viser 21 events i Haderslev Kommune mellem 20. okt. og 18. nov. 2019

Trio Miilmann - Thomsen - Rehling

Søndag den 20. oktober 2019, kl. 16.
Pris: (Entré: 140 kr Skoleelever og studerende 35 kr)
Slesvigske Musikhus Louisevej 7 A, Haderslev
Ulla Miilmann, fløjte; Henrik Dam Thomsen, cello og Tine Rehling på harpe spiller værker af Emil Kronke, Claude Debussy, André Jolivet, Per Nørgaard, Astor Piazzolla, Maurice Ravel og Jacques Ibert.

Koncert med Almost Irish - Irsk Folkemusik

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 190 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Tørning Mølle Tørningvej 6, Tørning, Vojens
Vi kan igen glæde os til at opleve de 4 musikalske brødre Rasmus, Alexander, Lukas og Jacob alle med efternavnet Nielsen på Tørning Mølle, når de fortolker den Irske folkemusik. Det bliver igen en stor oplevelse. Disse stærkt musikalske brødre blander flerstemmig sang, irske fløjter, guitarer, violin, tenorbanjo, bouzouki, mandolin, kontrabas og rammetrommer sammen til en imponerende helhed og noget af det tætteste man kommer på irsk musik i Danmark. Brødrene finder de gamle irske sange og melodier frem og fortolker dem ind i deres eget univers, men formår samtidig at bibeholde en brændende ægthed og en dyb respekt for traditionen.

Nyd denne lækre koncert siddende ved caféborde, med et glas vin eller en øl. I pausen kan der købes kaffe med småkager.

Billetter købes på 7450 7450 eller på hjemmesiden KLIK HER

Olsen på afveje

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 20.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Vedsted Landbohjem Tøndervej 73, Vedsted, Vojens
Olsen på afveje. Fra 12. September 2019 et halvt års tid frem, besøger sangeren sangskriveren, Allan Olsen hele 49 forsamlingshuse rundt om i Danmark. Allan siger selv om planen: Jeg har tilbragt det meste af livet med at passere igennem forbi. På vej til Næstved fra Slagelse, på vej fra Ribe til Flensborg, eller fra Fåborg til Nyborg. Gennem små landsbyer flækker, men som regel bare igennem forbi. Et 'Velkommen' skilt, øjeblikket efter, et skilt med 'Tak for besøget'. Og tit, når farten lovpligtigt er sænket, har vi sagt: - Wow, se det fine lille forsamlingshus dér. - Der ku' man måske ...

Nu kan nu vil man...

For fra nu af er det slut med bare at køre forbi. - Tværtimod. I et halvt år, vil Allan Olsen udelukkende holde ind spille for hoveparten af Danmarks befolkning, nemlig alle dem der bor i de små ofte oversete byer.

Der er mere end 1000 forsamlingshuse i Danmark, mange af dem trives blomstrer, med masser af aktivitet lokale arrangementer. Men efterhånden som udkanterne udfordres, lever nogle af dem et lidt for stille liv, det synes vi er en skam.

Allan Olsen hører med 20 udgivelser tusindvis af koncerter til blandt vore mest garvede anerkendte sangskrivere, har turneret overalt siden midt i 70'erne. Senest har han osse slået sig på prosaen, først med bestselleren, 'Tilfældigt Strejfet' fra 2015, i år med efterfølgeren, den ligeså succesfulde, 'Laksetrappen'.

'Laksetrappen' kredser blandt meget andet om livet som sanger, i karrierens begyndelse, på de små, ydmyge steder. Og det er netop forsamlingshusene i de helt små byer, der vil danne ramme om Olsens omfattende turné, fra efteråret 2019.

Jeg vil glæde mig til at komme ud møde folk, der hvor de bor.
Koncerterne foregår udelukkende i forsamlingshusene, i landsbyer, Allan Olsen aldrig før har besøgt

Rasmus Nøhr Duo

Fredag den 25. oktober 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 235 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Dato: 25.10.2019 kl. 20.00 - Dørene åbnes kl. 19.00 unummereret siddeplads. Rasmus Nøhrs nyeste album "Monas Butik" indeholder 10 historier om skæbner der fletter sig ind og ud af hinanden. Om hvor stor en rolle vi alle sammen spiller i vores lokale kvarter for mennesker der - hvis man evner, at iagttage og give sig selv plads til eftertænksomhed og være et nærværende menneske. Singlen Tænker For Meget - det første postkort fra albummet handler om et ungt par med få midler som venter deres første barn. Og når troubadouren og poeten tager fat - så afsløres der stor musikalsk tæft, instinktiv fornemmelse for melodi og evnen til at skrive en vedkommende og billedrig tekst. Sangen er pt blandt landets 20 mest spillede sange på danske radioer. Rasmus Nøhrs trademark er et legesygt og dagdrømmer-romantisk udtryk, som har fostret store hits som "Lige Nu og Lige Her", "Kysse Under Stjernerne" og "Sommer i Europa" samt alle de andre Nøhrklassikere, der efterhånden er blevet en del af den danske sangskat. Det er rørende underholdning fra start til slut, med masser af iørefaldende melodier. Til efteråret drager spillemanden ud i duo format, og besøger landet med en intim og nærværende setting, hvor publikum kommer helt tæt på. "

Bal med Nils & Bernd på Haderslevhus

Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: Mad og Musik 250 kr) Køb/bestil billet
Haderslevhus Slotsgade 33, Haderslev
Bal på Haderslevhus er for danseglade voksne - både par og singler. Billetten inkluderer en lækker middag kl. 19. Dans til live-musik fra kl. 20.30-01.30. Se menu. Nils & Bernd (tidligere Le Gabs)
Repertoiret er utroligt bredt og varieret med masser af 60'er og 70'er musik men også nutidens bedste numre fra både udenlandske og danske top kunstnere

Everybody's Talking

Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 245-440 kr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Den Holstenske Lade Slotsvej 54, Gram
Rocklegenden, Popdrengen Kongen af Ribe behøver efterhånden ingen nærmere introduktion. Når Billy Cross, Jimmy Bacoll Lars Maasbøl optræder sammen, er der garanti for en usædvanlig musikalsk oplevelse. På scenen er der tre barstole, tre mikrofoner et hav af guitarer
Blander man de dele med uovertruffet vokalarbejde, sublimt guitarspil venskabeligt mundhuggeri - så har man EVERYBODY'S TALKING

Rock-mania

Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 20.30.
Pris: (Entré: Standart 100 kr) Køb/bestil billet
Banehuset Industrivej 17, Sommersted
På denne rock aften, får vi besøg af de tre bands, The Road, Sugarcane og Viva La Wolfe. De repræsenterer på hver sin fede måde rock genren. Show start ca. 21.00.

Jomfru Fanny Big Band & Talentelever

Mandag den 28. oktober 2019, kl. 20.
Pris: (Fri entré)
Slesvigske Musikhus Louisevej 7 A, Haderslev
Jomfru Fanny Big Band inviterer talentelever fra Haderslev Musikskole indenfor i Slesvigske Musikhus til fælles koncert. Igen i år inviteres musikskolens rytmiske talentelever til at spille sammen med det kendte lokale big band fra Aabenraa. Det sker til en fælles koncert i musikhuset på Louisevej i Haderslev.

Musikskoleeleverne sidder med i orkestret, mens sangerne står i front og synger velkendte sange fra jazz- og big band-repertoiret.

Projektet er resultatet af et godt samarbejde mellem det lokale orkester og musikskolerne i området. Det er af stor betydning for eleverne, at de får mulighed for at prøve kræfter med så stort et ensemble

Jacob Dinesen 2019

Onsdag den 30. oktober 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 300 kr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Den Holstenske Lade Slotsvej 54, Gram
Dørene åbner kl. 18.00. Kørestol ledsager billetter kan købes gennem Ticketmaster Servicecenter på tlf. 70 15 65 65.

De efterladte // Koncert

Fredag den 1. november 2019, kl. 21.
Pris: (Entré: 80 kr / studerende 50 kr Billetter købes i døren)
Kunsthal 6100 Gravene 12, Haderslev
De efterladte synger november ind i Kunsthal 6100! Denne gang som 'forstærket duo' med Boi Holm som Peter H.Olesens og Michael Lunds tredjemand.

Vælg periode

Vælg genre