Viser 18 events i Haderslev Kommune mellem 20. mar. og 18. apr. 2018

Kirkekoncert med Kim Sjøgren og Stefan

Tir. d. 20. marts 2018, kl. 19.30.
Starup Kirke Starup Kirkevej 30, Haderslev
Koncert med den kendte og alsidige violinist Kim Sjøgren og vinderen af TVs Vidunderbarn 2017, Stefan. Følg med her på siden vedrørende billetkøb kryds i kalenderen.

Koncert med Tørfisk

Tor. d. 22. marts 2018, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 295 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Tørning Mølle Tørningvej 6, Tørning, Vojens
Tørfisk er god til at komme ud over scenekanten, og berører hverdagens emner på en drilsk, lettere pirrende måde. Det er spændende, munter, ironisk, god og sober vestjysk charme, der får gang i lattermusklerne og man kommer i opløftet stemning. Tørfisk er opkaldt efter "dabs", en tørret ising, der er den mest almindelige tørrede fisk på vestkysten, og de elsker af spise den. Orkesteret Tørfisk elsker også at få nye og gamle sange ud over scenekanten, og man ved aldrig om man sidder lige i skudlinjen, når orkesteret på drilsk vis, sender deres musik og sange ud over scenekanten. Tørfisks skæve, finurlige og vedkommende tekster afslører masser af fin sans for tilværelsens sjove sider, kombineret med friske melodier og med deres udadvendte optræden, er underholdningen på topplan med naturlig vestjysk charme, humor og ægthed.

Tørfisk består af:- Egon Kirk: Banjo, mandolin og sang.- Anker Hvid: Bouzouki, fløjte, Harmonika og sang.- Bent Bro: Guitar og sang.- Bent Kirk: Bas og sang.

Billetter købes på 7450 7450 eller www.toerning-moelle.dk
Gram Kirke Kirkealle 26, Gram
Troels Pedersen, sang, og Julia Tabakova, klaver og orgel, har sammensat et flot program med danske sange og salmer fra den nye samling Kirkesangbogen. Blandt andet med tekster af H.C. Andersen og Tove Ditlevsen og musik af Carl Nielsen. Gratis adgang.
Pris: (Fri entré)
Boldts Bar Lavgade 4, Haderslev
Kom med på en følelsesmæssig rejse, når Nicolai Goos krænger sjælen ud på boldts bar og synger om, hvordan livet kan tage en pludselig drejning og følelserne ved ikke at kunne finde grobund i kærligheden. Der var vil være blandet med historier fra eget og andres liv og langt det meste på dansk. Nicolai kommer oprindeligt fra Aalborg, men er flyttet til Aarhus for at udbrede sin musik. Han har 5 års erfaring som sangskriver og er klar til at dele ud af sit personlige repertoire, og mon ikke der også kommer et enkelt cover eller to?

Koncert: Heinrich Schütz - Matthäuspassion

Søn. d. 25. marts 2018, kl. 19.30.
Haderslev Domkirke (Vor Frue Kirke) Domkirkepladsen 3, Haderslev
"Historia des Leidens und Sterbens unsers Herrn und Heiland Jesu Christi nach dem Evangelisten Matthäus" Vor Frue Cantori Boris Jensen, evangelist Mirjam Lumholdt, dirigent Gratis adgang Heinrich Schütz' Matthæuspassion fortæller Jesu lidelseshistorie,. Som vi kan læse den hos evangelisten Matthæus. Det ca. 50 minutters lange værk ses som et tidligt højdepunkt i passions-genren. Evangelisten er fortælleren, og de forskellige personer, som dukker op i historien, besættes af kormedlemmer. Vi møder Jesus, Petrus, Pontius Pilatus, Pilatus' kone, Ypperstepræsten Caiphas og mange flere. Korets opgave er at indtage rollen som de forskellige persongrupper i lidelseshistorien: Ypperstepræster og skriftkloge, disciplene, jøderne, folkemængden. Med undtagelse af indgangs- og udgangssatsen er teksten til hele værket udelukkende bibeltekst, på smukkeste måde dramatiseret igennem musikken af Schütz. I 1666, da værket blev skrevet, var det mange steder forbudt at bruge instrumenter i fastetiden. Det gjaldt også "Dresdner Schlosskirche", hvor Schütz opførte Matthæuspassionen for første gang som en del af gudstjenesten på fastesøndagen "Judica". Derfor er hele Matthæuspassionen skrevet for kor a cappella - endda uden continuo-instrument

Skærtorsdagsrock med Kings Of Rock

Tor. d. 29. marts 2018, kl. 20.30.
Pris: (Entré: voksen 175 kr) Køb/bestil billet
Banehuset Industrivej 17, Sommersted
Kings of rock - danmarks ultimative party-rock band! dørene åbner kl. 20:30. koncertstart ca. 1 time senere.
Pris: (Entré: Standard 50 kr) Køb/bestil billet
Von Oberbergs Hus Slotsgade 22, Haderslev
Arrangør: Historie Haderslev
Oplev Pergolesis stemningfulde barokværk om Jomfru Marias sorg ved korsfæstelsen i historiske omgivelser i von Oberbergs Hus på Langfredag.
Pris: (Fri entré)
Boldts Bar Lavgade 4, Haderslev
Der er lagt op til en musikalsk oplevelse af de mere interessante, når Steffen Brix Trio går på scenen. Denne blændende gruppe ledes af Steffen Brix, der af mange regnes for en af landets mest talentfulde guitarister - både inden for jazz, rock og blues. Steffen Brix Trio spiller egne stilsikre kompositioner og jazzstandards i groovy forklædning. Der er derved tale om den stærkt amerikanske jazz/blues/rock tradition med fede riffs, temaer og forlængede soli på alle instrumenter - dette fremført på højt, internationalt niveau, der bevidnes af et imponerende cv, der omfatter navne som Mike Stern, Randy Brecker, Andrew Strong og Uffe Steen. Med Steffen Brix Trio kan du tillade dig at have forventninger til en koncert fremført med ekstraordinær spilleglæde, indlevelse og overskud

Jakob A - Koncert på Boldts Bar

Lør. d. 31. marts 2018, kl. 21.
Pris: (Fri entré)
Boldts Bar Lavgade 4, Haderslev
Jakob A - Aarhusiansk sangskriver der musikalsk boltre sig i grænselandet mellem folk, blues og rock - samtidig med at han prøver at holde den lyriske fane højt hævet. Med sig på scenen har han Thor Lentz på bas. I en tid hvor sangskrivningen har trange kår - og nærmest drukner og forsvinder i floskler og ligegyldig metervare lyrik - er Jakob A et frisk pust, der i sine tekster tør sætte noget på spil. Jakob A har i eget navn udgivet albummet "Lyder som en drøm" og Ep'en "Oprop//Oprør!" - der er første del af Ep trilogien Oprop//Oprør!, Farvel//Far vel! og Flygtning//Fremmed! Hjemmeside Jakob A www.jakob-a.dk Facebook: www.facebook.com/jakobals/ Se videoen til " Når de sidste bliver de første" https://www.youtube.com/watch?v=vMKIuByDJA0&t=7s Se videoen til "Oprør" https://www.youtube.com/watch?v=FoB3Awkek_E&t=44s

Kirkekoncert - H.P. Lange

Tor. d. 5. april 2018, kl. 19.30.
Starup Kirke Starup Kirkevej 30, Haderslev
Koncert med blues-guitaristen H.P. Lange, der er kendt i flere musikalske konstellationer. Denne aften i kirken er han sammen med sangeren James Loveless og Niels Bonefass, der trakterer banjo og violin. En spændende aften/koncert med et repertoire af folk, blues og spirituals er i vente. Entré 100kr. mere følger

Vælg periode

Vælg genre