Viser 11 events i Haderslev Kommune mellem 18. jan. og 16. feb. 2019

Lørdagsbal med Robin

Lør. d. 19. januar 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 250/120)
Haderslevhus Slotsgade 33, Haderslev
Garanti for god mad og god musik: Menu: Langtidsstegt okseskank, saltbagt selleri, rødvinssauce. Chokolademousse. Tilmelding til spisning: 25322825 (gerne via SMS) Robin spiller op til dans. Drop in fra kl 20.30.

Thomas Helmig Jam

Lør. d. 19. januar 2019, kl. 20.30.
Pris: (Entré: Voksen 200 kr) Køb/bestil billet
Banehuset Industrivej 17, Sommersted
Danmarks bedste Thomas Helmig kopier.

Lørdagsbal med Nonstop Musik

Lør. d. 26. januar 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 250/120)
Haderslevhus Slotsgade 33, Haderslev
Menu: Cremet jordskokkesuppe med plukket okse og purløg. Indbagt svinemørbrad med kartoffelterrin, saute af bønner og timiancreme. Tilmeld spisning på tlf 25322825 (gerne via SMS) Dørene åbnes kl 18.30. Mad kl. 19. Drop in og dans fra kl 20.30.

Trio Sono og Teit Kanstrup

Søn. d. 27. januar 2019, kl. 16.
Pris: (Entré: 140,00 - rabat ved abonnement - Skoleelever og studerrende kr. 35,00)
Slesvigske Musikhus Louisevej 7 A, Haderslev
Trio Sono koncerten er med deltagelse af barytonen Teit Kanstrup. På programmet er musik af Schubert, Brahms og R. Schumann.

Hjalmar Larsen - Udsolgt

Fre. d. 1. februar 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 175,- kr. + gebyr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Kom til koncert med Hjalmar Larsen, hvor Kulturhus Bispen bliver et af stederne på hans forårstur. Nogle gange dukker der en artist op ud af det blå, som øjeblikkelig fascinerer og overbeviser. Den unge fynbo Hjalmer, er en sådan slags.

Som et lyn fra en klar himmel, bragede den unge sanger døren ind med debut singlen "Hjem Til En Anden", og kort tid efter var han bekræftet til at spille på både Spot Festival og Smukfest. Senere samme år udkom Hjalmer med debut EP'en "Skabt Til At Være Ung" efterfulgt af en landsdækkende tourné.

Hjalmers sange kan bedst beskrives som god, gedigen dansksproget popmusik. Med Hjalmers egne ord, er musikken:

"Både til din eftertænksomme søndag og til en aften med dåsebajere og lyskæder fra IKEA. Det er hverken den store doktorafhandling eller et avanceret jazzarrangement, jeg forsøger at skrive, men det er melodiøst og forhåbentlig helt vildt vedkommende. Jeg er ved at lægge alle brikkerne til et voksenliv, og der udspringer bare så mange ting fra den proces, som jeg kan bruge kreativt i musikken."

Freak Kitchen (SWE)

Lør. d. 2. februar 2019, kl. 20.30.
Pris: (Entré: Standard 175 kr) Køb/bestil billet
Banehuset Industrivej 17, Sommersted
En af europas dygtigste progressive metal bands. DØRENE ÅBNER kl. 20:30.
Pris: (Entré: 120 kr. Studerende 50 kr.)
SMUK koncertfond Louisevej 7A, Haderslev
Alle gode gange tre siger Jomfru Fanny Bigband når det igen er lykkedes at få Miriam Mandipira lokket til landsdelen. Koncert med Jomfru Fanny Bigband dirigeres af Jens Klüver, Aarhus. Miriam Mandipira blev Årets Blues Navn" i 2016. Alle gode gange tre siger Jomfru Fanny Bigband når det igen er lykkedes at få Miriam Mandipira lokket til landsdelen. Det sker til en koncert sammen med Jomfru Fanny Bigband hvor Jens Klüver skal holde dirigentstokken.

Miriam Mandipira, der blev "Årets Blues Navn" i 2016 gæster SMUK-huset i Haderslev. En perfekt ramme om koncerten, hvor lyden af Mandipiras fantastiske stemme nok skal komme til sin ret.

Hendes kraftige, soulede og jazzede stemme rammer alle registre inden for bigband-genren.

Hun kommer fra Zimbabwe og har sunget som professionel i over 20 år. Hun er nu bosat i Danmark og har turneret med DR Bigband samt en lang række traditionelle jazzbands med stor succes.

Hendes dybfølte måde at bruge sin fantastiske stemme på, ja - det skal bare høres.

Det er tredje gang Miriam Mandipira gæstede Jomfru Fanny Bigband. Tilbage i 2015 trak hun fulde huse og gav os en mindeværdig oplevelse af de helt store ved en koncert i Haderslev.

At det lykkes skyldes i høj grad Jens Klüver, der har en uovertruffen kontaktflade inden for jazzen. Hvad han kan af historier og anekdoter, hvad han ikke kender af musikere rundt om i verden og ikke mindst den erfaring han har med at spille og skrive musik, ja det kan der skrives tykke bøger om.

Jens Klüver fejrer for tiden sin 70 års fødselsdag med en lang række koncerter i landet og koncerten her er blot én af mange, der understreger han mangeårige virke i branchen.

Jomfru Fanny Bigband kan love, at det bliver en spændende koncert i jazzens univers

NielsHP Trio med support Trio Jim

Fre. d. 8. februar 2019, kl. 20:00.
Pris: (Entré: 80 kr)
DSI Slotsgade 25 Ejsbølvej 27, Haderslev
Som en del af den landsdækkende Vinterjazz Festival arrangerer SG25 og HUR koncert med NielsHP Trio. Support er Trio Jim fra Haderslev Musikskole.

Koncert med Mirja Klippel

Fre. d. 15. februar 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 90 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Kulturhuset Bispen præsenterer: Koncert med Marja Klippel. Dato: 15.02.2019 kl. 20.00 - Dørene åbnes kl. 19.00. Unummereret siddeplads. Prisvindende sangskriver synger om kærlighed, krig og afsavn Årets Sangskriver - det var den ærefulde pris, som juryen ved Danish Music Awards Folk i 2016 valgte at tildele den unge finske sangerinde og sangskriver, Mirja Klippel. Klippel, der har base i København, fik prisen på baggrund af sin debut EP, Lift Your Lion, som hun udgav i 2016 sammen med den anerkendte danske guitarist, Alex Jønsson. Klippel synger om skovene, søerne og dyrene. Om blodsbånd og bedstefædre i kamp for hvert sit fædreland. Hun synger om nomadeliv og næstekærlighed og om aldrig helt at høre til. ''For det meste er jeg som en søvngænger i et mørkt rum, der fumler mig vej hen til lyskontakten'', siger Klippel. ''Jeg skriver for at få verden til at give mening. Om mennesker, deres følelser og handlinger ''og konsekvenser. Min egen historie og fremtid.''. Med musikken som hjem og verden som baghave, har Mirja Klippel i de senere år har turneret i blandt andet Tyskland, Finland og Danmark. I øjeblikket arbejder Klippel på sit fuldlængde debutalbum, River of Silver, som udkommer i oktober 2018

VinterCirkus 2019

Lør. d. 16. februar 2019, kl. 16.
Pris: (Entré: 160,00 dkk - 235,00 dkk) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Haderslev Idrætscenter Stadionvej 5, Haderslev
Eventyrligt VinterCirkus kommer snart til din by. VinterCirkus 2019 kommer snart til din by, forestillingen har alt det, som kendetegner en god cirkusforestilling. VinterCirkus 2019 byder på et super flot spændende program for hele familien, sammensat af Isabella Enoch, der står i spidsen for forestillingen vil fungere som dagens sprechstallmeister. Den garvede Cirkusprinsesse, der selv er vokset op i cirkusmanegen, har i mange år, rejst verden tynd med sit solo trapeznummer. Isabella er ikke længere selv aktiv i manegen som artist, da hun har dedikeret sig til koreografi sammensætning af forestillingen. Cirkuspublikummet bliver dog ikke snydt for Isabella i manegen, det er nemlig hende, der byder publikum velkommen som binder showet sammen. Den store erfaring et helt liv i cirkusverdenen skinner tydeligt igennem i de forestillinger, som Isabella sætter sammen, man fornemmer tydeligt den passion, Isabella har for at skabe en forestilling, der emmer af charme kvalitet

Der bliver selvfølgelig masser at grine af, når latterlige klovne laver pusseløjerligheder, sjov ballade. Både voksne børn vil med garanti få en uforglemmelig oplevelse i VinterCirkus, som vil være både fascinerende hylende morsom samt super spændende med masser af gys.

På gensyn i VinterCirkus 2019

Unummerede siddepladser

Vælg periode

Vælg genre