Viser 7 events i Haderslev Kommune mellem 9. apr. og 8. maj 2020

Udsat forårskoncert i Starup Kirke UDSAT

Torsdag den 16. april 2020, kl. 19.
Sønder Starup Kirke Starup Kirkevej 30, Haderslev
Det er efterhånden blevet en tradition med et årligt korbesøg fra domkirken. I år får vi besøg af pigekoret, der i april er på forårsturné. Koret behøver vist ikke nærmere præsentation, men et er sikkert: Kirken fyldes af vellyd og korsang af højeste klasse. Entré 60 kroner. Grundet COVID19 er koncerten udsat til tirsdag den 16. juni og afvikles som sommerkoncert
Pris: (Entré: 140 kr - skoleelever og studerende 35 kr)
Slesvigske Musikhus Louisevej 7 A, Haderslev
Romancer og ballader af Edvard Grieg; Robert Schumann: Frauenliebe und Leben op.42; Mussorgskij: Fire sange og Gustav Mahler: Lieder eines fahrenden Gesellen.

Aflyst! Koncert m. Haderslev Drengekor

Søndag den 19. april 2020, kl. 19-20.
Halk Kirke Halkvej 52, Halk, Haderslev
Pris: (Entré: Medlemmer 50 kr, ikke medlemmer 75 kr)
Månen Bispen, Bispegade 3, Haderslev
SPILOP er en gruppe sangglade mennesker. De er 14 aktive sangere og dertil nogle med instrumenter. Repertoiret er fra de mange måske glemte sange fra sangbøger og populære danske popsange og fællessange ARRANGEMENTET AFLYST.

Ganger // Koncert

Torsdag den 23. april 2020, kl. 21.
Pris: (Entré: Almindelig 120 kr) Køb/bestil billet
Kunsthal 6100 Gravene 12, Haderslev
Ganger i Kunsthal 6100! Forvent en dansabel og eksperimenterende pop-koncert! Support TBA.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Haderslev Domkirke (Vor Frue Kirke) Domkirkepladsen 2, Haderslev
Kristian Lumholdt, Haderslev, spiller bl.a. værker af Heinrich Scheidemann, Gottfried August Homilius og Johann Gottfried Walther. Kristian Lumholdt har været organist ved Haderslev Domkirke siden 2010. Ud over det daglige arbejde med gudstjenestemusikken har han særlig fokus på korakkompagnement, ensemblemusik og improvisation. Som orgelakkompagnatør, kammermusiker og solist har han spillet i utallige koncertsammenhænge i ind- og udland og medvirket ved cd-indspilninger og tv-transmissioner. Han fungerer tillige som lærer i orgel og orgelkundskab ved Løgumkloster Kirkemusikskole. Kristian Lumholdt er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos professor Hans Fagius

Southern Sound /Koncert

Fredag den 24. april 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 50 kr)
Haderslevhus Slotsgade 33, Haderslev
Den bedste musik leveret fra hjertet af Southern Sound i hjertet af byen på Haderslevhus. For kun 50 kr. kan du opleve dette skønne band med forsanger Kasper Buch. Det er klart en oplevelse værd. Bandet har eksisteret siden Tønder Festival i 2015.

Vælg periode

Vælg genre