Viser 4 events i Haderslev Kommune mellem 18. jan. og 16. feb. 2018

Metal Mania 2018

Lør. d. 27. januar 2018, kl. 20.30.
Pris: (Entré: Standard 125 kr) Køb/bestil billet
Banehuset Industrivej 17, Sommersted
Touch of Judas, Disrule og Stone Cadaver (Heavy Metal).

Sanne Jam koncert på Boldts Bar

Fre. d. 2. februar 2018, kl. 21.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Boldts Bar Lavgade 4, Haderslev
Sanne Jam fra Odense opstod januar 2012 pga. bandets fælles passion for Sanne Salomonsens musik. Der spilles numre fra Sanne's tid i Sneakers og helt frem til de nyeste hits fra Sanne's solokarriere. Sanne Jams sætliste rummer bl.a. - "Sui Sui", gennem "Jeg 'i live", "Kærligheden kalder", "Den jeg elsker" og til "Solskin efter regn".

Sanne Jam's optræden stråler klart igennem, at alle musikere på samtlige poster er inkarnerede Sanne fans, som vælger at håndtere musikken ud fra Sanne's eget live perspektiv: Rå, uhæmmet og fuld af energi på scenen, som kun vores ægte danske "rock mama" kan levere det!

Sanne Jam's kalender er i 2017 fyldt godt ud med shows i Jylland og på Fyn, men Sjælland har også budt sig til i 2018 - så der er virkelig vind i sejlene for den fynske "rock mama" Heidi og hendes power rock band.

Glæd dig til en koncert med Sanne Jam.

Hør Sanne Jam på

sannejam.dk og facebook.com/sannejam
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Boldts Bar Lavgade 4, Haderslev
Benjamin Nybo Efter flere eksperimenterende år i diverse konstallationer, samt et lille afbræk mens hans søn kom til verden, er Benjamin Nybo igen klar til at indtage danmarks musikscener. Med en baggrund i rock og pop, har har nu fundet sit ståsted i det mere rolige akustiske miljø. Han forsøger ikke at være noget han ikke er, men fokuserer på at formidle hans oplevelser gennem musikken.Derfor finder du både den stille kærlighedssang, over den mere uptempo ballade til den mere rockede pop i hans musik.De tidligere spillesteder og events som tæller bl.a. Live lørdag i Fredericia, Fredericia Sommerrock, Stafet for livet flere steder rundt i landet, Quasar Rock, Jelling Festival og meget mere, kan alle berette om et beskedent og roligt gemyt, som leverer varen med blot sin stemme og sin guitar
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Boldts Bar Lavgade 4, Haderslev
Steffen Schulz er en musiker med en fortid i Haderslev. Han har, efter at have sunget i bands, valgt at forsøge sig solo. Han har samlet en perlerække af de bedste sing-a--long sange fra hans egen baggrund. Sange han selv har skrålet med på i forskellige sammenhænge. Elsker du at synge med på sange som Wonderwall, Dine øjne, I want it that way osv. så skal du møde op kl 21.00 til dette arrangement. Der vil være sange i alle genre og platte bemærkninger på siden

Vælg periode

Vælg genre