Viser 3 events i Haderslev Kommune mellem 17. feb. og 17. mar. 2020

Koncert med Midt Om Natten - Larsen kopiband

Torsdag den 20. februar 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 305 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Tørning Mølle Tørningvej 6, Tørning, Vojens
Der er tale om et Kim Larsen-kopiorkester, der i den grad serverer fremragende versioner af de allermest kendte mesterværker fra Gasolin tiden og frem til Kjukken i dag. Numrene er nøje udvalgte, så publikum kan synge med hele aftenen. Lad os tage dig med til en typisk koncertoplevelse med "Midt Om Natten":

Forsanger Poul Nielsen overrasker gang på gang folk med sin stemme, der til forveksling lyder som selveste Kim Larsen, dog uden at være påtaget. Han kan simpelthen ikke gøre for det - han lyder bare som Kong Larsen, når han åbner munden. Også mellem numrene har forsangeren publikum i sin hule hånd.

Orkesteret er totalt sammenspillet og leverer den ene fremragende version af de mange hits efter den anden. God øjenkontakt med publikum og masser af smil på læberne fra de dygtige musikere. Det er tydeligt, at både publikum og orkesteret har det sjovt hele aftenen. Når det sidste ekstranummer er spillet, har både orkester og publikum brugt al deres energi, og aftenen har været en stor succes.

Publikum placeres ved caféborde og det er muligt at købe vin, fadøl og vand som kan nydes under koncerten og før forestillingen kan der bestilles kaffe og småkager til pausen.

Billetter kr. 305 købes/bestilles på tlf. 7450 7450 eller mail KLIK HER

Esben Kronborg med band

Fredag den 6. marts 2020, kl. 20.30.
Pris: (Entré: 100 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
SG25 Slotsgade 25, Haderslev
Kløften Festival og SG25 præsenterer Esben Kronborg med band! Med 1000 koncerter og tre albums har horsensianske Esben Kronborg turneret landet tyndt med sine sange siden debuten i 2011. Med 1000 koncerter og tre albums har horsensianske Esben Kronborg turneret landet tyndt med sine sange siden debuten i 2011.

I september 2019 udkom sangeren og sangskriveren med sit tredje album, nu på dansk, og det til flotte anmeldelser.

Vejen ind i musikken var ikke som de flestes. Esben Kronborg takkede i sommeren 2007 ja til et job som guitarlærer på sin gamle folkeskole. Sommerferien gik med at øve så fingrene blødte, så han kunne være klar til de første elever i august. Siden dengang har han musikken og guitaren været en fast følgesvend på landevejen hvor det både er blevet til koncerter på Smukfest, Samsø Festival og Jelling Festival samt support for Tim Christensen, Kim Lars og Gnags. Esben vandt desuden Kløften Contest 2019, og kunne i sommers opleves på Beach Scenen.

Esbens nye album bærer præg af den uro og rastløshed der har været i Esbens liv siden sidste album udkom i 2016. Moderens tidlige død, faderens alkoholisme og den balancegang det er at være sanger om natten og far og forsørger om dagen. "Det handler om at sigte efter månen, at række ud efter stjernerne, fejle og gøre det hele igen. Hvis vi ikke turde drømme, så kan det hele være ligemeget. Folk snakker.. Men hellere det, end at de ikke havde noget at sige". Under det hele lurer dog en optimisme og en lyst til livet. Og albummet viser igen tydeligt Esbens øre for gode melodier og omkvæd

Få billetter her: https://billetto.dk/e/esben-kronborg-koncert-billetter-404547

Rock Mania

Fredag den 13. marts 2020, kl. 20.30.
Pris: (Entré: Standard 75 kr) Køb/bestil billet
Banehuset Industrivej 17, Sommersted
Touch Of Judas - Jack Action - Villains rock og metal cover bands.

Vælg periode

Vælg genre