Viser 6 events i Haderslev Kommune mellem 23. mar. og 21. apr. 2018

Pris: (Fri entré)
Boldts Bar Lavgade 4, Haderslev
Kom med på en følelsesmæssig rejse, når Nicolai Goos krænger sjælen ud på boldts bar og synger om, hvordan livet kan tage en pludselig drejning og følelserne ved ikke at kunne finde grobund i kærligheden. Der var vil være blandet med historier fra eget og andres liv og langt det meste på dansk. Nicolai kommer oprindeligt fra Aalborg, men er flyttet til Aarhus for at udbrede sin musik. Han har 5 års erfaring som sangskriver og er klar til at dele ud af sit personlige repertoire, og mon ikke der også kommer et enkelt cover eller to?

Skærtorsdagsrock med Kings Of Rock

Tor. d. 29. marts 2018, kl. 20.30.
Pris: (Entré: voksen 175 kr) Køb/bestil billet
Banehuset Industrivej 17, Sommersted
Kings of rock - danmarks ultimative party-rock band! dørene åbner kl. 20:30. koncertstart ca. 1 time senere.

Jakob A - Koncert på Boldts Bar

Lør. d. 31. marts 2018, kl. 21.
Pris: (Fri entré)
Boldts Bar Lavgade 4, Haderslev
Jakob A - Aarhusiansk sangskriver der musikalsk boltre sig i grænselandet mellem folk, blues og rock - samtidig med at han prøver at holde den lyriske fane højt hævet. Med sig på scenen har han Thor Lentz på bas. I en tid hvor sangskrivningen har trange kår - og nærmest drukner og forsvinder i floskler og ligegyldig metervare lyrik - er Jakob A et frisk pust, der i sine tekster tør sætte noget på spil. Jakob A har i eget navn udgivet albummet "Lyder som en drøm" og Ep'en "Oprop//Oprør!" - der er første del af Ep trilogien Oprop//Oprør!, Farvel//Far vel! og Flygtning//Fremmed! Hjemmeside Jakob A www.jakob-a.dk Facebook: www.facebook.com/jakobals/ Se videoen til " Når de sidste bliver de første" https://www.youtube.com/watch?v=vMKIuByDJA0&t=7s Se videoen til "Oprør" https://www.youtube.com/watch?v=FoB3Awkek_E&t=44s

Michael Learns to Rock

Tor. d. 5. april 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: Billetter 185-370 kr) Køb/bestil billet
Holstenske Lade - Gram Slot Slotsvej 51, Gram
Koncert med MLTR d. 5. april kl. 21.00. Den 21. marts 2018 er det præcis 30 år siden MLTR mødtes for første gang i øvelokalet i Århus. Mødet blev startskuddet på en fælles og uforudsigelig rejse ud i popmusikkens verden, og det eneste pejlemærke var bandmedlemmernes fælles kærlighed til musikken
Det er blevet til en lang rejse, som har ført bandet jorden rundt på utallige succesfulde turnéer gennem årene. Koncert med MLTR d. 5. april kl. 21.00

Den 21. marts 2018 er det præcis 30 år siden MLTR mødtes for første gang i øvelokalet i Århus. Mødet blev startskuddet på en fælles og uforudsigelig rejse ud i popmusikkens verden, og det eneste pejlemærke var bandmedlemmernes fælles kærlighed til musikken.

Det er blevet til en lang rejse, som har ført bandet jorden rundt på utallige succesfulde turnéer gennem årene.

Torsdag den 5. april lander MLTR i Gram. Her lægger de fra land med deres danske turné, og du kan godt glæde dig, for det bliver en fest af de helt store.

Glæd dig til at synge med på alle de gamle hits som The Actor, I Still Carry on, Thas's Why og alle de andre ballader de har kreeret gennem de sidste 30 år. Men glæd dig også til at få MLTRs gave til alle deres fans. En stribe nye sange som udkommer i foråret 2018, og som du selvfølgelig får en god smagsprøve på til koncerten.

Som MLTR selv siger om deres fans og deres betydning; "Det vigtigste for os, og det som har holdt os sammen i alle årene er uden tvivl vores fans og alle som kommer til vores koncerter" lyder det fra bandet, som fortsætter "....vi elsker stadig at spille musik, og vil egentlig bare gerne spille så meget som muligt".

Gør aftenen helt perfekt og start med vores lækre Gram Slotsbuffet med forretter og hovedretter inden koncerten, og book et værelse så du ikke skal køre hjem efter en god aften
Pris: (Fri entré)
Boldts Bar Lavgade 4, Haderslev
Energi, spilleglæde og ørehængende rock- og popmusik er i højsædet når man oplever Det Lille Rockband. Vi Kommer fra Vojens og Ribe Bandet har eksisteret i 10 år. Det var oprindelig Mogens og Kjeld der grundlage bandet i 2007. I 2013 blev der skiftet trommeslager, og her kom Michael med. I december 2017 blev bandet udeviet til et 4 Mands orkester og det var her Vi opgraderede bandet med en ny forsanger og en ekstra Guitarist. Så tag godt i mod DLRB
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Boldts Bar Lavgade 4, Haderslev
Koncert lørdag d. 14. april, med bandet "Morten Skou Andersen & de mennesker han normalt sammenligner sig". Paralleller til Morten Skou Andersens sange er svære at finde. Han og hans band står for en særegen sarkasme og rå, personlige fremførelser. Teksterne kan behandle et hvilket som helst emne - geologi, historie, bizar kærlighed, møbler - men bringer det altid i spil i forhold til aktuelle debatter, samfundsmæssige og identitetsmæssige spørgsmål. Musik og tekst tilsammen insisterer i sit særpræg på at udfordre lytteren og nøder hende/ham til at tage stilling til sin identitet og sin samtid. I 2018 udkommer bandets fjerde album Boligindretning, hvor bandet genopfinder sig selv i en elektrisk blanding af pop og artrock.

Om Digressioner, den seneste plade fra 2015 har anmelderne skrevet:

„Digressioner - svinkeærinder - er væsentligt skarpere og mere to-the-point end det meste andet af tidens danske sangskrivning [...] en omgang uimodståelig, hjemmestrikket akustisk folkrock" (Gaffa).

„Forfriskende skæv og herligt anderledes!" (Rootszone).

At det stillingtagende aspekt af bandets virke udgør en unik og nødvendig stemme, nævner også tidligere Ibens-bassist og samfundsdebattør Henrik Marstal (P1 eftermiddag, 9. dec. 2016, ca. 1:10:10). Singlen Brev til Anders Breivik har vakt opsigt, bl.a. i p1's Kulturnyt og Mik Shacks Public Service. Bandets første tre lp'er har alle modtaget fine anmeldelser. Nummeret Dræbersneglen kommer har Arbejderen ligefrem kaldt et mesterstykke.

LINKS

Musikvideo til Hilsen den afskyelige snemand.

Anmeldelse af den seneste plade, Digressioner - i Gaffa - på Rootszone.

Liveoptagelse: Brev til Anders Breivik (akkustisk version), live i Public Service på DK 4

Hjemmeside: www.mortenskouandersen.dk

Facebook: www.facebook.com/mortenskouandersen

OPSÆTNING

Morten Skou Andersen (guitar og sang), Jacob Karl Viktor Lundgren Gantana Lövenlund (orgel), Jacob Svensmark (elbas) og Rasmus Emil Mikkelsen (trommer).

UDGIVELSER

-Hilsen den afskyelige snemand, musikvideo af Anna Weber Henriksen.

-Digressioner (album), juni 2014 (cd og download) og juni 2015 (lp).

-Brev til Anders Breivik (downloadsingle), maj 2013.

-Varme hænder koldt hjerte (album - 3 lp/ 2 cd/ download), juni 2012.

-Morten Skou Andersen & de mennesker han normalt sammenligner sig med (album, 2 lp/ 1 cd), oktober 2009.

-Sangen Det er ikke fordi vi ikke går ind for integration trykt i bogen: Jens Cornelius, Henrik Marstal og Inge Marstal, Den nye sangskat, 2008.

-Morten Skou Andersen (solo): I fingrene (album - cd), september 2007. Udgivet med støtte fra Kunstrådet

Vælg periode

Vælg genre