Viser 3 events i Haderslev Kommune mellem 21. apr. og 20. maj 2019

Pris: (Entré: Kr. 220) Køb/bestil billet
Tørning Mølle Tørningvej 6, Tørning, Vojens
Trioen, der består af Kristian Lilholt. Ida Virenfeldt og Lasse Jørgensen, besøgte Tørning Mølle første gang i 2013. Der var fuldt hus, og publikum fik bekræftet, at der i den grad findes mere end én Lilholt på den danske musikscene. Lilholt, Virenfeldt og Jørgensen tager også denne gang en gæst med, menlig den fremragende guitarist Frede Panduro, som mange gange har optrådt i Kristian Lilholdts forskellige musikalske konstallationer.

Lilholt, Virenfeldt og Jørgensen + Frede er ganske enkelt godt musikalsk selskab, der insisterer på at nedbryde afstanden mellem scene og sal. De optræder med en ro og et overskud, som man kun kan få ved at spille rigtig mange koncerter sammen, og de er i stand til at spille yderst hørværdige udgaver af Kristian Lilholts musik - både sangene og instrumentalmusikken.

Det er ikke længere nødvendig at remse hele Kristians omfangsrige produktion op. Man må blot konstatere, at han gennem snart 4 årtier har holdt et højt, højt kompositorisk niveau - fra de første vinylplader i 80'erne med fejende flot rockmusik, over 90'ernes flotte, stilskabende
instrumentaludgivelser og 00'ernes sange både på dansk og engelsk, til de nyeste store projekter LAND: en rejse gennem Danmarks årstider i musik, malerier og film, STILLE FLYDER LIVET: en bys historie fra istid til nutid, hvor musik, dans, historiefortælling, film, stills og projektorkunst på bygninger smeltede sammen til en forrygende helhed, og ‘liggestolskoncerterne' KUR UDEN ORD.Og de fleste ved jo også godt, at Kristian står bag musikken til flere af hans bror Lars Lilholts allerstørste hits.
Vi ser frem til en supermusikalsk aften, med noget af det mest iørefaldende og meningsfulde musik, Danmark kan byde på. Tiden flyver afsted i godt selskab under mottoet: ‘kommunikation i øjenhøjde - musik med højt til loftet'.

Nyd denne lækre koncert siddende ved caféborde, med et glas vin eller en øl. I pausen kan der købes kaffe med småkager.
Billetter købes/bestilles på 7450 7450 eller på www.toerning-moelle.dk

Hit med 80'erne

Lør. d. 4. maj 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 265,00 DKK) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Gram Slot Slotsvej 54, Gram
Der kan tilkøbes buffet. Spisning ved unummererede siddepladser. Spisning fra kl. 18:00. Dørene åbner til spisning kl. 17:30.

Lysfest-afterparty med CountryBute

Lør. d. 4. maj 2019, kl. 23.15.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Gravene Gravene, Haderslev
Efter stearinlysene er slukket på Haderslev Kaserne, byder Haderslev Butikker og CountryBute op til afterparty på Gravene. CountryBute fra Haderslev/Øsby er et lokalt orkester som, navnet antyder, spiller en blanding af amerikansk country og rock/pop af bl.a. The Eagles, Bruce Springsteen, Johnny Madsen Mavericks m.fl.

Orkesteret består af:

-Klaus Juhl "Kvik"(trommer og vokal)

-Lars Vinum (bas og vokal)

-Ole Busk guitar og vokal)

-Johnny Thomhav ( guitar og vokal)

Vælg periode

Vælg genre